Borealy.ro Premiu GPEC 2014
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cadouri Barbati

Vezi ghidul de selectie

Cadouri pentru Barbati by Borealy - Alegeti din peste 300 de modele de Cadouri pentru Barbati pentru a face un Cadou special fie celor dragi, fie dvs. Borealy va ofera Cadouri pentru Barbati de cea mai buna calitate, de la branduri renumite international. Stocuri Limitate - Cumparati Acum!
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction
Rating pentru categoria Cadouri Barbati:
4.99 5 (654 voturi)

Ghid de selecţie a cadourilor pentru bărbaţi

 

Aţi auzit sau gândit voi înşivă, poate, de nenumărate ori, că alegerea unui cadou inspirat şi original pentru bărbaţi este cu mult mai dificilă decât în cazul femeilor. Pentru că aceştia, prin natura şi personalitatea proprie, au înclinaţii spre lucrurile practice, folositoare, evident – de calitate şi nu în ultimul rând, în armonie cu hobbyurile şi stilul propriu. Borealy – Cadouri de Lux pentru Barbati vă reaminteşte, însă, că dincolo de diferenţele notabile dintre cele două sexe, atât în cazul femeilor cât şi în cel al bărbaţilor, cadoul perfect însumează emoţii, fiind o oglindă atât pentru cel care oferă cât şi pentru acela care primeşte.  Respect, prietenie, cordialitate, intenţii frumoase, gânduri pozitive, speranţe, apreciere, preţuire şi dragoste – iată doar câteva dintre ingredientele cadourilor cu adevărat frumoase pentru barbati, împachetate cu stil şi eleganţă într-un gest memorabil, cu fiecare ocazie şi pentru fiecare bărbat în parte.

 

Din dorinţa de a oferi cadoul potrivit bărbatului pe care doriţi să-l impresionaţi, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu câteva sfaturi menite să vă uşureze alegerea cadoului perfect. Totodată, vă suntem alături oricând cu sugestii de cadouri pentru barbati, cu idei şi sfaturi, toate pentru ca intenţia dumneavoastră de a oferi un cadou memorabil bărbatului care contează să-şi afle împlinirea în cel mai elegant, spectaculos şi surprinzător mod. Toate pentru ca dumneavoastră să fiţi mulţumiţi de opţiunea făcută, iar destinatarul cadoului – impresionat cu adevărat de aceasta.

 

Domnilor pretenţioşi din viaţa dumneavoastră, puternici şi cu statut înalt, li se cuvin cadouri menite să răsfeţe, cadouri cu tente simbolice, de o calitate ireproşabilă. Pentru aceştia, precum şi pentru businessman-ul de succes, portofelul de lux, însoţit de alte accesorii precum un instrument de scris sofisticat, o curea din piele sau o brichetă de firmă, whiskyurile şi cognacurile fine reprezintă alegeri întotdeauna de folos şi de impact.

 

Hobby-urile reprezintă un indiciu preţios în alegerea cadoului optim, iar noi v-am pregătit o sumedenie de cadouri inspirate de pasiunile celor dragi vouă: automobile miniaturale din lemn, alături de vinuri imperiale, butoni cu mecanism Tourbillon care transpun mecanica în artă, machete din lemn reprezentând avioane sau motociclete, acompaniate de vinuri veritabile, pe gustul domnilor însetaţi de liberate şi frumos.

 

Bărbaţilor cu simţ practic dezvoltat, celor care ştiu întotdeauna să îmbine plăcutul cu utilul, oferiţi-le în dar cămăşi fine, mănuşi din piele, ceasuri de lux, suporturi de birou inedite sau un set de produse de îngrijire personală  de calitate. La polul opus, în cazul domnilor care pun preţ pe valoarea intrinsecă a cadourilor, celor cu simţ artistic, alegerile recomandate sunt obiectele vechi sau antichizate, tablourile inedite, ilustrate pe hârtie manuală, cadourile inspirate de zodia nativului sau decoraţiunile originale, precum corabia din lemn, întovărăşită de o băutură fină, luxuriantă.

 

Bărbatului de carieră oferiţi-i trabucuri, băuturi fine, de lux, ceasuri pretenţioase, suporturi de birou elegante, obiecte personalizate, cutii din lemn pentru păstrarea colecţiei de ceasuri dacă acesta se dovedeşte a fi un pasionat al orologeriei, un portofel de firmă din piele, sau un set minigolf pentru amatorii acestui sport.

