Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cadouri Paste

Vezi ghidul de selectie

LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid de selecţie a Cadourilor de Paşte

 

Sărbătoarea luminii, primăverii şi a bucuriei, Învierea Domnului,  reprezintă ocazia perfectă pentru a arăta sentimentele şi admiraţia purtate celor importanţi din viaţa noastră, cum altfel decât printr-un cadou. Borealy – Cadouri de Lux vă provoacă să oferiţi daruri memorabile celor dragi, daruri care vor întrece negreşit dorinţele şi aşteptările acestora. Pentru asta v-am pregătit zeci de variante de cadouri, dintre care dumneavoastră să alegeţi pe cel mai potrivit personalităţii şi stilului persoanei pe care o aveţi în vedere.

 

Coşurile de cadou pascale ce vi le propunem cu prilejul acestei minunate sărbători au fost gândite  astfel încât să înscrie succesul desăvârşit atunci când vor ajunge în posesia destinatarului. Coşuri din răchită împletită, opulente prin bogăţia conţinutului, însumând produse de calitate incontestabilă, băuturi fine şi delicatese premium, elegante ornamente ce poartă într-însele specificul sărbătorilor pascale, mici şi mari surprize alăturate cu stil şi rafinament, într-un echilibru estetic perfect, toate acestea au fost atent elaborate pentru a satisface cele mai pretenţioase aşteptări şi pentru a aduce lumină şi splendoare în viaţa celor dragi. Indiferent că este vorba despre partenerul de afaceri, şeful sau colegul dumneavoastră, despre familie sau membrii acesteia, ori cei mai buni prieteni, coşurile cadou pascale sunt închinate nevoii de frumuseţe şi valoare, surprizei, emoţiei şi încântării celor care contează!

 

Sărbătoarea Învierii reprezintă cel mai propice prilej pentru a oferi persoanelor dragi un cadou simbol al credinţei în Dumnezeu. Oferiţi un dar cu adevărat de preţ celor apropiaţi, expresie a celor mai frumoase intenţii, a cordialităţii şi credinţei în bine, precum setul intitulat „Rugăciune pentru Maica Domnului”, însumând o statuetă din marmură ce o întruchipează pe Fecioara Maria şi o carte de rugăciuni cu coperţi din piele întoarsă şi tipărită pe hârtie manuală. Fără îndoială, valoarea acestui cadou este incomensurabilă şi se recomandă a fi dăruit atât rudelor, celor apropiați, colegilor sau partenerilor de afaceri, indiferent de sex, statut sau preocupări.

 

Domnilor potenţi din viaţa dumneavoastră, bărbaţilor de succes şi rafinaţi, dăruiţi-le un set cadou luxuriant, pe măsura celor mai redutabili gentlemani! Premium Gift Black Leather Tray alătură inegalabilul Whisky Jack Daniel's Single Barrel unui set de Ceai Dammann Mosaique D'Caddy, oferit într-o admirabilă cutie de metal cu model în mozaic. Nu în ultimul rând, tradiţionalul cozonac de casă, dulce şi pufos, atribuie un note festive acestui opulent dar, aşezat pe o modernă tavă de cadouri din piele neagră, pentru a aduce sărbătoare şi eleganţă în viaţa viitorului său posesor. Totodată, cele mai educate gusturi vor fi negreşit încântate de o colecţie luxuriantă a ceaiurilor Dammann, atât de apreciate în rândul monarhilor francezi! Un alt cadou de înaltă clasă, expresie desăvârşită a rafinamentului, se recomandă a fi setul Caviar Luxury by Chinelli, placat cu aur şi acompaniat de prestigioasa şampanie Moet Imperial.

 

Persoanelor care iubesc natura, precum şi familiştilor convinşi, oferiţi-le în dar un elegant coş de picnic dotat cu toate accesoriile necesare unei mese în aer liber alături de cei dragi.

 

Răsfăţaţi femeia de lângă dumneavoastră cu Simfonia de dulciuri Mozart, un luxuriant dar alcătuit din cele mai fine bomboane de ciocolată şi deliciosul lichior Mozart Gold. Îi puteţi oferi, de asemenea, un Platou de Dulciuri Premium sau cu un coş pascal irezistibil, în cadrul căruia băuturile fine îşi împletesc farmecul şi savoarea cu cele mai luxuriante bomboane de ciocolată! Doamnele remarcabile şi de succes vor fi negreşit seduse de setul Business Lady, în cadrul căruia setul de ceşti Hot Coffe face echipă bună cu savuroasa cafea Davidoff şi binecunoscuta cremă de whisky Baileys Original Irish.

 

Persoanelor cărora le plac provocările şi gusturile noi dăruiţi-le un set cadou modern, precum Glamour Cocktail Gift Tray, însumând cel mai bun dry gin, alături de setul Cocktail Mixology –Tea Forte,  o carte cu poveştile şi reţetele celor mai apreciate cocktailuri ale lumii, oferite pe o elegantă tavă din piele neagră – toate ingredientele unui cadou exotic şi cu iz primăvăratic, de sărbătoare, potrivit atât femeilor cât şi bărbaţilor.

 

Domnii conservatori, al căror stil personal se traduce prin afinităţi spre clasic, vor fi impresionaţi de vinurile de tradiţie, iar în paleta de cadouri ce v-o oferim veţi întâlni multe daruri care celebrează valoarea incontestabilă a celor mai repuate licori bahice. Oferiţi acestor domni o casetă dublă pentru vin, confecţionată din lemn şi îmbrăcată în piele veritabilă, în interiorul căreia vinurile Pinot Noir şi Comoara Pivniţei aşteaptă de ani buni a-şi revela savoarea în paharele domnilor care ştiu a se bucura de lucrurile de valoare. Totodată, Merlotul inconfundabil domină cadoul Special Wine Gift Tray, ale cărui luxuriante surprize sunt oferite pe o elegantă tavă din lemn şi care se pretează personalităţii şi stilului domnilor cu înclinaţii spre clasic.

 

Învierea Domnului, cea mai frumoasă şi importantă sărbătoare din calendarul creştin, se impune a fi celebrată în cel mai deosebit mod cu putinţă. Este ocazia perfectă de a ne împărtăşi bucuria cu cei dragi şi apropiaţi, de a fi noi înşine mai buni şi de a aduce emoţii şi fericire în sufletele apropiaţilor noştri. Oferiţi acestora cadouri însufleţite de cele mai frumoase sentimente, simboluri ale prieteniei, înţelegerii,  cordialităţii şi iubirii însăşi, înconjuraţi-vă de oameni dragi şi frumuseţe, dăruiţi emoţii şi daţi mai departe lumina!

 

Hristos a înviat!

 

Borealy – Cadouri de Lux