Watch Winder by Designhutte seria Primus Grey Karbon - Made in Germany

660 Lei
 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 33 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: 70005/62

Descriere Produs

Watch Winder by Designhutte seria Primus Grey Karbon - Made in Germany
Dăruiţi bărbatului pasionat de ceasurile fine un dispozitiv nemţesc de lux pentru întoarcerea a două ceasuri automate şi căptuşit în interior cu piele întoarsă de căprioară, semnat de reputatul producător Designhütte. Un cadou distins, pentru domni cu prestigiu.
Un impresionant cadou pentru bărbaţi pasionaţi de orologerie, constând într-un watch winder de lux, semnat de producătorul german Designhütte şi proiectat să menţină în stare de funcţionare ceasurile automatice preferate ale destinatarului.
 

Beneficii:


Oricât de pretenţios s-ar dovedi, bărbatul fascinat de cutiile pentru ceasuri şi dispozitivele inovative ale orologeriei va fi mai mult decât încântat să primească un astfel de cadou. Destinatarul acestui watch winder de lux va avea privilegiul de a-şi reafirma rafinamentul, statutul şi pasiunea pentru ceasurile scumpe prin folosirea şi etalarea acestui dispozitiv high class, o declaraţie de stil pe măsura celor mai impozante persoane.
 

Avantaje:


Watch winder-ul Primus Carbon, semnat de producătorul Designhütte, este proiectat pentru întoarcerea a doua ceasuri automatice şi este echipat cu un motor japonez de înaltă calitate ce foloseşte un sistem de transmisie cu curea, asigurând astfel o funcţionare continuă.
Watch winder-ul prezintă două moduri de rotaţie: de la dreapta la stânga şi de la stânga la dreapta, astfel încât să fie potrivit pentru orice ceas automat.
Exteriorul watch winder-ului prezintă un model elegant, futuristic, ce imită fibra de carbon pe fond negru.
Dispozitivul se alimentează de la reţeaua de curent şi este foarte silenţios. De asemenea, watch winder-ul este prevăzut cu un capac transparent ce permite admirarea ceasurilor în curs de încărcare. Greutatea şi dimensiunile reduse, alături de design-ul compact, permit funcţionarea dispozitivului chiar şi atunci când se află în seif sau îşi însoţeşte posesorul într-o călătorie.

Caracteristici:


Dispozitiv pentru întoarcerea a două ceasuri automatice;
Mecanism cu trei programe de rotație: către dreapta, către stânga sau alternativ și cu patru intervale programabile:
- Rotație de 33 secunde urmată de 12 minute de pauză;
- Rotație de 10 minute urmată de 90 de minute de pauză;
- Rotație de 30 de minute urmată de 3 ore de pauză;
- Rotație de o oră urmată de 3 ore de pauză;
Watchwinder extrem de silențios;
Mărime: Lățime - 14 cm; Înălțime - 24 cm; Lungime - 19 cm;
Culoare: Gri cu negru;
Ţara de provenienţă: Germania;
Brand: Designhütte

Povestea cadoului:


Dat fiind faptul că doar domnii cu posibilităţi materiale mari îşi permit să însumeze colecţii valoroase de ceasuri fine, acest dispozitiv Designhutte se ridică la înălţimea statutului şi rafinamentului destinatarului, complimentându-i entuziasmul faţă de mecanismele orologice. Acest cadou de lux este dedicat domnilor pentru care propria colecţie de ceasuri înseamnă mai mult decât un hobby, înseamnă grijă pentru propriul timp. O cutie pentru întors ceasuri automatice este elocventă pasiunii pentru instrumentele timpului şi poate fi considerată răspunsul palpabil la întrebarea: „Tu ce preţ pui pe propriul tău timp?”. „Inestimabil”, ar replica norocosul destinatar al dispozitivului Designhutte – un mecanism bijuterie care oferă Timpului - timp.

Povestea brand-ului:


Încă din anul 2006, compania Designhütte a impresionat iubitorii de ceasuri din Germania şi de peste hotare cu vatch windere de înaltă calitate şi cutii specifice pentru păstrarea ceasurilor. Prin investiţia brandului în tehnici de producţie moderne, produse noi şi inovative sunt create în mod constant. Design-ul sportiv şi elegant, împreună cu excelentul raport preţ - performanţă ale acestui brand sunt doar două dintre motivele de a te decide pentru un watch winder Designhütte.Fascinaţia pentru ceasuri stilate şi elegante a condus, în 2006, la înfiinţarea casei Designhütte de către Jan Heisse, pe atunci în vârstă de 25 de ani. Ca unul dintre primii distribuitori specializaţi de watch windere, Designhütte şi-a câştigat rapid o bună reputaţie printre entuziaştii ceasurilor din Germania şi din ţările vecine, printr-o puternică orientare către client, flexibilitate şi seriozitate.Influenţată pozitiv de buna cooperare cu cei mai mari fabricanţi din industrie, la doar doi ani de la înfiinţarea companiei, a fost scoasă pe piaţă o serie de watch windere sub brandul propriu. Principalul obiectiv al acestei serii, de-a pune la dispoziţia iubitorilor de ceasuri automatice wach windere de înaltă calitate şi accesibile ca preţ, a propulsat numele Designhütte pe piaţa mondială de profil, marcând un succes răsunător.Următoarea etapă în dezvoltarea companiei a fost decizia de a lansa brandul "HEISSE & SÖHNE" la sfârşitul lui 2009. Watch winderele şi cutiile pentru ceasuri purtând emblema "HEISSE & SÖHNE" pot fi corect descrise ca şi capodopere ale măiestriei în domeniu, folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate şi inovaţie. Acest proces unic este întregit de o varietate aparent fără limite în programarea watch winderelor. Controlerul LCD, creat special pentru "HEISSE & SÖHNE", permite operarea rapidă şi comodă a fiecărui dispozitiv în parte. În prezent, masterpiece-urile Designhütte sunt accesibile şi pasionaţilor de ceasuri din ţara noastră, prin intermediul site-ului Borealy - Cadouri de Lux.


Testimoniale (1)

Am fost placut surprins de modul de ambalare al coletului.

Popescu Roca Sergiu, Otopeni,

Am fost placut surprins de modul de ambalare al coletului si de micul cadou aditional! Iar referitor la calitatea produsului sunt foarte mulțumit. Va doresc sarbatori fericite!

A fost util acest review?

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!