Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Luxury Diamonds & Pink Gold Tourbillon Cufflinks by TF Est 1968 - Made in Switzerland

-11%
43.500 Lei 38.500 Lei
Economisesti: 5.000 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: MAD531 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 1925 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Beneficii:

La capitolul bijuterii pentru bărbaţi, nu există termene de comparaţie asociate cu butonii TF Est.1968, aceştia fiind lideri ai individualismului, rafinamentului, originalităţii şi calităţii ţinutei afişate de către cei mai eleganţi şi potenţi domni.

Avantaje:

Carcasa acestor butoni este realizată din aur roz, cu elemente de carbon de cea mai înaltă calitate în culoarea ciocolatei şi cristal de safir transparent, în spatele căruia se dezvăluie mecanismul tourbillon al unui ceas în perfectă stare de funcţionare, ale cărui componente impresionează prin prezenţa rubinelor şi a aurului galben. Suprafaţa laterală este finisată ireproşabil şi evidenţiată printr-o preţioasă centură bătută în diamante veritabile (108 în total), aceşti butoni reprezentând sub toate aspectele o capodoperă a bijutierilor şi a măiestriei tehnice, atât de apreciată în rândul celor pasionaţi de orologerie. Totodată, Butoni TF Est. 1968 impresionează prin rezistenţa deosebită la şocuri, fiind etanşi la aer şi apă şi suportând fără probleme agresiunile accidentale.

Caracteristici:

Materiale: Aur (rose-gold), diamante autentice (108), rubine, elemente de carbon;

Ţara de provenienţă: Elveţia;

Brand: TF Est. 1968.

Timp de livrare: 5-7 zile.

Povestea cadoului:

Impresionaţi domnii rafinaţi din viaţa dumneavoastră cu un cadou de o rară fascinaţie, ce ridică luxul bijuteriilor masculine pe cele mai înalte culmi. Butonii TF. Est 1968, echipaţi cu un veritabil mecanism orologic şi înnobilaţi cu aur, rubine şi diamante autentice, reprezintă o operă a preciziei şi manufacturii elveţiene, dedicată celor mai distinşi pasionaţi ai ceasornicăriei de lux. Cei mai puternici bărbaţi ai lumii ar fi încântaţi să-şi completeze ţinuta cu asemenea bijuterii, elocvente statutului înalt, personalităţii şi gusturilor fine în materie de accesorii de lux. Un cadou fascinant şi garant al succesului unui gest de neuitat!

Povestea brand-ului:

Fondatorul brand-ului este Tschumi Freddy D., de origine elveţiană şi născut 14 iunie 1968. În anul 2004, acesta a înfiinţat una dintre cele mai importante companii de consultanţă în domeniul ceasornicăriei - Global Brands WLL, pentru ca în anul 2010 să lanseze marca proprie TF Est. 1968 – al cărei logo cuprinde iniţialele numelui său (TF), alături de anul naşterii sale.

Marca elveţiană TF Est.1968 s-a remarcat pe piaţa internaţională printr-o abordare nonconvenţională, dedicată celor pasionaţi de instrumentele timpului, şi diferenţiată de concurenţă prin calitatea incontestabilă a produselor sale, spectacole în sine ale luxului şi rafinamentului. Oferind cadou accesorii marca TF Est.1968, oferi excelenţă, calitate premium şi unicitate, reconfirmând valoarea unui bărbat care se respectă şi este respectat.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!