Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Tiara Mireasa Regal by Borealy

250 Lei 170 Lei
Economisesti: 80 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: BIJM01 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 8 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Pentru că ţinuta de nuntă merită a se detaşa de orice altă apariţie prin lux, glamour, eleganţă şi rafinament, tiara Regal by Borealy reprezintă, de departe, una dintre cele mai remarcabile alegeri în materii de bijuterii pentru mireasă.

Tiara Regal este placată cu argint şi încrustată cu cristale de zirconiu cubic de calitate superioară, acestea fiind cele mai remarcabile şi fidele substitute ale diamantelor veritabile. Altfel spus, cu excepţia diamantelor autentice, nici un alt mineral nu depăşeşte ca strălucire şi eleganţă zirconiul, cristal deosebit de durabil şi cu un coeficient de 9,4 al durităţii, în condiţiile în care cel al diamantului este 10.

Regalitatea acestei tiare este evidenţiată şi prin delicatul model floral, ce alătură cristale în forme, mărimi şi cu tăieturi diferite. Se pretează de minune unei nunţi tematice, a cărei mireasă – regină va marca, negreşit, cea mai impunătoare şi rafinată apariţie.

Îmbrăcată în luciul nobil al argintului şi decorată cu superbe diamante de zirconiu, tiara Regal by Borealy este expresia ideală a rafinamentului feminin şi a nobleţii feminine, reprezentând o alegere cu efect „wow!” în materie de bijuterii de lux pentru nunţi cu accente regale!

Detalii:

Tiară placată cu argint şi decorată cu cristale de zirconiu cubic (cz) de calitate superioară.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!