Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Tiara Printesa Mireasa

Borealy
220 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: TR010 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 11 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

O nuntă de poveste e învăluită în eleganţă şi rafinament, iar mireasa, personajul principal alături de mire, merită cu prisosinţă a fi cea mai frumoasă femeie în cea mai specială zi a vieţii sale. Merită să fie o prinţesă, merită să fie o regină, merită cele mai regale bijuterii pentru mireasă!

Tiara Printesa placată cu aur alb de 18 Kt şi decorată cu cristale Simulated diamonds constituie acel detaliu magic, plin de strălucire şi rafinament, care va desăvârşi o apariţie de neuitat a purtătoarei, asemuind-o unei regine încoronate cu sclipiri preţioase şi cu o ţinută fără cusur. Designul acestei tiare este inspirat de simbolurile casei regale, liniile discrete îmbrăţişând în centru un cristal simulated diamond, impecabil multifaţetat.

O astfel de tiară avantajează deopotrivă coafurile tip coc, părul lăsat pe spate sau buclele, încadrând perfect chipul purtătoarei şi evidenţiindu-i suveranitatea, distincţia, rafinamentul, frumuseţea. Măiestria artiştilor bijutieri se reflectă în această bijuterie de excepţie, graţie confecţionării manuale şi pasiunii pentru artă, transpusă în preţios.

O alegere plină de stil şi distincţie, o bijuterie demnă de o regină!

Dimensiuni:

- Lungime: 33,5 cm;

- Lăţime: 4,2 cm.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!