Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cutii Bijuterii

Cutii Bijuterii

Vezi ghidul de selectie

Vă aducem în atenţie colecţia Borealy de casete pentru bijuterii, îmbrăcate în piele naturală sau ecologică, de cea mai bună calitate şi cu design/uri menite să încânte, indiferent de vârstă, gusturi sau personalitate, femeile dragi din viaţa dumneavoastră. Brandul de referinţă al colecţiei Borealy este Friedrich|23 din Germania, acesta semnând o mare parte dintre casetele ce vi le punem la dispoziţie. Oferta noastră cuprinde şi cutii muzicale cu accente retro, clasice sau moderne, lucrate cu măiestrie, pline de rafinament şi feminitate, cum se cuvine a fi un cufăr al comorilor şi amintirilor. Vă invităm să descoperiţi colecţia Borealy de casete pentru bijuterii!

LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

 Ghid pentru alegerea casetei de bijuterii


Caseta pentru bijuterii este o variantă de cadou rafinat, trainic şi practic ce se pretează oricărei femei şi care, dacă este bine aleasă, va depăşi aşteptările destinatarei. Atunci când ne orientăm spre un astfel de dar, trebuie să ţinem cont de stilul şi personalitatea femeii căruia vrem să-l oferim, luând în calcul şi obiceiurile acesteia de a se accesoriza cu variate bijuterii. În continuare, vă vom explica în câţiva paşi simplii cum anume trebuie abordată alegerea casetei de bijuterii.

 

Mărimea face diferenţa


Femeia trecută de prima tinereţe a adunat de-a lungul anilor o colecţie însemnată de bijuterii, acesta fiind motivul pentru care vom opta pentru o casetă voluminoasă de bijuterii, eficient compartimentată, cu sertare dispuse pe mai multe niveluri şi separeuri pentru inele, brăţări, cercei, lănţişoare, pandantive, coliere, broşe etc. O bună prietenă, colegă, profesoară, mama sau femeia de carieră, stilată, care ştie a-şi asorta ţinuta cu bijuteriile vor saluta cu încântare o casetă ce oferă un interior vast, impecabil lucrată, precum Modulo Black by Friedrich -  o alegere care va complimenta gusturile doamnelor atente cu propriile bijuterii!

 

Pielea de înaltă calitate – definitorie luxului


În cazul doamnelor şi domnişoarelor care au deja tot ceea ce îşi doresc, alegerea casetei pentru bijuterii trebuie să ţină cont şi de calitatea materialelor ce-l recomandă. În acest caz, cutiile îmbrăcate în piele sunt alegeri cu care nu aveţi cum da greş, la care mai adăugăm şi prestigiul de care se bucură marca germană Friedrich, etalon al rafinamentului pe piaţa internaţională a marochinăriei de lux. Premium Luxury Jewelry Case by Friederich  reprezintă un cadou în faţa căruia, vă asigurăm, nici o doamnă sau domnişoară nu va rămâne indiferentă!

 

Casete glamour pentru femeia modernă


În cazul doamnelor şi domnişoarelor exuberante, fascinate de bijuterii şi cu propriul stil aliniat noilor tendinţe fashion, vă sfătuim să vă orientaţi spre casetele de bijuterii ce vorbesc de la sine despre gusturile destinatarei, de la o primă privire. Un exemplu în acest sens îl constituie caseta pentru bijuterii Glamour by Friedrich, al cărei exterior prezintă două şiraguri de cristale pe fond negru, admirabil dispuse. Totodată, caseta Golden, cu exterior din sticlă aurie şi cu inserţii de cristal, este o splendidă alegere pentru femeia plină de strălucire şi elegantă din viaţa dumneavoastră.

 

Casete muzicale pentru domnişoarele visătoare şi femeile nostalgice


Orice fetiţă, domnişoară, tânără femeie s-a visat cel puţin o dată balerină. Şi cum visele sunt cele mai preţioase comori pe care le adunăm în timp, oferiţi domnişoarelor dragi şi femeilor nostalgice din viaţa dumneavoastră un cufăr preţios în care năzuinţele copilăriei, lucrurile preţioase ale adolescenţei şi giuvaierurile prezentului să-şi afle tainicul şi binemeritatul loc. Colecţia Borealy de casete pentru bijuterii cuprinde delicate cutii muzicale, cu ilustraţii pe măsură şi balerine ce dansează graţios pe muzică clasică, precum  „Lacul Lebedelor”, de Pyotr Ilych Tchaikovsky, în cazul casetei Balerina Albă.  La fel, femeile senzuale vor fi măgulite de delicateţea casetei Pin-up Girl, cu ilustraţii romantice sub forma unei cărţi poştale, pe fond alb.

 

Casete pentru bijuterii ideale pentru călătorii


O parte dintre cutiile pentru bijuterii de pe rafturile virtuale Borealy dispun de minicasete pentru accesorii, gândite astfel încât să încapă cu uşurinţă în poşeta sau bagajele femeii. Dacă destinatara cadoului dumneavoastră se dovedeşte a fi o femeie care călătoreşte mult, orientaţi-vă înspre aspectul practic şi alegeţi o casetă utilă, adecvată nevoilor ei. Un bun exemplu îl constituie caseta Travel Amber by Friedrich, cu exterior din piele de bizon şi interior din piele de căprioară. Fără doar şi poate, o astfel de alegere va depăşi aşteptările femeii active şi rafinate. Să nu uităm şi de caseta 2 în 1 Black Flower, remarcabilă prin funcţionalitate, design şi frumuseţe.

 

Se spune că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. În acest caz, femeia iubită este cea mai bogată comoară a sufletului dumneavoastră, iar celelalte prezenţe feminine din viaţa dumneavoastră – diamantele ce vă luminează existenţa. Răsfăţaţi-le cu cadouri rafinate, practice şi de lux, dăruiţi-le cufere pe măsura nestematelor ce le înseninează viaţa!

 

Alături de voi construim amintiri de-o viaţă, împreună dăruim emoţii.


Borealy – Cadouri de Lux