Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Cadouri pentru Straini

Afiseaza: 82 produse

 Filtre
Cadouri pentru Straini - Caligrafie Set Antique Map
-19%
Cadouri pentru Straini - Statueta Loving Family
-33%
Cadouri pentru Straini - WestPolo Borseta
-33% Personalizabil

WestPolo Borseta

300 Lei 200 Lei
In cadrul site-ului/magazinului online de cadouri Borealy, in categoria Cadouri pentru straini dispunem de o intreaga selectie de Cadouri traditionale romanesti, accesorii simbolice, cadouri cadouri religioase, cadouri practice, cadouri personalizate, cadouri pentru ocazii speciale, cadouri personalizabile, decoratiuni de casa de lux pentru pentru a le darui acestora o parte din tara vizitata. 

Dispunem de Oferte de top cadouri pentru straini, cadouri practice, cadouri ideale pentru EA sau pentru EL, cadouri surprinza ce vor reusi sa le capteze atentia si sa le aduca zambetul pe buze destinatarilor de fiecare data cand isi vor aminti de tara noastra.

Anul acesta, gasesti toate cadourile pentru straini la Borealy.ro, magazinul online de cadouri care raspandeste bucurie, dar si placerea de a darui pentru cei dragi tie. Ai ocazia sa gasesti cadouri perfecte pentru straini, cadouri unisex, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Perioada magica a sarbatorilor la romani este foarte importanta, iar daca primesti o vizita din partea unei familii de straini, alege sa-I surprinzi intr-un mod placut, oferindu-le cadouri simbolice, cadouri traditionale romanesti,cadouri speciale dintre cele mai inspirate.

La Borealy alegi cadouri atent selectionate, home décor, produse de ingrijire luxuriante, instrumente de scris, articole Chinelli, articole fashion, cu grija ambalate ca sa ii surprinzi in momentul in care vei oferi aceste cadouri.

La Borealy.ro, magazinul online de cadouri nu ai cum sa fii lipsit de inspiratie atunci cand vine vorba de idei de cadouri pentru straini! Iti recomandam o selectie impresionanta de cadouri Home Décor by Chinelli, Brandul italian recunoscut care propune o multitudine de cadouri de lux si accesorii pentru impresionante pentru casa, remarcabile prin eleganta si cu designuri impresionante.

Un cadou potrivit pentru straini il reprezinta Rama Foto din argint by Chinelli, cadou care va mentine cele mai frumoase amintiri inramate, locurile vizitate, oamenii cunoscuti. Rama foto din argint este o piesa decorativa in acorduri rafinate, parte din selectia de cadouri pentru straini, cadouri home dector, cadouri de lux corporate, colectii de cadouri destinate ocaziilor speciale.

Recomandam, de asemenea, piesa rara de colectie in straluciri de poveste, straluciri fatetate, si anume: vaza cu aplicatii Swarovski by Chinelli, accesoriu decorativ cu un design desavarsit, cadou destinat persoanelor pasionate de articolele care se remarca prin stil si eleganta, cadoul perfect pentru straini.

Daca te afli in situatia de a cumpara cadouri in ultimul moment si nu ai inspiratie, magazinul Borealy  te scapa de griji! Iti punem la dispozitie un specialist care te va ajuta sa alegi cadoul potrivit, dar si un program special. Daca plasezi comanzi pana la orele 15.00 cadoul va ajunge in aceeasi zi, in Bucuresti. De asemenea, oferim ambalare de lux si o felicitare gratuita, pentru un efect deosebit.

La Borealy alegerea cadoului pentru straini poate deveni experienta foarte placuta! Iata pentru ce poti opta: articole de lux decorative by Chinelli, cutii de ceasuri sau butoni, colectii de bijuterii cu pietre pretioase, articole fashion de la branduri recunoscute international, seturi formate din produse de ingrijire sau cadouri corporate formate din caiete de insemnari si instrumente de scris, cadouri destinate persoanelor cu inclinatie catre articolele cu bun gust si rafinate, articole realizate prin cele mai speciale tehnici de productie, in acord cu noile tendinte.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!