Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cosuri Craciun

Vezi ghidul de selectie

Cosuri de Craciun de Lux by Borealy - Alegeti din peste 100 de Cosuri de Craciun pentru a-i face fericiti pe cei dragi cu ocazia Sarbatorii de Craciun! Borealy va ofera Cosuri de Cadouri pentru Craciun de cea mai buna calitate, cu produse de la branduri renumite international, atat pentru Barbati cat si pentru Femei.
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid de selectie a Cosurilor de Cadouri

 

Spre deosebire de darurile oferite cu prilejul aniversărilor, onomasticelor sau altor ocazii, când darul în sine poate consta într-un singur obiect sau produs, cadourile de Crăciun trebuie să însumeze un buchet de surprize şi emoţii pentru destinatarul său. În acest scop, Borealy – Cadouri de Lux a creat pentru dumneavoastră peste 100 de coşuri – cadou, ale căror alcătuire şi prezentare sunt dictate de calitate, lux şi eleganţă. Coşuri cadou de Crăciun cu specific business, coşuri cadou clasice, moderne, pline de rafinament, savoare şi stil, pentru omul de afaceri, femeia importantă, colegi, prieteni şi familie. Aveţi de unde alege cel mai potrivit coş cadou de Crăciun menit să vă reprezinte intenţiile, aprecierea, respectul şi afecţiunea nutrite pentru destinatar.

Coşuri cadou de Crăciun cu specific business

Fiecare coş cadou Borealy este alcătuit din produse, accesorii şi obiecte atent selectate pe criterii de calitate şi lux, astfel încât impresia creată destinatarului să fie deopotrivă plăcută şi memorabilă. Prezentarea este la rându-i de excepţie: coşuri din împletitură de răchită, coşuri – săniuţă, cufere vintage, elegante tăviţe din lemn sau piele sporind frumuseţea şi originalitatea cadoului în sine, alături de preţioase ornamente decorate chiar şi cu cristale Swarovski. Cât despre conţinut... acesta este menit a complimenta statutul şi rafinamentul destinatarului şi a-l răsfăţa cu cele mai bune produse de pe piaţă. Dovediţi-i partenerului de afaceri respectul pentru colaborarea dintre voi printr-un cadou high class, ce emană în întregime rafinament, lux şi calitate.

Coşuri cadou de Crăciun pentru femeia de carieră

Ştim. E greu de mulţumit, pentru că are aproape totul, este emancipată, ambiţioasă şi pretenţioasă. Coşul cadou de Crăciun ideal pentru o astfel de doamnă trebuie să-i reconfirme rafinamentul şi statutul, să o măgulească prin lux şi calitate. Coşurile de Crăciun Gold Supreme şi Luxury Leonidas & Moet aduc în prim plan legendara şampanie Moet & Chandon – Brut Imperial, cele mai fine praline belgiene – Leonidas şi o sumedenie de alte delicii de răsfăţ pe care destinatara, indiferent cât de pretenţioasă şi sofisticată s-ar dovedi, le va aprecia îndeosebi. Deliciosul lichior Baileys se alătură cafelelor premium franţuzeşti Carte Noire, precum şi celor mai savuroase trufe de ciocolată în îmbelşugatul coş de Crăciun Golden & Noire – o altă alegere distinsă în materie de caduri pentru Crăciun adresate doamnelor şi domnişoarelor cu viaţă profesională de succes.

Coşuri de Crăciun pentru partenerul de afaceri, colaborator, businesman

Când alegi un coş de Crăciun pentru un astfel de domn, banii nu mai contează. Buna colaborare, succesul parteneriatului trebuie răsplătit cu un cadou pe măsură! Vreţi să oferiţi un dar statement la văzul căruia partenerul dumneavoastră de afaceri să nu-şi creadă ochilor? Coşul de Crăciun The Black Legend & Gold, alăturând, printre altele un stilou Parker cu corp din argint masiv şi peniţă din aur legendarei şampanii Dom Perignon Vintage 2003 şi ceaiului monarhilor francezi – Dammann, se cuvine a fi oferit celor mai notabile persoane cu care aţi avut sau aveţi privilegiul să colaboraţi. Un fericit impact îl va marca şi coşul de Crăciun The Ultimate Luxury Royal Gift for VIPs, care va întrece, negreşit, orice aşteptări prin luxul produselor ce-l alcătuiesc: reputata şampanie Dom Perignon – Vintage 2003, nobilul vin Prince Mircea alături de un modern desfăcător pentru sticla de vin Electric Rabbit, regalul ceai Dammann, cozonac de casă, praline Leonidas şi multe altele... Totodată, Jack's Premium Gift Basket constituie un coş cadou de Crăciun perfect pentru colaboratorul dumneavoastră, sticla de whisky Jack Daniel’s întovărăşindu-se cu savuroasa cafea Davidoff Rich Aroma, cele mai fine produse de ciocolată, o elegantă pereche de butoni şi alte produse pe gustul rafinat al domnilor de succes. Consultaţi vitrina noastră virtuală şi alegeţi coşul cadou de Crăciun reprezentativ pentru dumneavostră şi ideal stilului şi gusturilor destinatarului. Aveţi de unde alege!

