Chinelli Luxury Gifts pentru Barbati

Afiseaza: 1-30 din 45 produse

 Filtre
Cadou de lux pentru cognac by Chinelli
-19%

Cadou de lux pentru cognac by Chinelli

800 Lei 650 Lei
(4) Review-uri
Incalzitor placat cu argint pentru cognac Chinelli
-12%
Încălzitor Cognac Silver Horse by Chinelli
-28%

Încălzitor Cognac Silver Horse by Chinelli

650 Lei 470 Lei
(2) Review-uri
Cadou de lux pentru whisky by Chinelli
-27%

Cadou de lux pentru whisky by Chinelli

900 Lei 660 Lei
(4) Review-uri
Chinelli Premium Gifts
Borealy vă invită în această secțiune să explorați universul luxuriant, debordând de frumusețe și măiestrie, al renumitei mărci italiene Chinelli. Destinate acelor ocazii și persoane deosebite din viața dumneavoastră, atunci când doriți să oferiți un cadou realmente grandios, produsele Chinelli se remarcă prin calitatea la cele mai înalte standarde, designul elaborat, prețiozitatea materialelor și, nu în ultimul rând, măiestria artistică a realizării detaliilor care înfrumusețează în mod unic fiecare obiect.

Toate acestea, rodul unei tradiții de peste 40 de ani și al unei continue cercetări în materie de design și tehnici moderne de prelucrare a cristalului și metalelor nobile.
Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru bărbați rafinați, care iubesc arta și au standarde estetice elevate, alegând o creație Chinelli veți reuși nu doar să încântați destinatarul, ci să-l și impresionați cu rafinamentul dumneavoastră.
Diversitatea gamei pe care Borealy v-o propune cuprinde de la distinse piese de decor – remarcabile prin frumusețe, eleganță și prețiozitate – la minunate obiecte care îmbină funcționalitatea cu arta, precum: încălzitoare pentru cognac, seturi din cristal și metale argintate sau aurite pentru servirea băuturilor fine, a cafelei și ceaiului, splendide boluri pentru caviar sau seturi de accesorii pentru fumătorii de trabucuri.
Fie că doriți să faceți un cadou de Crăciun pentru bărbați, sau vreți să marcați într-un mod memorabil o aniversare importantă, oferind un cadou de lux, ori căutați să vă exprimați recunoștința și aprecierea față de o persoană deosebită, o creație Chinelli va fi întotdeauna o alegere sigură, și care va dăinui în timp, atât pentru mediul familial cât și pentru zona business.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00AM - 6:00PM

0725.197.693 office@borealy.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!