Vela su Onda by Marcolin Aur Pur - ColleVilca Made in Italy

950 RON
 • BONUS* 150 lei la fiecare 300 lei achizitionati
 • CASTIGI 47 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 RON
 • GRATUIT o bijuterie de 100 lei, la abonarea la newsletter
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: ALI413
Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

O luxuriantă declaraţie de prosperitate, într-un cadou trainic şi demn de cele mai pretenţioase persoane! Aurul şi cristalul, alături de măiestria şi originalitatea caracteristice brandului Marcolin ColleVica însumează o capodoperă ce va decora cu lux orice încăpere sau birou. O alegere de excepţie în materie de cadouri pentru femei!


Beneficii:

Un cadou de excepţie, măgulitor pentru orice persoană care apreciază obiecte de artă şi decoraţiunile pentru casă unicat şi de valoare, ce va înnobila interiorul unde va fi aşezat cu o capodoperă autentică, semnată de cei mai pricepuţi maeştri în prelucrarea cristalului pur italian!

Avantaje:

Întruchipând o barcă cu velă magistral redată în cristal italian de calitate superioară şi înnobilată cu aur pur, acest obiect decorativ va conferi oricărui ambient interior un plus de rafinament şi eleganţă. În plus, semnificaţiile bogate ale bărcii, ca simbol arhetipal al călătoriei prin viaţă, aureolează acest magnific obiect de decor cu o şi mai mare valoare intrinsecă. Nu în ultimul rând, faptul că această capodoperă din cristal şi aur pur este semnat de reputata companie Marcolin - ColleVilca, preferata celebrităţilor din lumea întreagă, este elocvent luxului şi exclusivismului unui cadou de vedetă!

Caracteristici:

Material:  Cristal cu plumb (24% plumb), Aur 24 K;

Mărime: Înălţime - 29,5 cm, Lăţime - 15 cm;

Ţara de provenienţă: Italia;

Brand:  Marcolin – ColleVilca.

Povestea Cadoului:

Barca şi corabia sunt simboluri ale călătoriei în viaţă, ale forţei şi siguranţei de-a lungul unei traversări dificile. Iar omul este cel care trebuie să asigure direcţia corabiei, respectiv a vieţii însăşi. Barca cu vele duce cu gândul la ideea de securitate de-a lungul unei încercări, traversări dificile, iar în feng shui, aceasta semnifică abundenţa adusă de vânturi şi ape şi atrage bogăţia, prosperitatea şi succesul profesional al posesorului său. Evitând obstacolele vieţii (stâncile, furtunile), sufletul călător pe apele vieţii va cunoaşte fericirea veşnică. De altfel, în tradiţia creştină, barca este un simbol al Bisericii, în care credincioşii se adăpostesc pentru a învinge furtunile patimilor şi capcanele acestei lumi.

Bogăţia de semnificaţii ce aureolează acest splendid obiect decorativ îi sporesc interesul în ochii oricărui colecţionar de artă pură, fiind o cinste pentru orice persoană să primească un cadou de de lux de o asemenea valoare. Barca cu vele din cristal şi aur pur va atrage privirile şi va înnobila livingul, biroul sau raftul de bibliotecă pe care va fi aşezată, fiind ilustrativă gusturilor rafinate ale posesorului. De altfel, decoraţiunile ColleVilca din cristal pur sunt populare în rândul personalităţilor, vedetelor şi figurilor marcante din întreaga lume, fiind o expresie artistică a luxului desăvârşit.

Povestea brandului:

Collevilca este o companie creată din fuziunea a două fabrici italiene istorice de cristal italian şi se mândreşte cu peste jumătate de veac de experienţă în tradiţia artizanală şi în arta prelucrării cristalului cu plumb. ColleVilca îşi are sediul în inima Toscanei, în oraşul Colle di Val d’Elsa, considerat capitala italiană a cristalului, graţie tradiţiei vechi de mai mult de 800 de ani în prelucrarea acestor materiale. Utilizând experienţa transmisă de două generaţii, metodele tradiţionale sunt folosite concomitent cu tehnicile avansate şi moderne. Toate produsele din cristal purtând numele aceste mărci sunt rezultatul colaborării dintre designeri importanţi, profesionişti renumiţi şi experienţa prestigioasă a maeştrilor sticlari. Aceste sinergii produc obiecte unice, irepetabile, veritabile capodopere. Nu în ultimul rând, fiecare produs ColleVilca este realizat din cristal pur, certificat, conform standardelor Uniunii Europene, iar printre clienţii care şi-au decorat casele cu cristalul exclusivist ColleVilca se numără fostul premier Silvio Berlusconi, actriţa Angelina Jolie, Kevin Costner sau Harrison Ford.


Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.