Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cadouri 1-8 Martie

Vezi ghidul de selectie

Borealy va propune cele mai frumoase Cadouri de 1 si 8 Martie pentru femeia iubita. Cu ocazia zilei de 1 si 8 Martie puteti alege dintr-o gama diversa de cadouri si bijuterii de cea mai buna calitate si cu un ambalaj deosebit. Toate Cadourile de 1 si 8 Martie beneficiaza de livrare si ambalare de lux gratuite.

 

Oferiti mai mult decat Cadouri de 1 si 8 Martie, oferiti EMOTII!

LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea cadourilor de 1 şi 8 Martie pentru femei


Dincolo de reperele istorice care au asociat începutul primăverii cu celebrarea feminităţii, am ales să începem acest ghid intuitiv pentru alegerea celor mai potrivite cadouri de 1 şi 8 Martie cu un citat ce aparţine marelui scriitor şi filosof Rabindranath Tagore şi care explică atât de frumos de ce femeia înseamnă primăvară în sufletele fiecăruia dintre noi: “Femeile sunt de două categorii: unele sunt mai ales mame, altele iubite. Dacă le compari cu anotimpurile, femeia mamă este ca anotimpul ploilor; îţi dă hrană, te potoleşte, îţi înlătură toate lipsurile, te mulţumeşte prin sacrificiile sale proprii. Iar femeia iubită este ca primavara, misterul ei e de nedestăinuit, farmecele ei sunt sunt dulci şi neliniştea ei îţi trezeşte valuri în sânge.

 

În cele ce urmează, vă vom prezenta câteva sfaturi utile pentru alegerea celor mai potrivite cadouri cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie, astfel încât destinatarele acestora să fie mai mult decât impresionate de atenţia, unicitatea şi generozitatea gesturilor dumneavoastră. Astfel, urmând tipologia vârstei destinatarei, recomandările Borealy vă vor ajuta să optaţi pentru cele mai frumoase şi emoţionante cadouri pentru femei. Cu menţiunea că numitorul comun al oricărui dar oferit unei femei îl reprezintă florile, cu a căror splendoare vă sfătuim să umpleţi braţele şi sufletele prezenţelor feminine dragi dumneavoastră.

 

Alegerea cadourilor de 1 si 8 Martie în funcţie de vârsta destinatarei


-          Tinerelor domnişoare ce nu au depăşit pragul de 20 de ani le puteţi dărui cu încredere bijuterii moderne ce se pretează stilului casual, integrabile în ţinutele de zi cu zi. Parfumurile de lux, produsele de îngrijire personală cu ingrediente naturale sau casetele pentru bijuterii originale sunt, de asemenea, alegeri ideale pentru adolescentele moderne. Un exemplu de cadou inspirat pentru o astfel de tânără cu prilejul Mărţişorului îl reprezintă broşa Balerină – placată cu aur alb de 14 carate şi încrustată cu cristale Swarovski într-un design plin de graţie şi delicateţe.

 

-          Femeile cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani sunt în acea perioadă a vieţii când învaţă din mers ce înseamnă independenţa, când investesc în relaţii de durată şi stabile, dar şi în propriile case, când îşi construiesc încrederea în propriul lor viitor. Pasională şi seducătoare, această femeie ar fi încântată să fie surprinsă de partenerul său cu un cadou inspirat din cartea şi filmul Fifty Shades of Grey, precum setul Secret Lover. O carte de colecţie sau o casetă de bijuterii în armonie cu stilul propriu o vor măguli deopotrivă; la fel şi accesoriile fashion de lux.

 

-          Femeia 30+, ancorată într-o relaţie stabilă, preocupată de cariera sa şi independentă financiar, va aprecia cadourile de calitate înaltă, preferabil accesorii, ceasuri, parfumuri sau obiecte decorative de calitate superioară, semnate de designeri reputaţi sau mărci de renume internaţional. Cutiile pentru bijuterii Friedrich – realizate în Germania, cu o compartimentare şi un design pe măsura necesităţilor şi stilului ei,  o agendă business cu coperte din piele naturală precum Red Business Woman sau bijuteriile Swarovski cu design-uri pline de eleganţă sunt idei de cadouri care vor măguli femeia matură şi pretenţioasă.

 

-          Femeia trecută de 40 de ani va prefera accesoriile clasice, precum bijuteriile cu perle, şampaniile fine, accesoriile de lux pentru caviar, respectiv decoraţiunile Chinelli – constând în  seturi placate cu argint sau cu aur pentru ceai sau cafea sau florile – bijuterie din argint şi cristale Swarovski.  Bine primite se vor dovedi şi cutiile pentru ceasuri deosebite, menite să pună la loc de cinste bijuteriile timpului adunate de-a lungul vieţii.

 

-          Femeia 50+ va aprecia o casetă de bijuterii vast compartimentată, cu design clasic, o broşă preţioasă oferită în locul unui mărţişor obişnuit, dar şi surpriza unui bogat set cadou plin de savoare şi frumuseţe, precum Coşul de Lux Şampanie, Fructe şi Ciocolată.

 

-          Femeia trecută de 60 de ani va fi încântată să primească în dar o icoană deosebită, cum sunt cele făurite în Italia de maeştrii Chinelli, un sfeşnic somptuos sau, de ce nu, un tablou placat în aur precum Luxury World Map Painting by Credan. Decoraţiunile din porţelanuri fine, eşarfele clasice, bijuteriile cu uşoare accente vintage, ceasurile de perete sau de birou cu aspect antichizat sunt alte câteva sugestii de cadouri deosebite pe care le puteţi oferi doamnelor trecute de pragul a şase decenii de viaţă.

 

Borealy – Cadouri de Lux vă invită să întâmpinaţi mult aşteptata primăvară cu emoţii, bucurie şi surprize nesperat de frumoase, laolaltă ambalate în cadouri unice, menite să înflorească chipurile dragi şi sufletele femeilor deosebite din viaţa dumneavoastră! Lăsaţi-vă inspiraţi de colecţia Borealy de cadouri 1 şi 8 Martie pentru femei şi celebraţi primăvara şi feminitatea la superlativ!