Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Servietă Black by Cerruti 1881

Cerruti 1881
1 Review
820 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: FL276 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 41 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (1)

Faimoasa casă de modă Cerruti 1881 semnează această elegantă servită pentru bărbaţi, confecţionată din piele sintetică neagră şi cu inserţii textile de înaltă calitate. Fondatorul brandului este stilistul Cerruti Nino, cunoscut drept mentor al lui Giorgio Armani şi creatorul ţinutelor Juliei Roberts în celebrul film „Pretty Woman”, semnând totodată vestimentaţii din filme precum „Bonnie and Clyde” şi „Basic Instinct” (cine nu şi-o aminteşte pe superba Sharon Stone în scena interogatoriului, când îmbrăcată în provocatoarea ei rochie albă îşi trece picior peste picior…?). Alţi câţiva actori celebri îmbrăcaţi în filme de casa Cerruti 1881 sunt Michael Douglas, Denzel Washington, Jack Nicholson, Tom Hanks, Bruce Willis, Robert Redford, Harrison Ford, Al Pacino sau Jean Paul Belmondo. Acum e rândul dumneavoastră să aşezaţi în mâna vedetei masculine din viaţa dumneavoastră o creaţie Cerruti, sub forma unui accesoriu de nelipsit din garderoba unui domn care se respectă - servieta.

Pe lângă gadgeturile de mici dimensiuni, precum tableta, I-phone-ul, sau netbook-ul, servieta Cerruti este încăpătoare şi pentru un laptop modern. Nu mai vorbim de documentele importante, pe care posesorul acestui elegant accesoriu le va avea mereu la îndemână, evidenţiind, în diversele circumstanţe ale vieţii unui om de afaceri, profesionalismul şi seriozitatea sa.

Catarama modernă, gravată cu numele celebrei case de modă Cerruti 1881, compartimentarea eficientă, designul clasic şi totodată în tendinţe, croiala impecabilă şi calitatea materialelor folosite recomandă servieta Cerruti drept un cadou stilat şi deosebit de practic bărbatului de succes. Aveţi acum ocazia să îl uimiţi cu un cadou de vedetă, pe măsura statului său!

Dimensiuni:

Lungime: 37 cm;

Lăţime: 28 cm.

PERSONALIZAREA CADOULUI:
 Gravare cu laser direct pe produs. Cost suplimentar: 25 lei/ suprafata

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Am fost foarte multumiti de calitatea servietei business

Socaciu Raluca, Mangalia,

Buna ziua! Am fost foarte multumiti de calitatea servietei business pe care am comandat-o , atat noi, colectivul firmei, cat si seful nostru, caruia ii era destinata servieta. Multumim frumos si tot respectul pentru promtitudinea si profesionalismul de care dati dovada! Cu siguranta, ne-ati castigat de clienti si vom apela la produsele si serviciile dvs, ori de cate ori vom dori sa oferim un cadou de calitate unei persoane speciale, fie coleg de serviciu sau membru al familiei. Va multumim si va dorim succes in dezvoltarea afacerii!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!