Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Bijuterii Sotie

Afiseaza: 39 produse

 Filtre
Bijuterii Sotie - Cercei Diamonds Halo One
-23%
Bijuterii Sotie - Cercei Irisa Flower Pink
-41%
Bijuterii Sotie - Cercei Elegance Crystals
-28%
Bijuterii Sotie - Cercei Mireasa Glamour
-28%
Bijuterii Sotie - Colier Diamond Halo One
-40%
Bijuterii Sotie - Colier Juste Two
-48%

Colier Juste Two

250 Lei 129 Lei
Bijuterii Sotie - Cercei Goldy Star
-23%

Cercei Goldy Star

150 Lei 115 Lei
Bijuterii Sotie - Hoop Cercei Secrets
-42%

Hoop Cercei Secrets

200 Lei 117 Lei
Bijuterii Sotie - Colier Fine Glam
-43%

Colier Fine Glam

200 Lei 115 Lei
Bijuterii Sotie - Cercei Round Magic Gold
-56%
Bijuterii Sotie - Colier Plane Cristal
-45%

Colier Plane Cristal

200 Lei 110 Lei
Bijuterii Sotie - Colier Sidef Round
-51%

Colier Sidef Round

200 Lei 99 Lei
Bijuterii Sotie - Colier Camelia 5
-8%

Colier Camelia 5

200 Lei 185 Lei
Bijuterii Sotie - Cercei Red D'Orient
-36%

Cercei Red D'Orient

200 Lei 128 Lei
Magazinul online de cadouri Borealy transpune intr-o bijuterie stralucirea dorita de catre orice femeie. Borealy prezinta o intreaga colectie de bijuterii sotie in tendinte, infrumusetate cu pietre pretioase - Diamant moissanite, Topaz, Ametist, Citrin, Rubin, Smarald, Safir, Morganit, Peridot,  bijuterii ce reprezinta o poveste si care se bucura de o stralucire impresionanta.
Daruieste-i sotiei bijuterii precum: inele, cercei, bratari, coliere, pandantive, brose, seturi complete de bijuterii cu ocazia zilelor precum: Craciunul, Anul Nou, Pastele, Ziua ta, Zilele de nume, Zilele onomastice, Ziua Nuntii, Ziua Cununiei, Ziua Botezului, Zilele de cuplu, Aniversarea Casatoriei, Ziua Indragostitilor, 14 februarie, Valentine’s Day, Dragobetele, Ziua femeii, Ziua memei, sunt mai speciale atunci cand oferi bijuterii! Borealy.ro iti prezinta bijuterii de colectie, cadouri pentru ocaziile speciale/importante din an, cadouri de efect cu pietre pretioase.

Bijuteriile sotie sunt realizate din metale pretioase precum aur alb, aur roz, aur galben si argint, metale de o frumusete rara prelucrate in diverse forme care se transpun intr-un design desavarsit, stil clasic, modern, minimalist, inspiratie vintage.

La magazinul online de cadouri Borealy, descoperiti o intreaga lume a bijuteriilor impodobobite cu cristale din zirconiu Simmulated Diamonds, pietre rafinate, pietre pretioase ce confera o stralucire fatetata, Cristale Swarovski -  cristale iubite de catre femeile din toata lumea, perle albe intr-un luciu sudefiu, piatra pretioasa de topaz in nuante de turquoise, violet, albastru, galben si roz, morganit  - recunoscut drept Smarald roz, Piatra Peridot intr-un verde inspirat din frumusetea naturii, safir intr-o cromatica albastru intens, citrin, piatra pretioasa intr-o nuanta solara de galben chihlimbar, Rubin – rosu incandescent, Ametist – violet, purpuriu de poveste, Smarald – verde intens care cucereste.

Te asteptam intr-un paradis al culorilor prin prisma pietrelor pretioase care impodobesc bijuteriile Borealy, bijuterii perfecte pentru sotia ta care o vor cucerii si  care-i vor completa trasaturile, simbol al dragostei voastre. 

Daca intentionezi sa-ti o surprinzi sotia cu o bijuterie aceasta va ajunge intr-o cutie luxurianta, impachetata intr-un ambalaj ce ii asigura siguranta. Alaturi de cadou primesti gratuit si o felicitare, intr-un model la alegere oferindu-ti posibilitatea de a-i marturisi cat de mult o iubesti si astfel, vei crea o amintire frumoasa in timp.

De asemenea, in cadrul magazinului online de cadouri Borealy, aveti posibilitatea de a personaliza cadoul – bijuteria aleasa cu mesajul sau initiala dorita, data aniversarii, data nuntii, nasterea primului copil.

Stim cu totii ca un colier pretios, o pereche de cercei incrustati cu diamante, o bratara conturata cu Simmulated Diamonds sau un inel impodobit cu pietre pretioase reprezinta expresia elegantei pentru o femeie. Ofera-i bijuterii superbe care o vor face sa straluceasca si sa-si aminteasca de tine de fiecare data, bijuterii pe care le regasesti in colectia – Bijuterii sotie by Borealy.ro.

Poarta detalii pretioase, bijuterii Borealy care abordeaza stilul classic - vintage sau modern, bijuterii pentru un look feminin si boem. Alese cu bun gust, bijuteriile Borealy.ro stilizeaza orice tinuta conferind o nota de eleganta si rafinament, detalii pe care orice femeie si le doreste. Descopera selectia de bijuterii sotie – peste 350 la numar, bijuterii realizate din metale pretioase, curcubeu de culori prin prisma pietrelor pretioase, dar si a cristalelor din zirconiu.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!