Luxury Bar Globe Atlas by Zoffoli - made in Italy

2.380 RON
Momentan indisponibil Cod Produs: ALI488
Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

O admirabilă combinaţie între utilitate, artă şi mitologie, marca Zoffoli – ai cărei maeştrii italieni ni-l înfăţişează pe titanul Atlas purtând pe vecie o preţioasă greutate: un glob pământesc ilustrat cu o hartă antică şi cu un ingenios minibar încorporat. O alegere monumentală în materie de cadouri pentru bărbaţi!


Beneficii:

Orice domn pasionat de obiectele de mitologie, artă şi de antichităţi ar fi mai mult decât încântat să primească în dar o asemenea piesă de decor, deopotrivă un statuar glob pământesc ilustrat cu o veche hartă a lumii, cât şi un ingenios minibar. Înscriindu-se în linia decoraţiunilor pentru casă şi birou exclusiviste, globul cu minibar Zoffoli constituie, de asemenea, şi un inspirat cadou business, ideal pentru a impresiona bărbatul puternic şi de succes, pentru care luxul este parte din ordinea de zi cu zi.

Avantaje:

Globul pământesc este susţinut cu originalitate de o reprezentare admirabilă a titanului Atlas.  Globul propriu-zis se evidenţiază prin ilustraţii cu specific cultural-istoric, elementul său surpriză constând în spaţiul ingenios de stocare din interior, cu suporturi speciale pentru pahare şi sticle de băuturi. Chiar şi interiorul globului prezintă ilustraţii pe fond maro, menite să captiveze interesul şi privirile tuturor oaspeţilor. În interiorul globului există un spaţiu special pentru aşezarea paharelor, respectiv de-a lungul marginilor, central urmând a fi păstrate sticlele cu băuturile preferate.  

Caracteristici:

Material: Lemn;

Culoare: Maro;

Mărime: Diametru glob: 50 cm;

Ţara de provenienţă: Italia;

Brand: Zoffoli.

Povestea cadoului:

Dacă în mitologia greacă, titanul Atlas  - fiul lui Iapetus şi al Clymenei, cel care i-a oferit lui Hercule mărul de aur al Hesperidelor – a fost pedepsit de Zeus să poarte veşnic pe umerii săi bolta cerească, maeştrii Zoffoli ni-l înfăţişează pe Atlas purtând o altă greutate pe ai săi umeri – şi anume un glob pământesc cu minibar încorporat. O originală combinaţie între utilitate, mitologie şi reprezentări artistice de rară valoare!

Globurile Zoffoli cu minibaruri încorporate reprezintă veritabile opere de artă ce desăvârşesc prin utilitatea şi eleganţa lor clasică designul oricărui living sau birou. Pe lângă faptul că expun colecţia de băuturi într-un mod original şi rafinat, globurile Zoffoli vor fascina orice împătimit al istoriei şi geografiei, precum şi pe toţi aventurierii şi cutezătorii ce vor avea privilegiul de a fi întreţinuţi la un pahar de vin, whiski, cognac sau orice altă băutură de către posesorul unui asemenea minibar. Cu certitudine, globul pământesc Zoffoli va deveni unul dintre punctele principale de atracţie din casa destinatarului acestui dar  - un domn cu înclinaţii spre clasic, artă şi valoare autentică.

Povestea brandului:

De aproape şase decenii, compania Zoffoli Mappamondi S.R.L., cu sediul în Rimini, Italia, fabrică globuri pământeşti în stil vitage cât şi în stil modern, de ultimă generaţie. În anii 50, Italo Zoffoli s-a decis să-şi înceapă activitatea de a crea globuri pământeşti clasice, ca urmare a pasiunii sale pentru hărţile vechi şi a îndemânării în prelucrarea lemnului. În mâinile sale, lemnul era transformat într-un glob, era pictat manual, devenind o piesă unică şi irepetabilă. Foarte curând, globurile Zoffoli au devenit faimoase pentru frumuseţea şi originalitatea lor, astfel încât micul atelier manual a devenit, în scurt timp, un brand de succes. Generaţiile următoare au continuat dezvoltarea companiei până astăzi, când cunoaşterea şi îndemânarea se îmbină cu cele mai moderne tehnologii. Astăzi, Zoffoli se bucură de o clientelă internaţională vastă, care apreciază designul, calitatea şi originalitatea unor adevărate opere de artă, made in Italy.

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Luxury Bar Globe Atlas by Zoffoli - made in Italy

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.