Credan Luxury Gifts pentru Barbati

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0784.204.166

Credan Luxury Gifts
Bazați-vă cu toată încrederea pe Borealy – Cadouri de Lux - atunci când sunteți în căutarea unui obiect impresionant, valoros și original, în momentele deosebite când doriți să faceți un magnific cadou pentru bărbați remarcabili!
Vă invităm să faceți o incursiune în uluitorul univers Credan, unde fiecare piesă expusă este o adevărată capodoperă realizată de măiestria artiștilor care creează pentru prestigioasa casă spaniolă.
 

De la monumentalele ceasuri decorative, realizate manual și înnobilate cu finisaje din aur pur, la grandioasele tablouri și icoane lucrate în aur după o tehnică originală și până la minunatele obiecte de decor ori seturile impresionante pentru băuturi fine, manufacturate din cel mai fin cristal și placate cu aur, fiecare creație Credan este demnă de un statut regal.
De altfel, arta, luxul și calitatea supremă au propulsat acest brand hispanic cu reputație internațională în topul preferințelor multor Case Regale din Europa și nu numai, alături de o numeroasă clientelă formată din personalități mondiale.
Alegând o creație Credan, dăruiți un cadou de lux care prin valoarea, distincția și noblețea sa va măguli gusturile prezențelor remarcabile din viața dumneavoastră și își va revendica un loc de cinste în casa sau biroul destinatarului, dăinuind în timp și amintindu-i posesorului de gestul dumneavoastră elevat.
Pentru toate ocaziile importante, pentru toate persoanele cărora doriți să le arătați aprecierea, respectul și iubirea printr-un dar cu valoare și semnificație, Borealy – Cadouri de Lux – vă este partener de încredere!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00AM - 18:00PM

0784.204.166 office@borealy.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!