Cadou Bar Băuturi Tradiţionale Româneşti

1.000 Lei 1.500 Lei

Economisesti: 500 Lei sau 33%

 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 50 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: IUL581
close cart

Cadou Bar Băuturi Tradiţionale Româneşti

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Cadoul care va impresiona cu adevărat orice bărbat: un minibar elegant din lemn negru, cu o sticlă sofisticată conţinând ţuică veritabilă de prune, şi un set inedit de şase pahare ce dezvăluie chintesenţa băuturilor tradiţionale: strugurele.


Barul Băuturi Tradiţionale Româneşti reprezintă un cadou de zile mari, ce va uimi negreşit orice bărbat prin migala şi măiestria cu care a fost realizat. De la bun început, designul rustic impresionează prin aspectul somptuos al lemnului negru, ca şi cum acest minibar ar reprezenta de fapt intrarea într-un beci întunecat şi răcoros, în care băuturi nobile îşi desăvârşesc gustul şi valoarea sub apăsarea timpului. Înfăţişarea compactă este sporită de auriul butonilor înşiraţi orizonal pe trei şiruri, şi care suscită curiozitatea de a descoperi comoara din interiorul acestui minibar cu iz atemporal.

În spatele celor două canaturi se află o sticlă inedită, organizată în trei compartimente, fiecare cu câte o figurină interioară din sticlă, înfăţişând chintesenţa principalelor băuturi distilate, fructele ce stau la baza acestora: strugurele, pruna şi para. Fiecare compartiment dispune de propriul său robinet miniatural, precum şi de un orificiu exterior prin care se toarnă băutura dorită în compartimentul aferent. Datorită modului în care a fost realizată, această sticlă poate păstra trei băuturi diferite în compartimentele sale, precum un rachiu de pere în cel cu figurina acestui fruct, iar în celelalte două, pălincă de prune sau ţuică de struguri.

Ingeniozitatea acestui minibar nu se opreşte aici: pe interiorul fiecărei uşi se află suporturile a trei pahare, totul pe fundalul elegant al lemnului negru, în contrast cu auriul figurinei din pahar, strugurele. Cele şase pahare pentru ţuică alcătuiesc un set inedit şi autentic, cu tentă rustică şi design original, o colecţie rară care va suscita interesul şi admiraţia tuturor, deopotrivă doamne sau domni.

Întreaga înfăţişare a recipientului pentru ţuică sugerează ideea de alchimie a aromelor, ca şi cum această sticlă ar fi instrumentul de lucru al unor savanţi pasionaţi de căutarea formei şi gustului perfect. Structura de tub de sticlă aminteşte de laboratoarele cercetătorilor chimişti, recipientul putând fi asemănat cu o eprubetă sofisticată, rod al fascinaţiei de a căuta formula perfectă a distilatelor româneşti.

Răgazul contemplativ al acestui minibar este răsplătit cu o ţuică veritabilă din prune, autohtonă şi purtătoare a obiceiul strămăşesc, fiind realizată după vechea reţetă ce a omologat acestă tărie drept băutură tradiţională românească. Minibarul pentru ţuică se recomandă drept un cadou adresat bărbaţilor care apreciază calitatea şi bunul gust şi promite să ofere un plus de personalitate şi rafinament oricărei case de oameni rafinaţi!

Minibarul Băuturi Tradiţionale Româneşti conţine:

- Un superb suport de lemn cu două canaturi şi suporturi pentru pahare;

- O sticlă cu ţuică de prune cu 3 figurine interioare în formă de strugure, prună și pară;

- 6 pahare pentru ţuică cu figurină în interior în formă de ciorchine de strugure auriu.

 

Capacitate: 500 ml distilat prună; Alcool: 38 (Producător: Agroindustriala Iaşi).

 

Dimensiuni pahare:

Înălțime: 6,5 cm;

Circumferință gură pahar: 3,5 cm.

Dimensiuni minibar:

Diametru: 15 cm;

Înaltime: 42 cm.

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!