Brown Watch Winder Basel 3 by Designhütte - Made in Germany

2.200 Lei
 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 110 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 5 zile

Cod Produs: 70005/50
close cart

Brown Watch Winder Basel 3 by Designhütte - Made in Germany

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Celebra marcă germană Designhuette semnează acest watch winder de lux şi multifuncţional, ce îmbină tehnologia, rigoarea specifică instrumentelor timpului cu luxul şi rafinamentul unui obiect de colecţie. O alegere memorabilă în materie de cadouri pentru bărbaţi!


Beneficii:

Destinatarul acestui watch winder de lux va avea privilegiul de a-şi reafirma rafinamentul, statutul şi pasiunea pentru ceasurile scumpe prin folosirea şi etalarea acestui dispozitiv high class, o declaraţie de stil pe măsura celor mai impozante persoane.

Avantaje:

Watch winder-ul Designhuette are suprafaţa exterioară elegant lăcuită într-o nunaţă clasică de maro şi dispune, la baza sa, de un compartiment special pentru păstrarea a patru ceasuri, cu lăcaşuri prevăzute cu pernuţe de suport şi îmbrăcate în piele întoarsă de căprioară. Aici pot fi puse spre păstrare şi alte accesorii masculine, precum inele sau butoni pentru manşete. Dispozitivul de reglare al watch winder-ului este prevăzut cu tehnologie LCD, cu cinci viteze de rotaţie: 650, 900, 1200, 1500 sau 1800 rotații pe zi. Totodată, acesta este prevăzut cu trei programe de rotaţie (la dreapta, la stânga sau alternativ) şi funcţionează cu ajutorul unui adaptator inclus. Deoarece optima funcţionare a ceasurilor automatice depinde de mişcarea mâinii, watch winderul de faţă va avea grijă ca instrumentul timpului preferat al destinatarului să funcţioneze la parametri mult timp şi, astfel, să prelugească viaţa mecanismului automatic.

Caracteristici:

Culoare: Maro;

Mărime: Lungime: - 37 cm; Lăţime: -24,5 cm; Înălţime - 18 cm;

Ţara de provenienţă: Germania;

Brand: Designhütte.

Povestea cadoului:

Vă aducem în atenţie un cadou de colecţie, măgulitor pentru orice persoană care acordă atenţia cuvenită ceasurilor sale. Watch winder-ul Designhuette pentru trei ceasuri automate este deopotrivă un loc ideal pentru depozitarea acestora cât şi o unealtă profesionistă pentru menţinerea acestora în stare de funcţionare atunci când nu se află pe mâna posesorului. Caracterul multifuncţional al watch winder-ului Designhuette va încânta orice bărbat pasionat de orologerie şi atent cu ceasurile sale. Este o alegere de excepţie în materie de cadouri de lux pentru domnii cu statut înalt, partenerii de afaceri sau colecţionari ai instrumentelor timpului de lux. Trainic, practic şi exclusivist, watch winder-ul Designhuette constituie un dar de o rară prestanţă, pe care orice domn rafinat ar fi mai mult decât onorat să-l primească.

Povestea brand-ului:

Încă din anul 2006, compania Designhütte a impresionat iubitorii de ceasuri din Germania şi de peste hotare cu vatch windere de înaltă calitate şi cutii specifice pentru păstrarea ceasurilor. Prin investiţia brandului în tehnici de producţie moderne, produse noi şi inovative sunt create în mod constant. Design-ul sportiv şi elegant, împreună cu excelentul raport preţ - performanţă ale acestui brand sunt doar două dintre motivele de a te decide pentru un watch winder Designhütte.

Fascinaţia pentru ceasuri stilate şi elegante a condus, în 2006, la înfiinţarea casei Designhütte de către Jan Heisse, pe atunci în vârstă de 25 de ani. Ca unul dintre primii distribuitori specializaţi de watch windere, Designhütte şi-a câştigat rapid o bună reputaţie printre entuziaştii ceasurilor din Germania şi din ţările vecine, printr-o puternică orientare către client, flexibilitate şi seriozitate.

Influenţată pozitiv de buna cooperare cu cei mai mari fabricanţi din industrie, la doar doi ani de la înfiinţarea companiei, a fost scoasă pe piaţă o serie de watch windere sub brandul propriu. Principalul obiectiv al acestei serii, de-a pune la dispoziţia iubitorilor de ceasuri automatice wach windere de înaltă calitate şi accesibile ca preţ, a propulsat numele Designhütte pe piaţa mondială de profil, marcând un succes răsunător.

Următoarea etapă în dezvoltarea companiei a fost decizia de a lansa brandul "HEISSE & SÖHNE" la sfârşitul lui 2009. Watch winderele şi cutiile pentru ceasuri purtând emblema "HEISSE & SÖHNE" pot fi corect descrise ca şi capodopere ale măiestriei în domeniu, folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate şi inovaţie. Acest proces unic este întregit de o varietate aparent fără limite în programarea watch winderelor. Controlerul LCD, creat special pentru "HEISSE & SÖHNE", permite operarea rapidă şi comodă a fiecărui dispozitiv în parte. În prezent, masterpiece-urile Designhütte sunt accesibile şi pasionaţilor de ceasuri din ţara noastră, prin intermediul site-ului Borealy - Cadouri de Lux.


Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!