Zeiţa Justiţiei 71 cm

-20%
500 RON   400 RON

Economisesti: 100 RON sau 20%

Momentan indisponibil Cod Produs: ALI349
Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Impozantă prin mărime şi design, această elegantă statuetă ce o întruchipează pe Zeiţa Justiţiei constituie un rafinat obiect decorativ, bogat în semnficaţii, precum şi un inspirat cadou pentru bărbaţii fascinaţi de mitologie!


Înaltă de peste 70 cm şi minuţios lucrată până în cel mai mic detaliu, statueta ce-o întruchipează pe zeiţa Themis va complimenta gusturile artistice ale persoanelor fascinate de decoraţiunile pentru casă şi birou originale şi distinse, precum şi personalitatea celor cu înaltă ţinută profesională şi pe care vrem să-i surprindem cu un cadou inspirat de statutul şi ocupaţia lor. Aici ne referim la oamenii legii – fie aceştia cadre militare, poliţişti, avocaţi, politicieni, chiar şi profesori – oameni cărora dorim să le dăm dovada preţuirii, respectului şi consideraţiei ce le-o purtăm.

Cu o balanţă în mâna dreaptă şi o sabie în stânga, legată la ochi şi cu piciorul drept imobilizând pe o carte capul unui şarpe – simbol al ispitei, Themis este admirabil redată în nuanţe de arămiu, bronz şi o patină de verde, sugerând vechime, valoare şi evocând scurgerea implacabilă a timpului.

Încă din antichitate, zeiţa Themis, fiica lui Gaia şi a lui Uranus,  a constituit un simbol al justiţiei, fiind personificarea ordinii naturale stabilite prin legea divină. Legendele spun că zeiţa Themis stătea alături de Zeus pentru a-i oferi sfaturi şi a-l consilia; ea hotăra dacă sufletul morţilor merge la Tartarus sau în Grădinile Eliysee (echivalentul Raiului). De regulă, aceasta este reprezentată sub forma unei femei severe, legată la ochi. În mâna dreaptă tine o balanţă, iar în cealaltă - o sabie. Balanţa simbolizează adevărul juridic, pe ale cărei talere trebuie puse toate probele, lăsând că balanţa să arate unde este dreptate. Eşarfa de la ochi simbolizează imparţialitatea faţă de oamenii supuşi judecăţii, iar sabia semnifică aplicarea justiţiei.

Ori de câte ori destinatarul acestui cadou va privi statueta îşi va aminti că fiecare decizie trebuie cântărită corect, iar dreptatea, adevărul şi imparţialitatea sunt virtuţiile fundamentale nu doar ale parcursului profesional, ci şi ale vieţii însăşi.

Un cadou admirabil pentru profesioniştii remarcabili din viaţa noastră!

Dimensiuni:

Înălţime: 71 cm;

Lăţime: 24 cm.

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Zeiţa Justiţiei 71 cm

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.