Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 

Set Descending Direction

Bijuterii Pietre Pretioase

Vezi ghidul de selectie

Pentru că orice femeie îşi doreşte un look special în momentele importante din viaţa ei, Borealy – Cadouri de Lux a alcătuit o vastă colecţie de bijuterii cu pietre preţioase, pline de emoţie şi strălucire. Cristalele de topaz, ametist, granat, rubin, safir, peridot, smarald şi diamantele de zirconiu îşi dau proba strălucirii în montura celor mai rafinate şi moderne bijuterii, făurite din argint nobil şi placate cu rodiu, aur sau platină. Sunt bijuterii de înaltă calitate, lucrate manual de pricepuţi artizani bijutieri şi vă sunt oferite în cutii de cadou elegante, într-o prezentare rafinată, de lux.
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Bijuterii cu pietre preţioase pentru ţinutele de zi


Nuanţele perfecte, claritatea cristalelor şi proprietăţile pietrelor preţioase ce dau strălucire şi culoare bijuteriilor Borealy au darul de a scoate din anonimat outfiturile de zi, fie acestea casual sau office. În completarea acestora, vă recomandăm bijuteriile lucrate în linii simple, discrete, dar de mare impact. Conturarea unei vestimentaţii office, spre exemplu, poate fi ajutată cu bijuterii împodobite cu pietre preţioase, atent asortate, precum cerceii Peridot Natural Studs 4,00 Carate şi colierul Peridot Natural Ultra Heart 2 carate Colier, făurit din argint 925. O altă alegere inspirată constă în asocierea cerceilor Ametist Studs cu inelul Purple Dream Flower Ametist, accesorii care vor spori farmecul şi eleganţa purtătoarei. Descoperiţi colecţia Borealy de bijuterii cu pietre preţioase şi, cu siguranţă, vă veţi regăsi stilul în designul şi strălucirea multor accesorii de lux!

 

Bijuterii exuberante cu pietre preţioase, perfecte pentru ţinutele de seară sau ocazie


Oferta noastră include o varietate de modele de cercei, brăţări, inele şi coliere statement, veritabile piese de colecţie ce vor încânta femeia rafinată. Dacă sunteţi în căutarea unor bijuterii cu design elaborat, voluminoase şi remarcabile, colierul Delight Multi-Colour Topaz Argint 925 vă va impresiona prin cuceritorul său model floral. De asemenea, setul Infinity Topaz suprinde prin delicateţea modelului, cerceii lungi şi discreţi, alături de colierul ce îşi prelungeşte strălucirea peste pieptul purtătoarei, celebrând într-un chip fără de cusur albastrul, culoare a înţelepciunii, a adâncului şi infinitului. Din perspectiva bijuteriilor, anul 2014 este un an al grandorii, aşa că te sfătuim să te inspiri din stilul „Great Gatsby” și să-ţi desăvârşeşti apariţii senzaționale!

 

Cum alegem bijuteriile în funcţie de decolteu


Pentru o apariţie de ocazie fără cusur, alegerea bijuteriei potrivite trebuie făcută şi în funcţie de croiala ţinutei, a rochiei, după caz. În privinţa acesteia din urmă, decolteul joacă un rol esenţial în stabilirea bijuteriilor care vor sublinia fineţea gâtului, a feţei şi nu în ultimul rând, a mâinilor. Aceste sfaturi sunt valabile şi în cazul rochiei de mireasă, care se impune a fi asortată cu stil de accesorii preţiose, fiind, pentru fiecare femeie în parte, momentul când aceasta este, cu adevărat, cea mai frumoasă femeie din lume.

 

Astfel, în cazul decolteurilor în formă de inimă sau V, colierele recomandate sunt cele în formă de Y şi V, caz în care rafinatele pandantive în stil lacrimă se vor preta de minune. Un exemplu în acest sens îl reprezintă colierul Mademoiselle Blue Topaz 2 Carate Diamonds Argint 925. Rochiile sau bluzele pe un umăr, care prin structura lor evidenţiază talia şi silueta purtătoarei,  nu se cer a fi asortate cu un colier, însă o pereche de cercei lungi şi lucraţi în linii subtile, alături de o brăţară masivă vor conferi întregii înfăţişări note aparte de eleganţă şi un aer sofisticat, modern.  Sugestiile noastre în acest sens sunt cerceii Amelie Simulated Diamond Argint 925 şi brăţara Marquise Brilliant Peridot 2,5 carate, ambele potrivite atât pentru ocazii speciale, cât şi pentru vestimentaţiile office. O rochie cu croială simplă, cu gât în stil bărcuţă, va fi pusă în valoare printr-o pereche de cercei simpli, de mici dimensiuni, însumând eleganţă şi strălucire. Femeile romantice pot opta pentru cerceii Passion for Love Diamond Argint 925, iar cele conservatoare îşi pot pune în valoare outfitul cu cerceii  Diamonds Halo Square Borealy Cercei Silver 925.

