S.T. Dupont pentru Barbati

Afiseaza: 9 produse

 Filtre
S.T. Dupont
La Borealy – Cadouri de Lux – găsiți cu ușurință cele mai inspirate idei de cadouri pentru bărbați de excepție.
În această secțiune, excelența și eleganța nobilă se îmbină armonios cu funcționalitatea, iar diversitatea propunerilor și spectaculozitatea fiecărei piese S. T. Dupont vă vor fi de ajutor în alegerea unui cadou senzațional, dedicat celor mai pretențioși gentlemani din viața dumneavoastră.

Orice opțiune veți face – fie că alegeți o exclusivistă pereche de butoni, o brichetă cu aspect de bijuterie masculină, un remarcabil instrument de scris, o geantă sau accesorii de marochinărie care vor reflecta eleganța și statutul de învingător ale posesorului sau un elegant set care asociază elemente din arsenalul masculin de succes – impactul acestui cadou de lux va fi unul extrem de măgulitor și îi va oferi posesorului privilegiul de a etala una dintre cele mai râvnite embleme ale bunului gust și reușitei.
Criteriile de lux, calitate și eleganță desăvârșită sunt valorile fundamentale pe care celebra casă franceză S. T. Dupont și-a întemeiat și consolidat reputația internațională încă din anul 1872. Fiecare creație S. T. Dupont este și astăzi realizată sau finisată manual cu o măiestrie de neegalat, calitatea finisajelor și prețiozitatea materialelor depășind nivelul excepționalului. Iată ce face din aceste minunate creații piese atât de dezirabile, veritabile embleme ale luxului suprem și ale stilului aristocratic.
Borealy vă propune o alegere perfectă pentru a desăvârși imaginea unui domn de excepție în drumul lui spre succes!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!