Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Cadouri pentru Sefa

Afiseaza: 110 produse

 Filtre
Cadouri pentru Sefa - Caligrafie Set Antique Map
-19%
Cadouri pentru Sefa - Statueta Loving Family
-33%
In cadrul site-ului/magazinului online de cadouri Borealy, in categoria Cadouri pentru sefa, cadouri ofiice, cadouri de Lux sunt prezente seturi luxoase de produse beauty, de ingrijire, bijuterii conturate cu pietre pretioase sau accesorii simbolice, gadgeturi practice, accesorii de organizare a activitatilor zilnice de birou, cadouri elegante, decoratiuni luxoase, albume sau carti de colectie care iti vor aduce aprecierea ei.

Exploreaza colectia noastra de Cadouri de Lux pentru sefa cadouri pretioase pentru femei, incepand cu bijuterii realizate din pietre scanteietoare, margele, coliere sau cercei cu perle naturale sau perle de cultura, ceasuri de mana frumos realizate perfecte pentru doamnele care isi desfasoara activitatea in mediul de afaceri.

Poti opta pentru a darui un cadou personalizat inscriptionat cu mesajul dorit, iar sefa ta cu siguranta va fi incantata de gestul tau. Magazinul online de cadouri Borealy te surprinde cu o gama variata de cadouri pentru ocazii speciale, cadouri decorative precum setul de cafea de la Chinelli placat cu argint sau, daca sefa ta are o afinitate pentru parfumurile de lux, daruieste-i un set de parfumuri Amouruge. Alege sa o surprinzi cu o cutie de ceasuri din piele naturala, cutie pentru organizarea bijuteriilor, dar care o va incanta si o va face sa se simta apreciata.

Ofera-i un ceas personalizat cu piele naturala impodobit cu cristale daca stii ca are o afinitate pentru ceasuri sau daca este o persoana atenta cu timpul sau. 

Un set de bijuterii daruit unei femei este un simbol, are o anumita semnificatie si este un inlocuitor intangibil. Bijuteriile sunt cadourile cele mai apreciate de catre femei. Cu un  set de bijuterii conturate cu pietre pretioase si cristale, cu siguranta un vei da gres daca il vei darui sefei tale. Iti recomandam bijuteriile cu rubin Borealy din categoria Cadouri pentru sefa, accesorii stilate care redau un aer regal si luxuriant reprezintand cadoul perfect pentru o doamna. 

In colectia de cadouri pentru sefa peste 380 la numar by Borealy.ro, gasesti articole fashion, esarfe, genti, portofele, ceasuri, seturi de produse beauty, accesorii deosebite destinate pentru femeile care sunt indragostite de moda. Selectia de cadouri pentru sefa din cadrul magazinului online de cadouri Borealy satisface si cele mai complexe gusturi. 
Un cadou desavarsit cu mesaj il poate reprezenta cartile de colectie. Modul de prezentare al acestor carti/albume de colectie le convertesc in articole cu bun gust, cadouri deosebite perfecte pentru o doamna cu o cultura vasta, o doamna pasionata de diverse teme de interes din istorie. Cartile si Albumele de colectie de la Borealy se bucura de un look subtil si elegant, fiind si un obiect de decor,   accentul de care ar putea avea nevoie in biroul.

O carte se poate dovedi utila, o sursa de inspiratie in momentul in care se va afla intr-un impas. Un cadou pretios si cu mare insemnatate poate fi si Icoana, cadou protector, un simbol al credintei care un se va devaloriza niciodata. Iti recomandam imaginea sacra a Mantuitorului, cu Sfanta Scriptura in mana, icoana ce exprima o valoare artisica aparte fiind si placata cu aur.

Dispunem de cadouri precum seturi de cafea sau de ceai, seturi de pahare, alaturi si de bauturi rafinate cu foita de aur pentru a celebra sarbatorile din an asa cum se cuvine. Toate articolele din selectia cadouri pentru sefa beneficiaza de ambalare de lux precum si o felicitare oferita Gratuit. Tu ce cadou vei alege pentru sefa ta? Exploreaza selectia noastra de cadouri de lux si impresioneaza-i pe cei pe care ii admiri asa cum se cuvine!

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!