Înger cristal by Marcolin (Handmade crystal) - Made in Italy

320 Lei
 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 16 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: DEC1209
close cart

Înger cristal by Marcolin (Handmade crystal) - Made in Italy

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Mesagerul Domnului – îngerul – va purta spre sufletul destinatarei acestui cadou cele mai frumoase urări de fericire şi împlinire sufletească şi îi va răsfăţa ochii cu o decoraţiune de lux, semnată de reputata companie italiană Marcolin – ColleVilca! O alegere deosebită în materie de cadouri pentru femei sensibile şi rafinate!


Beneficii:

Un cadou de excepţie, măgulitor pentru orice persoană care apreciază obiecte de artă şi decoraţiunile pentru casă unicat şi de valoare, ce va înnobila interiorul unde va fi aşezat cu o capodoperă autentică, semnată de cei mai pricepuţi maeştri în prelucrarea cristalului pur italian!

Avantaje:

Îngerul, mesagerul Domnului, purtătorul veştilor bune pentru suflet, simbol al funcţiilor divine, apare de data aceasta într-o întruchipare artistică deosebită graţie priceperii şi măiestriei maeştrilor de la Marcolin ColleVilca. Decoraţiunea înfăţişează cu măiestrie un înger – copil şi este realizată manual din cristal de calitate superioară, cu 24% plumb. Va înnobila încăperea în care este aşezată, atribuind un plus de lux şi personalitate decorului. Nu în ultimul rând, faptul că acest obiect decorativ este semnat de reputata companie Marcolin - ColleVilca, preferata celebrităţilor din lumea întreagă, este elocvent luxului şi exclusivismului unui cadou de vedetă!

Caracteristici:

Material:  Cristal italian de calitate superioară, prelucrat manual (24% plumb);

Mărime: Înălţime – 13 cm;

Ţara de provenienţă: Italia;

Brand:  Marcolin – ColleVilca.

Povestea cadoului:

Numiţi şi “dublul” ceresc al omului, îngerii simbolizează puritatea, credinţa, protecţia, dragostea şi iluminarea spiritului. O frumoasă ipostază a îngerilor ne-a oferit-o Mihai Eminescu în poezia “Povestea magului călător în stele”: “Şi răs­firaţi în spaţiu îngerii duceau în poale/ A luminilor adânce şi blânde rugăciuni”. Cadoul de faţă este, la rândul lui, inspirat de măreţia îngerilor, admirabil transpusă într-o decoraţiune făurită manual din cristal italian de înaltă calitate şi semnată de faimosul brand Marcolin ColleVilca. Îngeraşul – copil din cristal îşi invită destinatarii să-şi aprindă făcliile din inimi şi să-şi ridice privirile spre cele mai înalte culmi ale existenţei. De o strălucire răpitoare, plină de frumuseţe şi înduioşătoare prin mesaj, decoraţiunea Marcolin ColleVilca defineşte valoarea inestimabilă a unui cadou plin de lux şi, mai ales, de emoţii!

Povestea brand-ului:

Collevilca este o companie creată din fuziunea a două fabrici italiene istorice de cristal italian şi se mândreşte cu peste jumătate de veac de experienţă în tradiţia artizanală şi în arta prelucrării cristalului cu plumb. COLLEVILCA îşi are sediul în inima Toscanei, în oraşul Colle di Val d’Elsa, considerat capitala italiană a cristalului, graţie tradiţiei vechi de mai mult de 800 de ani în prelucrarea acestor materiale. Utilizând experienţa transmisă de două generaţii, metodele tradiţionale sunt folosite concomitent cu tehnicile avansate şi moderne. Toate produsele din cristal purtând numele aceste mărci sunt rezultatul colaborării dintre designeri importanţi, profesionişti renumiţi şi experienţa prestigioasă a maeştrilor sticlari. Aceste sinergii produc obiecte unice, irepetabile, veritabile capodopere. Nu în ultimul rând, fiecare produs COLLEVILCA este realizat din cristal pur, certificat, conform standardelor Uniunii Europene, iar printre clienţii care şi-au decorat casele cu cristalul exclusivist COLLEVILCA se numără fostul premier Silvio Berlusconi, actriţa Angelina Jolie, Kevin Costner sau Harrison Ford.


Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!