Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 

Set Descending Direction

Valentine's Day

Vezi ghidul de selectie

Borealy - Cadouri de Lux vă invită să celebraţi iubirea cu cadouri pline de emoţie, luxoase şi de neuitat! Povestea voastră de dragoste, transpusă într-un dar bine ales, va răsfăţa şi înduioşa sufletul iubitei sau iubitului, făcându-i să se simtă speciali şi preţuiţi. Colecţia iubirii de cadouri Borealy cuprinde bijuterii preţioase pentru doamnele şi domnişoarele rafinate, cutii pentru accesorii preţioase, aranjamente florale uimitoare prin frumuseţe, şampanii de lux pentru seri romantice în doi, accesorii erotice din colecţia "Fifty Shades of Grey", produse cosmetice premium pentru ambii parteneri, seturi de accesorii pentru scris de colecţie şi multe alte surprize deosebite. Valentine`s Day şi Dragobetele sunt ocaziile ideale pentru a surprinde partenera/partenerul de viaţă cu cadouri romantice emoţionante, drept care vă invităm să alegeţi darul perfect din colecţia Borealy dedicată iubirii!
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid de selecţie a cadourilor pentru Valentine's Day


Borealy – Cadouri de lux vă invită să celebraţi iubirea la superlativ, adăugând emoţie, lux şi valoare sărbătorii îndrăgostiţilor, printr-un cadou cu efect „Wow!”, dăruit partenerului sau partenerei de viaţă.

 

Cadouri de Valentine's Day pentru doamne şi domnişoare


Sensibilitatea şi eleganţa sunt parte din personalitatea femeii pe care o preţuieşti. Venim în întâmpinarea dorinţei tale de a o surprinde printr-un gest expresiv aprecierii ce i-o porţi, cu o varietate de cadouri luxuriante, adaptate stilului, imaginaţiei şi romantismului ei. Prin cadourile de Valentine’s Day pentru EA ce vi le propunem celebrăm stilul şi feminitatea, rămânând ca dumneavoastră să decideţi ce anume ar încânta cu adevărat pe cea pe care doriţi să o răsfăţaţi printr-un gest preţios. Vă stăm la dispoziţie cu sfaturi şi propuneri şi vă reamintim că toate cadourile noastre pentru Ziua Îndrăgostiţilor, dincolo de preţiozitatea, calitatea şi frumuseţea lor, însumează emoţii. Vă provocăm, aşadar, să dăruiţi emoţii femeii pe care o admiraţi, în armonie cu stilul şi personalitatea acesteia, cu ocazia zilei de Valentine's Day.

 

Bijuterii îmbrăcate în emoţii şi iubire


Valentine’s Day, 1 şi 8 martie reprezintă ocaziile perfecte pentru a răsfăţa femeile de lângă noi cu accesorii preţioase menite să întregească un look original şi modern. Totodată, aniversările, zilele de naştere şi onomasticile reprezintă prilejuri fericite pentru a o încânta pe cea de lângă noi cu bijuterii alese, atent selecţionate de noi, astfel încât fiecare femeie, indiferent de vârstă şi stil, să-şi afle o bijuterie de suflet în colecţiile noastre. Femeia clasică va fi încântată de un colier din perle naturale, cea sofisticată de o pereche de cercei masivi, împodobiţi cu cristale Swarovski, romantica de o pereche de cercei candelabru în stil vintage, visătoarea de un inel cu model floral, inspirat de graţia naturii. Nu în ultimul rînd, femeia modernă va fi iremediabil sedusă de o bijuterie în tendinţe, îndrăzneaţă, o brăţară fantezistă, glamour şi luxuriantă.

 

Băuturi fine, ciocolată premium, cosmetice de calitate superioară şi instrumente de scris de colecţie pentru adoratoarele luxului


Băuturile fine, precum luxurianta şampanie Osterreich Gold Infuhr, cu foiţe de aur comestibile, un vin nobil şi dulce, delicat precum o petală de trandafir, un ceai veritabil sau un cocktail inovativ o vor încânta deopotrivă! Acestea vă sunt oferite într-o prezentare fără cusur, astfel încât cadoul în sine să facă senzaţie, să puncteze impactul în care, dumneavoastră, cei ce oferiţi darul, v-aţi pus speranţele. Femeia de carieră, business woman, femeia de succes, precum şi cele care adoră momentele rafinate de răgaz, vor aprecia negreşit un astfel de dar. Aceloraşi doamne şi domnişoare încrezătoare în forţele proprii şi ambiţioase li se pretează instrumentele de scris de lux, suporturi elegante pentru birou, cutii de ciocolată de cea mai bună calitate, sau, de ce nu, un ceas cu design definitoriu personalităţii lor, menit să măsoare timpul cu un plus de stil şi eleganţă.

