Cadou Botez Argintat Baby Elephant

199 RON
Momentan indisponibil Cod Produs: ALI414
Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Cele mai frumoase urări de fericire şi bunăstare sunt exprimate prin intermediul acestui minunat cadou pentru femei – viitoare sau proaspete mame, precum şi pentru familii ce sărbătoresc venirea pe lume a unui copil.


Beneficii:

Dacă vă aflaţi în căutarea unui dar pentru un proaspăt părinte, indiferent că vorbim despre mamă sau tată ori pentru un cuplu, o familie cu nou născut, acest cadou va fi primit cu toată bucuria şi recunoştinţa. Poate fi oferit la naşterea copilului, cu prilejul botezului sau la aniversarea primului an de viaţă – cu orice prilej îşi va onora prin însemnătate destinatarii.

Avantaje:

Încântător lucrat sub forma unui preţios convoi tras de un elefant argintat, acest set cadou este dedicat păstrării celor mai frumoase amintiri din primul an de viaţă al unui copil, fiind un obiect decorativ de o mare însemnătate pentru întreaga familie. Placat cu argint, setul decorativ promite să-şi menţină luciul nobil de-a lungul anilor, iar încântătoarele cutii pentru suvenirurile de suflet – primul dinţişor şi primul moţ tăiat, alăturate elegantei rame foto şi trase de simbolul feng shui al proseprităţii – elefantul, vor înnobila cu rafinament încăperea în care vor fi etalate. Marele avantaj al acestui cadou e că va fi admirat cu duioşie întreaga viaţă de către părinţii bebeluşului, iar mai târziu, copilul devenit adult îl va păstra cu drag aproape de sufletul său. Dacă sunteţi naşii de botez, acest cadou se dovedeşte mai mult decât inspirat pentru finii şi prietenii dumneavoastră proaspăt deveniţi părinţi. Nu în ultimul rând, setul vă este oferit într-o elegantă cutie cadou, cu ilustraţii ludice ce prefaţează gingăşia conţinutului.

Caracteristici:

Cadoul conţine:

- O ramă foto argintată (Lungime - 8,5 cm, Lăţime - 6,5 cm);

- Două cutiuţe argintate: una pentru primul dinţişor şi a doua pentru prima buclă, moţul tăiat după botez sau la împlinirea primului an de viaţă (Dimensiuni fiecare cutie: Lungime – 4,5 cm; Lăţime – 4 cm);

- O decoraţiune elefant argintată (Lungime – 5,5 cm; Lăţime – 2,5 cm);

Material: Oţel inxidabil argintat;

Culoare: Argintiu.

Povestea cadoului:

Naşterea unui copil este o minune, o binecuvântare divină, rodul suprem al iubirii dintre părinţi şi cea mai frumoasă bucurie pe care viaţa ne-o oferă. Pentru a celebra venirea pe lume a celui mic şi pentru a demonstra părinţilor că suntem părtaşi cu sufletul la fericirea lor, am pregătit acest set cadou argintat pentru botez, un simbol al celor mai frumoase şi sincere urări pentru întreaga familie. Acesta este unul dintre acele puţine cadouri ale căror valoare intrinsecă creşte în timp, an după an, pentru ca la bătrâneţe cei cărora l-aţi oferit să lăcrimeze de nostalgie la vederea sa şi cu gândul la preţiosul său conţinut. Prima şuviţă tăiată din părul celui mic – moţul şi primul dinţişor de lapte căzut sunt valori mai preţioase decât cele mai frumoase giuvaieruri şi bijuterii, sunt lucruri de suflet, sunt amintiri frumoase ancorate în primii ani de viaţă ai propriului copil.

Ce semnifică elefantul argintat „înhămat” la preţioasele comori ale celui mic? În tradiţiile asiatice, acest animal sacru reprezintă puterea, forţa şi smerenia, atrăgând norcul, longevitatea, fericirea şi prosperitatea posesorului său. Parte din acest rafinat set cadou pentru botez, elefantul încununează cele mai sincere urări de fericire şi bunăstare pentru viaţa celui mic, voită a fi una senină, îmbelşugată şi presărată cu bucurii nesperate!

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Cadou Botez Argintat Baby Elephant

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.