Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 

Informatii Livrare

 

Livrarea in Bucuresti: - este GRATUITA;

                                                      - se efectueaza in 24 ORE ;

                                                      - se efectueaza prin Curieri proprii sau prin Fan Courier.

 

Livrarea in tara:              - se efectueaza in 24 de ore;

                                                      - se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier;

                                                      - este GRATUITA pentru TOATE orasele din aria de acoperire Fan Courier.

 

Lista completa a localitatilor din aria de acoperire Fan Courier o puteti gasi la aceasta adresa: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

In cazul comenzilor in care adresa de livrare nu se regaseste in lista locatiilor Fan Courier se va aplica una din urmatoarele proceduri, ce vor fi agreate telefonic cu dvs. inainte de a trimite coletul:

1. Se va trimite coletul la adresa de livrare indicata in comanda si se va aplica un cost suplimentar, in cuantum de 0,8 lei +T.V.A. * nr. km suplimentari (numarul de km suplimentari va vor fi comunicati telefonic);

2. Se va trimite coletul la cel mai apropiat sediu Fan Courier de dvs., de unde urmeaza sa il ridicati, fara nici un cost suplimentar. In momentul in care coletul ajunge la sediul Fan Courier cel mai apropiat de dvs. veti fi contactat de un angajat Fan Courier pentru a vi se comunica faptul ca respectivul colet a ajuns la dansii si pentru a va comunica adresa sediului Fan Courier de unde puteti ridica coletul.

 

Livrarea in strainatate: - se efectueaza in 3-14 zile, in functie de modalitatea de livrare aleasa;

- se efectueaza prin curier rapid (DHL, TNT, FedEx, etc.), EMS, posta;

- costul livrarii se achita in avans, si se calculeaza in functie de adresa de livrare, greutatea coletului si tipul de curier ales;

 

Comenzile cu livrare in tara, plasate in cursul zilei de vineri (intre orele 09.00 - 16.00), pot fi livrate fie in cursul zilei de sambata (intre orele 10.00 - 14.00), fie in cursul zilei de luni, prin Fan Courier in ambele situatii.

Comenzile cu livrare in Bucuresti, primite in intervalul vineri (ora 16.00) - luni (ora 17.00), vor fi livrate in cursul zilei de marti, printr-un curier propriu sau prin Fan Courier.

Comenzile cu livrare in tara, primite in intervalul vineri (ora 16.00) - luni (ora 17.00), vor fi livrate in cursul zilei de marti, prin Fan Courier.


 

Cosurile cadou de Craciun si Paste pentru companii


În Bucuresti: sunt livrate gratuit la sediul firmei/persoanei care efectueaza comanda. Pentru livrarea cosurilor cadou la mai multe adrese se va percepe o taxa suplimentara de transport, ce va fi stabilita in functie de locatiile de livrare.

În alte localitati: se percepe o taxa suplimentara de transport in functie de distanta si volumul cosurilor.