Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Elegant Gentleman & Richaumont Bordeaux

1 Review
300 Lei 230 Lei
Economisesti: 70 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: AL057 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 11 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (1)

Cadoul este alcătuit din:

- Un portofel din piele ecologică neagră (Lungime – 12 cm; Lăţime – 10 cm);

- Un papion by Grazie Filipeti (Lungime – 13 cm; Lăţime – 7 cm);

- O elegantă eşarfă by Grazie Filipeti (Lungime – 153 cm; Lăţime – 23 cm);

- O sticlă de vin roşu, sec - Richaumont Bordeaux, produs şi îmbuteliat în Franţa, anul 2011 (0, 75 ml);

Modul individual de exprimare a personalităţii unui bărbat este în directă legătură cu accesoriile sale. Cu gândul la cei mai eleganţi, excentrici, dar totodată clasici şi rafinaţi domni din viaţa dumneavoastră, am pregătit un set cadou alcătuit din portofel, eşarfă şi papion de cea mai bună calitate, ultimele două accesorii creaţii ale mărcii Grazie Filipeti şi cu cromatică axată pe maro, printre altele o culoare definitorie stilului clasic. Alături de un nobil vin de Bordeaux, setul cadou va complimenta gusturile domnilor rafinaţi din viaţa dumneavoastră!

În materie de cadouri pentru bărbaţi, un portofel este întotdeauna bine-venit şi apreciat, atât pentru atributele sale practice cât şi pentru design, calitate, rafinament. Portofelul alăturat acestui elegant dar este confecţionat din piele ecologică de culoare neagră şi remarcabil pentru fineţea croielii şi vasta compartimentare. Marginile sale prezintă o fină cusătură mară, în armonie cu întreg cadoul. Multiple buzunare şi fante interiore îl fac încăpător pentru suma celor mai importante documente, precum carduri, legitimaţii, acte de identitate, abonamente, pe lângă spaţiul aferent bacnotelor. Este maleabil şi nu îşi va incomoda purtătorul indiferent de ţinuta aleasă. O alegere de excepţie deopotrivă pentru bărbatul modern sau clasic!

La rândul său, eşarfa Grazie Filipeti, se dovedeşte în sine un cadou deosebit de inspirat pentru barbatii îndrăzneţi şi rafinaţi. Croiala modernă, modelul în carouri maro şi gri cu tentă spre albastru, pe un fond în degrade, sidefat, şi ţesătura fină conferă un plus de versatilitate acestei eşarfe care fie că este legată precum o cravată la gâtul purtătorului sau pur şi simplu înfăşurată, va atribui eleganţă şi originalitate celor mai elegante outfituri.

Nu în ultimul rând, papionul Grazie Filipeti îşi va cuceri prin design şi eleganţă destinatarul. Alături de clasica cămaşă albă şi un sacou maro, spre exemplu, apariţia purtătorului plină de atitudine şi stil nu va trece neobservată. Fiind unul dintre accesoriile bărbăteşti care au învins timpul şi tendinţele în modă, rămânând o clasică expresie a eleganţei, distincţiei, excentricului şi independenţei bărbatului ce-l afişează, papionul reprezintă în sine o opţiune elitistă de cadou, pe gustul celor mai îndrăzneţi şi remarcabili gentlemani.

Vinul Richaumont Bordeaux, produs şi îmbuteliat în Franţa în 2011, va umple cu savoare paharele de pe masa de sărbătoare a bărbatului căreia îi veţi dărui acest select cadou. Acest vin este ideal de servit la temperaturi cuprinse intre 16 şi 18 grade, alături de bucate alese din carne roşie, carne de pasăre sau brânzeturi rafinate. Încântă simţurile prin buchetul său bogat, cu note de fructe de pădure şi uşor condimentat, dar şi ochii prin culoarea sa limpede, roşie-rubinie. Un vin Bordeaux clasic, perfect pentru a fi servit cu prilejul festinurilor de sărbătoare.

O alegere de excepţie în materie de cadouri pentru domnii eleganţi!

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Totul perfect.

Rebegea Iulia, Bucuresti,

Totul perfect. mulțumesc mult!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!