 

Proprietăţile pietrelor preţioase


Topazul este cunoscut drept cristalul zodiilor Gemeni, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion şi Săgetător şi reprezintă o piatră a încrederii, protecţiei şi bunei comunicări. Inspiră creativitatea purtătoarei sale, o ajută să ia cele mai bune decizii, stimulându-i inteligenţa şi mijlocindu-i împlinirea celor mai frumoase visuri şi dorinţe. La care mai adăugăm că atrage dragostea, liniştea şi pacea, echilibrând emoţiile purtătoarei, în avantajul celor pozitive. Sugestia noastră de bijuterie împodobită cu pietre naturale de topaz este inelul Flower Blue Topaz Natural Borealy.

 

Ametistul este, prin definiţie, piatra prosperităţii, guvernând relaţiile de iubire şi având darul de a proteja fericirea în cuplu. De asemenea, acesta îşi apără purtătoarea de gândurile negative, magia neagră, blesteme, pericole, tradare şi decepţii. Cu tăieturi şi finisaj de briliant, această binecuvântată piatră preţioasă conferă setului o distincţie inegalabilă, subliniată şi prin nuanţa naturală a cristalului, simbol regal al înţelepciunii şi armoniei. Câteva exemple de bijuterii din colecţia Borealy, împodobite cu pietre de ametist sunt Rich Ametist Colier Argint 925 Borealy şi cerceii Ametist Studs 3,4 Carate Argint.

 

Granatul stimulează imaginaţia, creativitatea, atrage succesul în afaceri şi ajută la o mai bună comunicare cu ceilalţi. Este unul dintre talismanele norocoase ale zodiilor Săgetător, Capricorn şi Vărsător, inspiră pasiunea, dragostea şi este o piatră a devotamentului şi fidelităţii în cuplu. Inelul Halo Granat Natural va evidenţia eleganţa purtătoarei şi reprezintă o excelentă variantă de accesorizare atât pentru ţinute office cât şi de cocktail, de seară sau de ocazie.

 

Safirul este simbol al speranţei, fidelităţii şi al sufletului, evocând splendoarea azurului în bijuterii cuceritoare. Ştiaţi că pietrele albastre sunt considerate în Orient drept talismanuri împotriva deochiului? Iată câteva exemple de bijuterii Borealy decorate cu safire: inelul Blue Safir Argint 925 sau fabulosul set alcătuit din colier şi cercei - Safire Flowers.

 

Peridotul se numără printre cele mai apreciate pietre semipreţioase, fiind cunoscut şi sub numele de olivină. În antichitate era considerat sacru, fiind un simbol al purităţii, al dragostei şi un dar al naturii. Se spune despre peridot că atribuie o aură energetică protectoare femeii care îl poartă, nota sa primăvăratică asortându-l de minune cu ţinute în nuanţe de alb, negru, gri, albastru sau maro. O astfel de piatră preţioasă nu putea lipsi din colecţia Borealy de bijuterii, colierul Romantic Peridot sau cerceii Peridot Natural Stud fiind doar două exemple.

 

Rubinul este un talisman al pasiunii, protecţiei, prosperităţii şi simbol al soarelui ce a fascinat prin frumuseţea sa, încă din cele mai vechi timpuri, anticii închipuindu-şi că acesta depăşea cu mult, prin virtuţiile sale, toate celelalte pietre preţioase, inclusiv diamantul. Se spune că împăratul chinez Kublai Khan ar fi oferit un întreg oraş în schimbul unui rubin. Cerceii Passion for Love sau colierul Contesa Red Rubin vor cuceri orice femeie prin seducătoarea lor strălucire.

 

Bijuteriile Borealy sunt realizate din metale nobile, în marea lor majoritate fiind făurite din argint nobil şi placate cu rodiu, aur sau platină. Sunt bijuterii de înaltă calitate, lucrate manual de pricepuţi artizani bijutieri şi vă sunt oferite în cutii de cadou elegante, într-o prezentare rafinată, de lux.

 

Dacă vreţi să impresionaţi femeia specială din viaţa dumneavoastră cu o bijuterie de vis, vă invităm să o alegeţi din colecţia Borealy! Pietrele preţioase dau culoare şi strălucire celor mai elegante accesorii preţioase, menite să cucerească orice femeie.

 

Alături de voi construim amintiri de-o viaţă, împreună dăruim emoţii.

 

Borealy – Cadouri de Lux