Cutii Bijuterii

Vă aducem în atenţie colecţia Borealy de casete pentru bijuterii, îmbrăcate în piele naturală sau ecologică, de cea mai bună calitate şi cu design/uri menite să încânte, indiferent de vârstă, gusturi sau personalitate, femeile dragi din viaţa dumneavoastră. Brandul de referinţă al colecţiei Borealy este Friedrich|23 din Germania, acesta semnând o mare parte dintre casetele ce vi le punem la dispoziţie. Oferta noastră cuprinde şi cutii muzicale cu accente retro, clasice sau moderne, lucrate cu măiestrie, pline de rafinament şi feminitate, cum se cuvine a fi un cufăr al comorilor şi amintirilor. Vă invităm să descoperiţi colecţia Borealy de casete pentru bijuterii!

Cautati un cadou de ultimul minut? Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de

icon Livrare astazi !

Am achizitionat produsul de la dumneavoastra cu intentia de a-l purta in ziua nuntii mele si vreau sa mentionez ca a fost foarte apreciat, atat de mine si sotul meu, cat si de catre invitatii nostri. Este un produs calitativ, care m-a facut sa apreciez decizia achizitionarii. Cel mai important este si faptul ca pretul este foarte avantajos, comparativ cu ceea ce este in prezent pe piata. De asemenea, vreau sa mentionez ca livrarea acestuia s-a efectuat intr-un timp foarte scurt, probabil si prin prisma faptului ca adresa de livrare era foarte apropiata de sediul dumneavoastra, insa am apelat la livrarea prin curier deoarece timpul nu imi permitea vizita in Showroom. Cu siguranta voi recomanda produsele dumneavoastra mai departe si voi apela si pentru alte ocazii.

Postat de R. Bianca in 19.06.2017

Va multumim ca datorita dumneavoastra am reusit sa- i oferim ceva deosebit si a fost foarte, foarte incantat! Am remarcat foarte mult si promptitudinea raspunsurilor la intrebarile noastre Va dorim mult success in activitatea dumneavoastra si vanzari cat mai multe.

Postat de T. SILVIA in 12.06.2017

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.