Cadou Writing by Parker

1.300 Lei
 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 65 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: STE067
close cart

Cadou Writing by Parker

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Un cadou pentru bărbaţi remarcabil, de rang înalt, dedicat celor rafinaţi iubitori ai caligrafiei!


Beneficii:

Imaginea de succes a omului de afaceri presupune o sumă de detalii atent lucrate, definitorii personalităţii acestuia. Autoturismul, ceasul de pe mână, costumul, biroul nu sunt singurele elemente care sugerează stilul businessman-ului, instrumentele de scris vorbind, la rândul lor, despre încrederea în sine şi rafinamentul posesorului lor. Pentru toţi aceia care ştiu că imaginea contează şi are mare impact asupra relaţiilor cu partenerii de afaceri, precum şi pentru cei pasionaţi de istoria scrisului, Borealy – Cadouri de Lux a pregătit un cadou pe măsura valorii lor.

Avantaje:

Corpul instrumentului de scris Parker inclus în acest cadou se remarcă prin designul modern şi elegant, finisajul de calitate şi modelul fin în carouri, îmbinând cromatic nuanţe de argintiu, auriu şi negru. Materialele de bună calitate definesc, la rândul lor, acest pix – bijuterie, menit să redefinească plăcerea scrisului şi să constitiue un cadou high class, modern şi original. În plus, acesta vă este oferit într-o elegantă cutie – toc, semnată Parker. Acestui instrument de scris luxuriant se alătură cartea de colecţie “Istoria scrisului”, publicată în anul 2009 cu traducerea din limba engleză semnată de Mihnea Gafiţa. În această carte, Andrew Robinson explică interconexiunile dintre sunet, simbol şi scris. Fără scris, istoria şi civilizaţia n-ar exista aşa cum le ştim. Sunt analizate în carte fiecare dintre sistemele importante de scriere, de la cuneiforme şi hieroglifele egiptene şi maiaşe până la alfabete şi sistemele de scriere din China şi Japonia, precum şi altele, ca runele sau „alfabetul" indienilor cherokee. Este prezentată în detaliu istoria descifrării fiecărei scrieri, iar un capitol incitant, dedicat scrierilor încă nedescifrate, îl provoacă pe cititor: oare aceste coduri vor putea fi sparte vreodată? O carte captivantă pentru toţi cei pasionaţi de istorie şi originile scrisului, într-un cadou derară valoare.

Caracteristici:

Cadoul include:

- Un instrument de scris de lux, marca Parker, auriu (lungime 13 cm);

- Cartea ilustrată "Istoria scrisului" de Andrew Robinson (231 de pagini, 26 x 20 cm).

Brand: Parker.

Povestea cadoului:

Vă invităm să optaţi pentru un cadou valoros şi original, care prin rafinament şi preţiozitate se pretează mediilor business, academice, persoanelor elevate. Un dar plin de distincţie, ce emană nobleţe şi calitate indiscutabilă, fine gusturi şi o educaţie ghidată spre succes.

„Înarmat cu peniţa, am izbutit să cuceresc redute în faţa cărora alţii, înarmaţi cu sabia şi cu fulgerele excomunicarii, au fost respinşi”, spunea marele om de ştiinţă Georg Christoph Lichtenberg. Într-adevăr, instrumentul de scris – simbol al erudiţiei, înţelepciunii şi cunoaşterii – este astăzi mai puternic decât orice sabie şi reprezintă, de departe, arma preferată a tuturor oamenilor influenţi, puternici şi de succes. Şi pentru că, în materie de instrumente de scris, Parker este un nume cu rezonanţă mondială – producătorul fiind desemnat furnizor al casei regale britanice, vă invităm să aşezaţi în mâna destinatarului acestui dar o armă pe măsura inteligenţei şi ambiţiei sale. Un instrument de scris de colecţie, exclusivist, de o calitate ireproşabilă şi de o eleganţă remarcabilă, într-un cadou de neuitat pentru cei care contează cu adevărat.

Povestea brand-ului:

Parker Pen Company a fost înfiinţată în anul 1888, produsele sale devenind, în timp, preferatele liderilor din întreaga lume. Principiul după care fondatorul George Parker şi-a ghidat paşii profesionali spre succes a fost „Fă ceva mai bun şi oamenii îl vor cumpăra.” Compania a relovuţionat practic lumea instrumentelor de scris, brevetând pentru prima dată capacul exterior al stilourilor, precum şi primul stilou cu cartuşe.

În materie de instrumente de scris numele Parker este echivalent al luxului, perfecţiunii  şi calităţii. În cadrul unei întâlniri oficiale, de mare importanţă, cu ocazia semnării unor contracte decisive, indiferent de prilej, instrumentele de scris Parker vor lăsa o impresie puternică. Se adresează persoanelor atente la propria imagine, liderilor, celor puternici şi remarcabili. Ştiaţi că Parker este furnizorul exclusiv de stilouri şi cerneală pentru familia regală britanică?

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!