Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Cadou White Lady Pix, Stilou si Esarfa

5 Review-uri
300 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: DP4571 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 15 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (5)

Beneficii:

A oferi un instrument de scris de lux unei persoane importante din anturajul profesional şi nu numai reprezintă una dintre cele mai elegante forme de exprimare a respectului şi consideraţiei purtate destinatarului. Celor doua instrumente de scris din acest cadou, li se alatură o modernă eșarfă, care va însenina ținutele destinatarei acestui cadou.

Avantaje:

Setul este format din pix, stilou și eșarfă, instrumentele de scris sunt îmbrăcate în multiple straturi de lac negru, cu accesorii de culoarea aurului roz,  din oțel inoxidabil, și vin într-o prezentare inedită, un etui de culoare albă, cu interior roșu, ce se deschide asemenea unui acordeon. Stiloul oferă o scriere precisă datorită alunecării ușoare și a peniței realizată din iridium și oțel inoxidabil, în două culori, iar lățimea acesteia este de tip M, pentru flexibilitate crescută. Eșarfa are un imprimeu cu un design abstract, în culori vii și calde.

Caracteristici:

Set format din:

- pix

- stilou

- eșarfă

Culoare instrumente de scris: negru, cu accente rose

Culoare eșarfă: multicolor

Mărime cutie: 20 x 14 x 6.5 cm

Mărim eșarfă: 50 x 50 cm

Brand: DP Paris 1964

Povestea cadoului:

Pixul şi stiloul au corpul îmbrăcat în multiple straturi de lac negru, detaliu ce le conferă o strălucire intensă, un luciu profund ce contrastează elegant cu detaliile rosegold. Numele producătorului este gravat pe corpurile instrumentelor, iar calitatea scrierii, eleganţa şi masculinitatea designului vor marca un impact puternic ori de câte ori posesorul acestui cadou va semna, în compania potenţialilor parteneri de afaceri, documente, contracte sau alte acte importante. Materialul delicat, imprimeul vesel si culorile pline de profunzime vor fi cateva dintre detaliile care vor face o femeie sa iubeasca această esarfă, care se alătură acestui cadou special.
 

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

RODICA E,

Buna ziua,
Multumesc pentru interesul dvs de a vedea reactia clientilor.
Produsele au venit foarte frumos ambalate, fara nici o problema.
Va doresc succes in continuare si vanzari bune!
Pentru urmatoarea ocazie de a oferi un cadou vom apela cu siguranta tot la compania dvs!

Raspunde

A fost util acest review?

RENATTY D,

Buna ziua ,
Vreau sa va multumesc pentru tot ...calitatea produselor , promptitudine si seriozitate .
Va doresc mult succes in continuare .
Sarbatori fericite !

Raspunde

A fost util acest review?

ALEXANDRA H,

Buna ziua,
Multumesc pentru acest mesaj.
De la procedura de comanda in sine, la livrare si la calitatea produselor, totul este la superlativ.
Multumesc pentru un standard de calitate si profesionalism pe care care l-ati creat, prin Borealy.
Sarbatori cu bine!

Raspunde

A fost util acest review?

BRINDUSA T,

<div id="yui_3_16_0_ym19_1_1500885458458_18544" style="color: rgb(33, 33, 33); font-family: wf_segoe-ui_normal, "Segoe UI", "Segoe WP", Tahoma, Arial, sans-serif, serif, EmojiFont; font-size: medium;">
<div style="margin: 0px;"><font size="3" style="font-family: "Times New Roman", serif, serif, EmojiFont;"><span style="font-size: 12pt;"><font color="black" size="1" style="font-family: "Helvetica Neue", serif, EmojiFont;"><span style="font-size: 6.5pt;">&nbsp; Am primit cadoul comandat in timp util si am fost incantata de felul in care arata pachetul si felicitarea, insa punga a fost sifonata. Pacat, arata elegant si se&nbsp;asorta in ansamblu dar nu s-a putut folosi.&nbsp;</span></font><img alt="*:( sad" border="0" id="yui_3_16_0_ym19_1_1500885458458_18546" src="https://s.yimg.com/ok/u/assets/img/emoticons/emo2.gif" /><font color="black" size="1" style="font-family: "Helvetica Neue", serif, EmojiFont;"><span style="font-size: 6.5pt;">&nbsp;</span></font></span></font></div>
</div>
<div id="yui_3_16_0_ym19_1_1500885458458_18547" style="color: rgb(33, 33, 33); font-family: wf_segoe-ui_normal, "Segoe UI", "Segoe WP", Tahoma, Arial, sans-serif, serif, EmojiFont; font-size: medium;">
<div style="margin: 0px;"><font size="3" style="font-family: "Times New Roman", serif, serif, EmojiFont;"><span style="font-size: 12pt;"><font color="black" size="1" style="font-family: "Helvetica Neue", serif, EmojiFont;"><span style="font-size: 6.5pt;">Daca imi permiteti o sugestie, cred ca pe viitor ar trebui sa le solicitati celor de la curierat sa fie mai atenti cu coletele sau sa gasiti o formula de protectie a continutului acestora.</span></font></span></font></div>
</div>

Raspunde

A fost util acest review?

Totul a ieșit perfect

Onel Madalina, Bucureşti,

Bună seara! Este a doua comanda pe care am efectuat-o la dumneavoastră pe site și am aceeași părere. Totul este minunat! Personal amabil, produse de calitate, livrare în max. 2 h. Am comandat produsele pentru unul dintre superiorii mei, din compania la care lucrez și a fost foarte incantata de produse și modul de ambalare. Totul a ieșit perfect! Va mulțumesc pentru ceea ce faceți! Seara plăcută!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!