Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Ceai Dammann Frères 1925

3 Review-uri
300 Lei 250 Lei
Economisesti: 50 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: NOV039 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 12 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (3)

Setul cadou de ceai Dammann 1925 se adresează deopotrivă femeilor şi bărbaţilor şi reprezintă un dar elegant, preţios şi de înaltă clasă. Ceaiurile Dammann şi-au câştigat aprecierea îndeosebi în rândul suveranilor francezi, nu degeaba fiind recunoscute şi sub denumirea de ceaiurile regilor. În anul 1692, suveranul Louis al XIV-lea, oferea familiei Dammann privilegiul de a-şi vinde ceaiurile în exclusivitate pe teritoriul Franţei, pentru ca peste ani această licoare să devină cea mai îndrăgită pe mesele monarhilor francezi.

Tradiţia familiei Dammann a evoluat în timp, pentru ca în anul 1950, Jean Dammann să creeze primele ceaiuri aromate, din amestecuri exclusive, şi care astăzi se bucură de o largă apreciere, fiind recunoscute printre puţinele ceaiuri clasice din visteriile europenilor: "Goût Russe Douchka", "Christmas Tea", "Jardin Bleu", "Quatre fruits Rouges".

Totodată, calitatea ceaiului Dammann Frères a fost motivul pentru care a fost ales ca furnizor oficial al companiei Compagnie Générale Transatlantique (celebra și prestigioasa French Line) dar şi al marilor ceainării din lume.

Setul cadou de ceai Dammann 1925 este alcătuit dintr-o cutie de metal somptuoasă, un infuzor sub formă de linguriţă aurită şi patru recipiente metalice cu câte 25g din următoarele ceaiuri clasice Dammann Frères, astfel încât plantele să se păstreze în condiţii excelente şi să nu-şi piardă din alchimia miresmelor:

•Goût Russe Douchka

•Jardin Bleu

•Paul et Virginie

•Melange Mysterieux

Un cadou care denotă stil, eleganţă, distincţie şi bun gust, simbol al excelenţei.

Dimensiuni:

Lungime: 20 cm

Latime: 15 cm

Inaltime: 6 cm

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Feedback-ul meu este pozitiv

Iliescu Cristina, Bucuresti,

Feedback-ul meu este pozitiv. Produsele sunt ok, de calitate buna, livrarea s-a facut extrem de repede, in aceeasi zi in care am comandat produsul. As mentiona insa ca ar trebui sa scoateti preturile de achizitionare de pe spatele produselor

Raspunde

A fost util acest review?

cadou

Otilia Ciocarlan,

Am comandat pentru prima data cadouri on-line, fara a cunoaste furnizorul. Am avut mari emotii, insa am avut parte de o surpriza deosebit de placuta. Totul a mers struna, iar echipa Borealy a raspuns cu promptitudine tuturor cerintelor noastre!

Raspunde

A fost util acest review?

Un deliciu

Angela Enachescu,

Am baut acest ceai afara si am foarte incantata ca l-am gasit si la noi. Serviciile dvs. au fost exemplare.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!