Snowman in Love placat cu argint by Chinelli si colier 925 Silver Sterling & Friedrich Jewelry Box

-33%
299 RON   199 RON

Economisesti: 100 RON sau 33%

Momentan indisponibil Cod Produs: ALI590
Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Oferiţi în dar inima dumneavoastră Doamnei pe care o preţuiţi! Superba decoraţiune Chinelli placată cu argint, alături de cutia de bijuterii în formă de inimă, marca Friedrich, şi pandantivul Swarovski in forma de inima rosie, vor demonstra prin lux, formă şi culoare pasiunea şi dragostea ce le purtaţi destinatarei. Un cuceritor cadou pentru femei romantice şi rafinate!


Beneficii:

Fineţea designului şi calitatea caracteristice celor trei accesorii incluse în acest set cadou vor cuceri inima destinatarei lor de la prima privire! Decoraţiunea Chinelli, sub forma unui om de zăpadă placat cu argint ce îmbrăţişează o inimă mare roşie va conferi un plus de strălucire şi personalitate încăperii în care este aşezată, iar cutia de bijuterii Friedrich va deveni, negreşit, cufărul de suflet pentru păstrarea celor mai preţioase suveniruri şi accesorii preţioase. Nu în ultimul rând, pandantivul în formă de inima rosie vine să desăvârşească imaginea femeii sensibile şi elegante.

Avantaje:

Orice doamnă sau domnişoară iubitoare de decoraţiuni pentru casă originale şi de lux  va fi cucerită de gingăşia piesei Chinelli inclusă în cadou, reprezentând un om de zăpadă cu o inimă mare în braţele sale, placat cu argint şi lucrat cu măiestrie până în cele mai mici detalii. Decoraţiunea Chinelli va atribui un plus de personalitate biroului sau încăperii unde va fi aşezată, însă dincolo de frumuseţea şi calitatea sa, aceasta îi va aminti mereu destinatarei de persoana care i-a oferit-o. Ca şi cum celebra expresie “îţi ofer inima în dar” capătă contururi preţioase, complimentându-şi prin lux, fineţea realizării şi mesaj destinatara. La rândul său, cutia pentru bijuterii Chinelli, îmbrăcată în piele ecologică argintie şi căptuşită în interior cu piele naturală, foarte fină şi plăcută atingerii, completează prin utilitate şi frumuseţe acest cadou. Calitatea germană îşi spune cuvântul în cazul acestei romantice şi rafinate casete pentru bijuterii, al cărei mari avantaje stau în design, formă şi culoare, dar şi în dimensiuni – cutia putându-şi însoţi posesoarea orinde ar fi, fiind uşor de păstrat în poşeta acesteia. Nu în ultimul rând, pandantivul Swarovski, realizat dintr-un singur cristal, vine să desăvârşească imaginea femeii sensibile şi elegante.

Personalizare:

Acest produs se poate personaliza prin aplicarea unei placute argintii sau aurii din plastic, gravata cu mesajul dorit de dumneavoastra. Un astfel de model este prezentat in pozele suplimentare.

Placuta se poate aplica pe cutia in care este oferit setul.

 

Caracteristici:

Setul cadou Snowman in Love conţine:

- O decoraţiune Chinelli, sub forma unui om de zăpadă argintat cu o inimă mare roşie în braţe;

- O cutie de bijuterii Friedrich, rotundă;

- Un pandantiv Swarovski - Inima rosie (18 mm);

Materiale: Decoraţiune Chinelli placată cu argint, cutie de  bijuterii din piele naturală şi ecologică de înaltă calitate, pandantiv din cristal cu lănţişor din argint;

Mărime cutie de bijuterii: Diametru - 10 cm; Înălţime - 4,5 cm;

Mărime decoraţiune Chinelli: Lungime - 12 cm; Lăţime - 6,5 cm;

Mărime pandantiv: Diametru – 18 mm;

Ţările de provenienţă: Italia, Germania;

Brand-uri: Chinelli, Friedrich.

