Cutii Ceasuri si Butoni

Colecţia Borealy de cutii pentru ceasuri, butoni şi watch windere oferă o paletă variată de produse de lux, dedicate domnilor rafinaţi, îngrijiţi şi pasionaţi de bijuteriile timpului. Am selectat pentru dumneavoastră casete pline de rafinament, cu lucrături impecabile, practice şi dedicate nevoilor gentlemanilor, indiferent cât de pretenţioşi s-ar dovedi. Acestea vin în mărimi, forme, materiale şi design-uri variate, astfel încât să puteţi găsi, pe rafturile noastre virtuale, cadoul ideal pentru destinatarul vizat, reflectându-i gusturile, personalitatea şi statutul. Friedrich şi Designhuette sunt două nume de branduri germane cu faimă internaţională, care certifică provenienţa şi calitatea produselor noastre. Descoperiţi rafinamentul şi exclusivismul colecţiei Borealy!

Cautati un cadou de ultimul minut? Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de

icon Livrare astazi !

Am achizitionat produsul de la dumneavoastra cu intentia de a-l purta in ziua nuntii mele si vreau sa mentionez ca a fost foarte apreciat, atat de mine si sotul meu, cat si de catre invitatii nostri. Este un produs calitativ, care m-a facut sa apreciez decizia achizitionarii. Cel mai important este si faptul ca pretul este foarte avantajos, comparativ cu ceea ce este in prezent pe piata. De asemenea, vreau sa mentionez ca livrarea acestuia s-a efectuat intr-un timp foarte scurt, probabil si prin prisma faptului ca adresa de livrare era foarte apropiata de sediul dumneavoastra, insa am apelat la livrarea prin curier deoarece timpul nu imi permitea vizita in Showroom. Cu siguranta voi recomanda produsele dumneavoastra mai departe si voi apela si pentru alte ocazii.

Postat de R. Bianca in 19.06.2017

Va multumim ca datorita dumneavoastra am reusit sa- i oferim ceva deosebit si a fost foarte, foarte incantat! Am remarcat foarte mult si promptitudinea raspunsurilor la intrebarile noastre Va dorim mult success in activitatea dumneavoastra si vanzari cat mai multe.

Postat de T. SILVIA in 12.06.2017

In primul rand vreau sa va spun ca urmatoarea data cu multa placere voi comanda de la dumneavoastra! In al doilea rand, oferiti servicii excelente, produse de calitate iar de ambalarea lor nu mai zic! Mai ales ca eu nu prea ma pricep la ambalarea cadourilor J! Sarbatoritul a fost foarte incantat de cadou! Va multumesc din suflet! O zi buna!

Postat de T. Ana in 08.06.2017

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.