Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Cutie 16 Ceasuri si Butoni Lux Black Wood

Borealy
350 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: CC012 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 17 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Beneficii:

Cutia pentru ceasuri este un accesoriu indispensabil colecţionarilor de instrumente ale timpului, însă eleganţa şi calitatea acestei casete o transformă într-o distinsă declaraţie de stil pe care orice domn fascinat de orologerie ar fi încântat să o afirme.

Avantaje:

Organizată pe doua niveluri a câte 10 ceasuripe nivelul de sus si 6 ceasuri plus 2 zone de depozitare accesorii, gen butoni, sau bijuterii, această impresionantă casetă vine în întâmpinarea nevoilor celor mai împătimiţi colecţionari ai instrumentelor timpului. Astfel, cutia Lux Black păstrează laolaltă 16 ceasuri din colecţia destinatarului şi le păstrează în cele mai bune condiţii, ferindu-le de praf, zgârieturi, umiditate şi în deplină siguranţă. Nu în ultimul rând, capacul prevăzut cu geam permite admirarea ceasurilor aşezate pe nivelul superior al casetei, fără a o mai deschide, iar accesul la instrumentele timpului depozitate în compartimentele de la baza cutiei se face prin simpla deschidere a sertarelor. Ergonomică, foarte practică şi de o eleganţă clasică, cutia pentru ceasuri este, fără doar şi poate, visul oricărui colecţionar serios al ceasurilor de mână.

Caracteristici:

Capacitate: 16 ceasuri;

Material: Exterior din lemn de calitate superioară, 

Fereastră vizor;

Culoare: negru,

Mărime: Lungime – 22 cm; Lăţime – 19 cm; Înălţime – 20 cm;

Greutate: 1,9 kg;
 

Povestea cadoului:

Fascinaţia pentru instrumentele timpului, orologerie şi mecanismele cu care ceasurile fine sunt echipate este împărtăşită şi întreţinută, cu precădere, de bărbaţii rafinaţi şi înstăriţi, domni care nu duc grija zilei de mâine. Nu oricine poate înţelege ce simt şi ce este în mintea colecţionarilor pasionaţi atunci când îşi studiază meticulos comoara timpului adunată de-a lungul anilor, ascultând cu răbdare ticăitul ceasurilor preferate. Valoarea bijuteriilor timpului este inestimabilă pentru aceşti domni, motiv pentru care un cadou ce le vizează nobila pasiune îi va entuziasma mai mult decât ne-am putea închipui. Acest cadou demonstrează respectul şi consideraţia purtate destinatarului, îi complimentează fascinaţia pentru orologerie şi are menirea de a oferi timpului – Timp.

 

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!