 

Fashionistele adoră accesoriile la modă, genţile şi poşetele de lux, din colecţiile marilor branduri internaţionale, bijuteriile moderne, parfumurile seducătoare şi eliberatoare de inhibiţii. Iubitei tale cumpără-i un colier romantic cu cristale Swarovski, în formă de inimă, şi un parfum senzual, de seară, amintindu-i prin gestul tău sentimentele ce i le porţi. Pe femeia de 30 de ani o vor încânta produsele de înfrumuseţare, cosmeticele de lux, poşetele din colecţiile marilor creatori de modă şi deserturile luxuriante, ciocolata şi şampania fină.

 

Aranjamente florale de lux pentru femeia iubită


Fiecare femeie este unică, fiecare doamnă sau domnişoară merită cu prisosinţă a fi înseninată cu un gest plin de emoţie, cu un cadou în armonie cu felul său irepetabil de a fi. Nu uita să oferi celei pe care o simţi aproape de sufletul tău flori, multe flori, căci doar florile se îngemănează fragilităţii şi sensibilităţii feminine. Prinde sentimentele tale într-un buchet şi oferă-i-le în dar de Ziua Îndrăgostiţilor, iar ea va străluci şi mai mult, doar pentru tine! Oferă-i un zâmbet, oferă-i emoţii, oferă-i fericire de Valentine's Day! Cu toţii ştim, Ea merită!

 

Cadouri pentru iubitul, partenerul de viaţă


Cum bine se ştie, domnii vor aprecia cadourile practice, utile şi de înaltă calitate, dedicate obiceiurilor de zi cu zi, activităţii profesionale şi adaptate propriului stil. Un set de lux pentru bărbierit, semnat de faimosul producător Scottish Fine Soaps, va răsfăţa bărbatul îngrijit din viaţa dumneavoastră cu produse de calitate superioară; un set de accesorii Jos von Arx îi va măguli aşteptările prin accesoriile incluse – ceas de designer, instrument de scris, butoni, breloc sau portofel. Dacă partenerul de viaţă este fumător, surprindeţi-l cu un dar dedicat plăcerii sale de a fuma şi semnat de reputata casă S.T. Dupont, incluzând o brichetă de colecţie, butoni deosebiţi şi instrument de scris de lux, disponibile pe site-ul Borealy în diverse nuanţe.

 

Şi pentru că Valentine’s Day este sărbătoarea iubirii prin excelenţă, vă invităm să faceţi o surpriză deosebit de incintantă iubitului dumneavoastră: accesorii erotice "Fifty Shades of Grey", originale şi irezistibile – cravaşă din piele fină, paletă, eşarfă pentru ochi din satin sau lenjerii intime semnate de brandul Audabe Paris – toate dedicate plăcerii în doi.

 

Şampanii de lux pentru seri romantice în doi


Fie că alegeţi să oferiţi faimoasa şampanie Cristal sau spumantul demisec italian Rose Mary alături de două cupe Villeroy and Boch, un astfel de cadou sporeşte luxul şi valoarea momentelor intime în doi, adăugând un strop de extravaganţă cinelor romantice. În funcţie de gusturi, puteţi opta pentru spumantul spumant Cashmere Dark sau celebrul Dom Perignon, cuvee-ul de lux al Moët & Chandon.

 

Iubirea nu are nevoie de o singură zi în an pentru a fi celebrată. Cu toate acestea, sărbătoarea dragostei merită a fi punctată prin emoţii, gesturi şi daruri memorabile, menite să-i demonstreze iubitului sau iubitei valoarea sentimentelor ce i le purtaţi.

 

Împreună oferim emoţii şi construim amintiri de o viaţă! Borealy – Cadouri de lux