GRATUIT: Personalizare cu placuta gravata + Ambalare cadou + Felicitare. Bijuterie cadou in valoare de 95-150 lei, la comenzile peste 300 lei!

Instrumente de Scris pentru Barbati

Afiseaza: 35 produse

 Filtre
Instrumente de Scris pt Barbati
Oferiți-le un cadou de lux bărbaților de carieră din viața dumneavoastră, pe măsura valorii și succesului lor!
Pentru toți cei care acordă atenție imaginii lor și știu că fiecare detaliu este vizibil și contează în interacțiunile din mediul business, dar și pentru cei care încă apreciază valoarea scrisului de mână, Borealy a pregătit o selecție exclusivistă de instrumente de scris pentru bărbați.

Waterman, S. T. Dupont, Parker și Montegrappa sunt capetele de afiș ale acestei selecții, stilourile și pixurile care poartă aceste prestigioase semnături remarcându-se de-a lungul deceniilor de istorie și tradiție atât printr-o tehnică de scris desăvârșită – mereu în avangarda tehnologiei – cât și prin estetica elaborată, care le transformă în veritabile obiecte de design și măiestrie. 
Concepute cu migală, pentru a ridica experiența scrisului la rang de artă, aceste instrumente de scris de lux au în componența lor cele mai exclusiviste materiale, beneficiază de finisaje de o finețe absolută și se bucură de un design care rivalizează cu universul bijuteriilor.
Un astfel de cadou va vorbi despre succesul, statutul și respectul pe care îl purtați destinatarului. Nu în ultimul rând, va reflecta educația și gusturile dumneavoastră alese, iar valoarea gestului va dăinui în timp, făcându-l astfel de neprețuit.
Lăsați inspirația Borealy să vă conducă în alegerea unui magnific cadou pentru bărbați remarcabili!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!