 

Parfumurile, ciocolata fină, cozonacul de casă, ceaiurile autentice, vinurile vechi şi alese, respectiv cadourile ce urmăresc a încânta simţurile şi sufletul destinatarului, se pretează domnilor remarcabili prin spontaneitate, celor care ştiu să-şi condimenteze existenţa cu momente de răsfăţ ales, în tovărăşia a ce e mai bun în viaţă. Bărbaţilor cărora le place a ieşi din tipare, a fi mereu în centrul atenţiei şi a se remarca prin accesorii inedite, oferiţi-le o pereche de butoni personalizaţi, în ton cu hobbyurile, obiceiurile sau activitatea acestora; cei inscripţionaţi cu emblemele maşinilor de lux, sau exuberanţii butoni TF Est. 1968, pentru cei mai rafinaţi pasionaţi ai mecanicii fine.

 

În tipologia bărbatului clasic se pot încadra deopotrivă iubitul, fratele, tatăl, şeful, colegul sau prietenul tău. Obiectele decorative, whiskyul veritabil, colecţiile în sine reprezintă opţiuni cu care vei impresiona negreşit bărbatul ancorat în valori de neclintit, conservator şi amator al calităţii şi eleganţei clasice. Surprinde-l cu o luxuriantă cutie pentru păstrarea ceasurilor pe colecţionarul împătimit, cu o cutie dotată cu toate accesoriile necesare servirii vinului, acompaniată de o sticlă bine aleasă de vin de tradiţie, cu recunoaştere mondială. O colecţie Johnnie Walker a celor mai reputate whiskyuri reprezintă, de asemenea, un cadou câştigător în cazul domnilor puternici din viaţa ta. Şi dacă vrei să să-ţi laşi şeful sau partenerul de afaceri amator de lux - mască, oferă-i în dar un watchwinder marca Swiss Kubik, sau o grandioasă sticlă de cognac Hennessy Richard, preferatul celor mai importanţi şi reputaţi oameni ai lumii.

 

Domnii apropiaţi din viaţa dumneavoastră vor aştepta, negreşit, un cadou împachetat cu grijă, în interiorul căruia să se afle ceva ce dânşii aşteaptă de mult timp, ceva la care au visat, iar dumneavoastră va trebui să daţi dovadă de intuiţie şi fler în alegerea făcută.  Că este vorba de un parfum anume, de un instrument de scris de lux, de o băutură fină, un încălzitor de cognac Chinelli, sau un set de bărbierit Truefitt&Hill cu mânere din lemn de abanos şi pămătuf din lemn natural de bursuc, rămâne să decideţi dumneavoastră, cel sau cea care cunoaşteţi îndeaproape nevoile şi aşteptările norocosului bărbat.

 

În colecţia noastră de cadouri pentru bărbaţi, am avut în vedere domnii ce pun preţ pe calitate şi rafinament. Am îmbinat eleganţa cu utilul la cel mai înalt nivel, astfel încât fiecare dar în parte să reflecte deopotrivă gusturile şi hobbyurile celui căruia i se adresează, precum şi frumoasele intenţii ale celui care oferă. Fiecare cadou este, astfel, o oglindă cu două feţe, în care se vor oglindi personalitatea, stilul şi rafinamentul destinatarului şi preţuirea, admiraţia nutrită de cel care iniţiază un gest memorabil, expresie fidelă a propriilor sale calităţi. Rămânem alături de dumneavoastră în aceste preţioase momente, condimentând cum ştim noi mai bine emoţia unui gest de neuitat. Pentru că oricât de practic, sofisticat sau modern se dovedeşte a fi cadoul gândit de dumneavoastră, emoţia este deopotrivă ambalajul şi conţinutul perfect a fiecărui dar şi a fiecărei ocazii speciale din viaţa noastră.

 

Să dăruim emoţii, aşadar, bărbatului de lângă noi, profitând de orice prilej; iar dacă acestea sunt puţine, să le inventăm şi să le desăvârşim, pentru a aduce zâmbet şi fericire pe chipul celui care contează!

 

Borealy – Cadouri de Lux pentru Barbati