Povestea cadoului:

“Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul in jurul nostru devine mai bun.” (Paulo Coelho) De data aceasta iubirea, transpusă în accesorii de o rară frumuseţe şi valoare adresate femeii ce deţine cheia inimii noastre, vine să înduioşeze şi să îşi cucerească destinatara prin design, formă şi simboluri. Cutia pentru bijuterii Friedrich îi va aminti mereu destinatarei acestui cadou, ori de câte ori se va folosi de această rafinată casetă, de grija, dragostea şi preocuparea dumneavoastră în a o face fericită. La rândul său, preţioasa decoraţiune Chinelli placată cu argint, întruchipând un om de zăpadă ce strange în braţele sale o inimă mare, îşi va emoţiona destinatara prin simbolistică şi fineţea sa, demonstrându-i încă o dată ce înseamnă să fii o femeie cu adevărat iubită. Cât despre pandantivul Swarovski, un celebru proverb japonez spune că „nici un fulg de zapadă nu cade niciodată acolo unde nu trebuie.” Vă garantăm, chiar şi acest preţios fulg din cristal va ajunge unde îi este menit să fie, anume în colecţia de accesorii preţioase a femeii dragi.

Povestea brand-urilor:

Povestea producătorului german Friedrich începe încă din anul 1925 când Joseph Friedrich - fondatorul companiei - acumulează experienţă lucrând în atelierul de pielărie al unchiului său. 24 de ani mai târziu, Jospeh Friedrich preia conducerea afacerii unchiului său septuagenar şi se mută într-un nou sediu din Nuremberg, unde coordonează activitatea a cinci lucrători şi trei agenţi de vânzări. În anii 1950 apar şi primii mari clienţi de peste ocean, aspect ce oferă companiei noi perspective de dezvoltare. Portofelele, brelocurile, poşetele, etui-urile pentru instrumente de scris şi accesoriile pentru documente Friedrich devin tot mai apreciate în lumea întreagă, sfârşitul anilor ’80 îmbogăţind linia de producţie cu fabricarea mult apreciatelor cutii pentru bijuterii. În anul 2006 sunt lansate subbrandurile Friedrich23 şi F23, cărora li se alătură, un an mai târziu Crosstravel şi Toito Wear.

Ultimul director al companiei – Markus Friedrich a preluat conducerea în anul 2005 cu scopul asumat de a transforma afacerea de familie într-un „brand name” cu rezonanţă mondială, într-un timp cât mai scurt. Zece ani mai târziu, iată, Friedrich se bucură de locul binemeritat în rândul marilor producători de profil din întreaga lume, laudele şi premiile primite confirmând prestigiul şi calitatea articolelor semnate de unul dintre cei mai buni producători de accesorii din piele din lume.

Brandul italian Chinelli ne propune o gamă variată de cadouri şi accesorii pentru casă, remarcabile prin eleganţă şi cu designuri specifice inconfundabilului stil „Made in Italy”. Colecţiile Chinelli sunt rezultatul a zeci de ani de experienţă în prelucrarea metalelor, combinat cu tehnicile moderne folosite în crearea produselor de lux ce poartă emblema distinctivă a producătorului.

De mai bine de 40 de ani, brandul Chinelli a reprezentat stilul şi calitatea accesoriilor de lux italiene, colecţiile reputatului producător datorându-şi supremaţia continuelor cercetări în design, urmând tendinţele moderne. Toate creaţiile Chinelli se remarcă prin designul rafinat şi îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Creaţiile brandului poartă atingerea preţioasă a metalelor nobile şi prezintă decoraţiuni elegante, inspirate de plăcerea şi fericirea de a atribui un plus de frumuseţe propriei case şi momentelor speciale din viaţă. Moto-ul care ghidează brandul italian este acelă că întotodeauna oamenii vor aprecia frumuseţea, iar maeştrii Chinelli se asigură că frumuseţea ne este servită în cel mai rafinat mod, pentru a înnobila, în stilul italian veritabil, clipele preţioase, gesturile şi cadourile de neuitat.

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Snowman in Love placat cu argint by Chinelli si colier 925 Silver Sterling & Friedrich Jewelry Box

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.