Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Set Cercei şi Colier Luxury Wedding

Borealy
500 Lei 250 Lei
Economisesti: 250 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: RBT5124 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 12 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

De o strălucire răpitoare, aceste bijuterii pentru mireasă satisfac până în cel mai mic detaliu nevoia de frumuseţe, perfecţiune şi admiraţie a oricărei femei dornice de a fi remarcată în cea mai frumoasă zi a vieţii sale, cea a căsătoriei.

Setul de bijuterii pentru nuntă este placat cu aur alb şi îmbrăcat în strălucirea a zeci de cristale de zirconiu cubic de înaltă calitate (AAA +), în forme, tăieturi şi mărimi diferite. Ingenioasa lor alăturare construieşte un spectacol al strălucirii de inspiraţie florală, menit să pună în valoare romantismul şi eleganţa celor mai admirate mirese. Cerceii aduc în prim plan câte două mari diamante ovale, împrejurul cărora sunt fixate câte doisprezece cristale alungite de zirconiu cubic.

Cerceii sunt prevăzuţi cu închizători tip şurub, iar structura elaborată a colierului e menită să avantajeze orice tip de decolteu. Colierul alternează de-a lungul său grupuri de câte patru diamante de zirconiu cubic şi cristale rotunde, având aparenţa unui şirag de fluturi aflaţi în căutarea perfecţiunii florii de cristal.

Evident, bogăţia de diamante ce participă la povestea plină de emoţie, frumuseţe şi lux a acestui set de bijuterii se va asorta ireproşabil albului pur al rochiei de mireasă.

Cu siguranţă, orice femeie îşi doreşte ca în ziua nunţii sale să poarte bijuterii preţioase, pline de grandoare şi cu strălucirea asortată fericirii ei. Setul Luxury Wedding by Borealy întruchipează emoţiile, speranţele şi bucuria purtătoarei sale şi promite să ofere un plus de preţiozitate clipelor de neuitat!

Detalii:

Set placat cu aur alb şi decorat cu diamante de zirconiu cubic AAA +;

Greutate cercei: 11 grame;

 

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!