Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Spider Broşă Gold

Borealy
180 Lei 145 Lei
Economisesti: 35 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: MAR5056 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 7 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Borealy – Cadouri de Lux vă aduce în atenţie o bijuterie unicat – broşa Spider Gold, confecţionată manual, împodobită cu cristale zirconiu şi placată cu aur galben. Această bijuterie pare a fi desprinsă dintr-o magică poveste, reflexiile aurului şi sclipirile pietrelor zirconiu încrustate pe toată suprafaţa sa certificând valoarea unui accesoriu preţios creat de cei mai inspiraţi şi talentaţi bijutieri.

Simbolic, păianjenul este asociat cu noaptea, iar firul său, ţesut cu răbdare de creator, este asociat cu un văl al iluziilor, în spatele cărrora se relevă realitatea. În mitologia multor popoare păianjenul este asociat cu un zeu care a creat oamenii, soarele, luna şi stelele; el ţese realitatea, este stăpân al soartei, prezicător, simbol al sufletului, demiurg, iar firul său este mijlocul, suportul realizării spirituale.

Simbolistica bogată şi strălucirea acestei bijuterii fabuloase îşi va inspira purtătoarea cu orice ocazie, mai mult, o va remrca printr-o eleganţă fără cusur. Aurul în combinaţie cu sclipirile diafane ale cristalelor, face uşor de asortat broşa Spider Gold cu ţinutele rafinate ale purtătoarei, indiferent că este asociată cu o ţinută business sau o elegantă rochie de seară.

Măiestria artiştilor bijutieri se relevă în preţiozitatea şi frumuseţea broşei Spider, oferiţi-o în dar femeii pe care o admiraţi, însufleţind-o cu un plus de strălucire şi farmec!

Dimensiuni:

- Înălţime: 4,5 cm;

- Lungime:4,5 cm.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!