Butoni TF Est. 1968 Moon Phase Shiny - Placaţi cu aur roz - Made in Switzerland

1.550 Lei
 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 77 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: FEB003
close cart

Butoni TF Est. 1968 Moon Phase Shiny - Placaţi cu aur roz - Made in Switzerland

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Un splendid cadou pentru bărbaţii rafinaţi şi îndeosebi pentru cei pasionaţi de orologeria transpusă în artă! Butonii TF Est. 1968 Moon Phase Shiny - Placati cu aur roz, cu sistem mobil de afişare a fazelor lunii, într-un dar luxuriant care-şi va uimi peste măsură posesorul! Îndrăzniţi să oferiţi un cadou exuberant şi memorabil, expresia luxului suprem, bărbaţilor dinamici, avangardişti şi puternici!


Beneficii:

Un cadou cu adevărat original, elegant şi exclusivist, care cu siguranţă  va atrage privirile tuturor, expunând rafinamentul şi personalitatea unui adevărat domn. În plus, cei pasionaţi de orologerie şi/sau astronomie vor fi fascinaţi de aceaste bijuterii care au transpus mecanica fină în artă şi preţios!

Avantaje:

Butonii TF Est. 1968 Moon Phase Shiny - Placaţi cu aur roz  celebrează  cele 8 etape ale Lunii, respectiv poziţia acesteia faţă de Pământ şi Soare. Carcasa acestor butoni este realizată din oţel lustruit şi cu elemente de carbon negru de cea mai înaltă calitate. Suprafaţa laterală este lustruită ireproşabil, aceşti butoni reprezentând sub toate aspectele o capodoperă a bijutierilor şi a măiestriei tehnice, atât de apreciată în rândul celor pasionaţi de mecanica fină.

Caracteristici:

Materiale: Placaţi cu aur roz;

Mărime: Diametru: 2 cm;

Ţara de provenienţă: Elveţia;

Brand: TF Est. 1968.

Povestea cadoului:

Borealy – Cadouri de Lux vă aduce în prim plan o pereche de butoni care au redefinit designul şi funcţia acestor indispensabile bijuterii bărbăteşti. O alegere desăvârşită în materie de cadouri pentru bărbaţi, purtând pecetea măiestriei prestigioasei mărci elveţiene TF Est. 1968. O pereche de butoni spectaculoşi, dotaţi cu sistem mobil de afişare a fazelor lunii, bijuterii de rară fineţe şi valoare pentru cei mai deosebiţi şi pretenţioşi domni!

Un cadou uimitor, care celebrează într-un mod individual şi grandios eleganţa şi rafinamentul ţinutelor bărbăteşti. Butonii realizaţi manual de către maeştrii bijutieri din Elveţia, şlefuiţi cu măiestrie şi incluzând un mecanism Tourbillon de fină precizie, redefinesc valoarea şi ţinuta oricărui bărbat. Totodată, Butonii TF Est. 1968 Moon Phase Shiny - Placaţi cu aur roz impresionează prin rezistenţa deosebită la şocuri, fiind etanşi la aer şi apă şi suportând fără probleme agresiunile accidentale. În plus, butonii vă sunt oferiţi cu o garanţie de doi ani din partea producătorului. Şi nu uitaţi, la capitolul bijuterii pentru bărbaţi, nu există termene de comparaţie asociate cu butonii TF Est.1968, aceştia fiind lideri ai individualismului, rafinamentului, originalităţii şi calităţii ţinutei afişate de către cei mai eleganţi şi potenţi domni.

Povestea brand-ului:

Fondatorul brand-ului este Tschumi Freddy D., de origine elveţiană şi născut 14 iunie 1968. În anul 2004, acesta a înfiinţat una dintre cele mai importante companii de consultanţă în domeniul ceasornicăriei - Global Brands WLL, pentru ca în anul 2010 să lanseze marca proprie TF Est. 1968 – al cărei logo cuprinde iniţialele numelui său (TF), alături de anul naşterii sale.

Marca elveţiană TF Est.1968 s-a remarcat pe piaţa internaţională printr-o abordare nonconvenţională, dedicată celor pasionaţi de instrumentele timpului, şi diferenţiată de concurenţă prin calitatea incontestabilă a produselor sale, spectacole în sine ale luxului şi rafinamentului. Oferind cadou accesorii marca TF Est.1968, oferi excelenţă, calitate premium şi unicitate, reconfirmând valoarea unui bărbat care se respectă şi este respectat.


Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!