Coşuri de Crăciun Gourmet

Persoanelor cu gusturi culinare fine şi educate le-am pregătit coşuri cadou pe măsură, ce aplică regula luxului în materie de mâncare. Coşul Gourmet President oferă calamar afumat în ulei, creveţi, icre daneze, pate din ficat de raţă şi brânză Camembert, astfel încât gurmandul sofisticat din viaţa dumneavoastră să fie profund impresionat de al său, şi doar al său, apetisant dar... Sub acelaşi spectru al rafinamentului absolut în materie de preparate culinare intră şi coşul de Crăciun Gourmet Quality, a cărui distinsă savoare cuprinde, printre altele, pate de somon, midii în sos picant, pate de măsline şi cremă de brânză d'Emmental... Coşuri cadou ce lasă gura apă,  hrănesc cu rafinament absolut trupul şi, graţie atenţiei dumneavoastră de a oferi ce e mai bun gurmanzilor dragi din viaţa dumneavoastră, relaţia cu aceşti oameni deosebiţi. 

Coşuri cadou pentru cei mari şi cei mici

Alcătuite cu precădere din deserturi atent selectate, coşurile cadou ce aduc în prim plan ciocolata fac furori, cum e lesne de înţeles, şi în rândul celor mai tineri dintre noi. Cufărul cu Ciocolată de Crăciun, încărcat cu bomboane de ciocolată Lindt – Lindor, marcă elveţiană de top în lumea ciocolateriei, va măguli o tânără domnişoară, spre exemplu. La fel şi coşul cadou Santa’s Sweets, ideal de oferit nepoţilor, copiilor şi tinerilor “topiţi” după dulciurile de calitate şi impresionant prin varietate.

Coşuri cadou pentru prieteni, rude, cupluri şi familii

Băuturi fine, cafea premium, cele mai delicioase produse de ciocolată, ceaiuri de excepţie, cozonaci tradiţionali, deserturi rafinate – coşuri cadou încărcate cu delicii de răsfăţ, de care orice apropiat al dumneavostră, indiferent de gen, se va bucura mai mult decât vă închipuiţi. Indiferent că vorbim de membrii familiei, de familii în sine, de prieteni, iubiţi şi iubite, coşurile cadou vor aduce belşugul, bucuria şi recunoştinţa sub bradul de Crăciun din casele celor cu adevărat importanţi. Aceste coşuri cadou, prin bogăţie, fast şi frumuseţe, se pretează deopotrivă unei singure persoane cât şi unei familii întregi, fiecare membru urmând a fi măgulit de cel puţin unul dintre produsele aflate în cadou. Din cozonac se vor înfrupta deopotrivă El, Ea şi copiii, vinul îl va încânta îndeosebi pe domn iar ciocolata de lux va constitui deliciul femeii. Decoraţiunile de Crăciun vor fi îndrăgite de absolut toţi, la fel şi minunatul dumneavoastră gest de a oferi un Crăciun fericit celor care contează cu adevărat.

O dată în an aveţi prilejul de a dovedi cât de mult îi preţuiţi pe cei de lângă voi. O dată în an le puteţi demonstra celor dragi şi importanţi aprecierea, respectul, cordialitatea, dragostea printr-un singur gest. O dată-n an este Crăciunul. Celebraţi-l prin bucuria şi fericirea ce o veţi citi în ochii apropiaţilor dumneavoastră, atunci când aceştia îşi vor desface mulaşteptatul coş cadou de Crăciun. Oferiţi un coş cadou – el însuşi sărbătoare, dăruiţi emoţii, oferiţi un Crăciun Fericit!