Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Brăţară Borealy Small Diamonds Tennis Classic

Borealy
250 Lei 150 Lei
Economisesti: 100 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: BIJ001 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 7 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Unul dintre cele mai populare modele de brăţari, bijuteria pe care cele mai elegante vedete internaţionale au afişat-o alături de ţinutele rafinate, într-o abordare sclipitoare, graţie inegalabilelor cristale Simulated Diamonds. O înlănţuire perfectă de pietre de cristal, cu finisaj desăvârşit şi tăieturi rotunde, într-un echilibru fără cusur al strălucirii. Faptul că bijuteria este placată cu aur alb de 18 carate cu care este învăluită montura delicată, încuviinţează caracterul luxuriant al unei bijuterii de colecţie.

Cele mai rafinate ţinute, de zi sau de seară, îşi vor afla perfecţiunea însoţite de această minunată brăţară, remarcându-şi posesoarea printr-un stil aristocratic şi eleganţă supremă.

Un cadou desăvârşit, pentru cele mai sclipitoare femei!

Detalii:

Lungime: 17 cm;

Lăţime: 0,3 cm;

Aliaj placat cu aur alb - Zirconiu Simulated Diamond: 14 carate;

CADOU - Cutie de bijuterie Lavender

O elegantă cutie pentru bijuterii din lemn, generos compartimentată şi decorată cu motive florale.

Caseta pentru bijuterii este realizată din lemn şi impresionează prin designul său încântător, asemănător unui elegant scrin alb, cu imprimeuri florale ce evocă cărţile poştale de odinioară. Cutia este compartimentată pe trei niveluri şi cu trei sertare separate pentru păstrarea bijuteriilor, accesoriilor de preţ. Doua sertare prezintă delicate mânere din lemn, detaliu ce sporeşte feminitatea şi gingăşia casetei. Interiorul capacului este prevăzut cu o oglindă dreptunghiulară, perfectă pentru probarea bijuteriilor.

Un astfel de cadou va complimenta gusturile femeii romantice, boeme şi sensibile, o va răsfăţa şi o va face să se simtă iubită şi apreciată. Ideal de oferit unei femei romantice acest dar o va înduioşa nespus, îi va fi de folos şi îi va aminti de grija şi atenţia dumneavoastră ori de câte ori va privi frumosul cufăr al comorilor feminine – cutia de bijuterii.

Dimensiuni cutie de bijuterii:

- Lungime: 10 cm;

- Lăţime: 7 cm;

- Înălţime: 17 cm.

Tip Produs: Bratara

Pietre: Zirconiu

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!