Cadoul este alcătuit din:
- Cartea “Bucătărie Medievală Franceză – Mâncăruri de carne”, ediţie de lux, din hârtie manuală. O admirabilă incursiune în celebra gastronomie franţuzească, în forma sa de haute-cuisine, despre care se spune că şi-ar afla începuturile în perioada medievală. Pe atunci, savuroasele bucatele servite cu ocazia balurilor şi banchetelor erau atent elaborate, sofisticate şi opulente prin prezentarea impecabilă, ridicată la rang de artă, valorificând fiecare ingredient, în cazul de faţă: carnea. În plus, fiind realizată din hârtie manuală, metodă utilizată cu succes încă din Evul Mediu, prezentarea acestei cărţi acompaniază cu rafinament povestea savuroaselor bucate ale vremurilor de odinioră.
- O Sticlă de Vin Bordeaux, Les Petites Caves, (75 cl), roşu. Savoarea bucatelor medievale nu putea fi întovărăşită decât de un vin de faimă şi înaltă calitate al francezilor. Zona Bordeaux, capitala ținutului Aquitaine, este apreciată încă din secolul al VIII-lea pentru vinurile sale deosebite, ce au devenit standarde mondiale ale calităţii şi gustului de excepţie. Bordeaux mai este numit şi tărâmul vinurilor roşii, obţinute prin amestecul mai multor soiuri de struguri nobili. Motiv pentru care vinurile produse în acest rai bahic însumează o paletă diversificată de arome, pe care le puteţi acum descoperi, rând pe rând, în vinul Le Petites Caves.
Un cadou de excepţie, un deliciu pentru cei rafinaţi! Reţete de succes ale gastronomiei franţuzeşti alături de un vin de Bordeaux, un cadou pe măsura doamnelor şi domnilor cu gusturi alese!
Scrie un review