GRATUIT: Personalizare cu placuta gravata + Ambalare cadou + Felicitare. Bijuterie cadou in valoare de 95-150 lei, la comenzile peste 300 lei!

Chinelli Luxury Gifts pentru Barbati

Afiseaza: 7 produse

 Filtre
Chinelli Premium Gifts
Borealy vă invită în această secțiune să explorați universul luxuriant, debordând de frumusețe și măiestrie, al renumitei mărci italiene Chinelli. Destinate acelor ocazii și persoane deosebite din viața dumneavoastră, atunci când doriți să oferiți un cadou realmente grandios, produsele Chinelli se remarcă prin calitatea la cele mai înalte standarde, designul elaborat, prețiozitatea materialelor și, nu în ultimul rând, măiestria artistică a realizării detaliilor care înfrumusețează în mod unic fiecare obiect.

Toate acestea, rodul unei tradiții de peste 40 de ani și al unei continue cercetări în materie de design și tehnici moderne de prelucrare a cristalului și metalelor nobile.
Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru bărbați rafinați, care iubesc arta și au standarde estetice elevate, alegând o creație Chinelli veți reuși nu doar să încântați destinatarul, ci să-l și impresionați cu rafinamentul dumneavoastră.
Diversitatea gamei pe care Borealy v-o propune cuprinde de la distinse piese de decor – remarcabile prin frumusețe, eleganță și prețiozitate – la minunate obiecte care îmbină funcționalitatea cu arta, precum: încălzitoare pentru cognac, seturi din cristal și metale argintate sau aurite pentru servirea băuturilor fine, a cafelei și ceaiului, splendide boluri pentru caviar sau seturi de accesorii pentru fumătorii de trabucuri.
Fie că doriți să faceți un cadou de Crăciun pentru bărbați, sau vreți să marcați într-un mod memorabil o aniversare importantă, oferind un cadou de lux, ori căutați să vă exprimați recunoștința și aprecierea față de o persoană deosebită, o creație Chinelli va fi întotdeauna o alegere sigură, și care va dăinui în timp, atât pentru mediul familial cât și pentru zona business.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!