Cadou Romanian Treasure - Sticla Lucrata Manual

180 Lei 230 Lei

Economisesti: 50 Lei sau 22%

 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 9 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: MAR160
close cart

Cadou Romanian Treasure - Sticla Lucrata Manual

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Exprimaţi-vă respectul, cordialitatea şi bunele intenţii pentru prieteni, rude sau parteneri de afaceri – indiferent de naţionalitatea acestora - printr-un inedit cadou pentru bărbaţi, un dar ce promovează valorile tradiţionale româneşti şi înnobilat de savoarea a două băuturi autohtone renumite: ţuica de prune şi vinul roşu demidulce al casei Huşi!

Sticla lucrata manual se livreaza fara continut.


Beneficii:

Sticla stilizată cu ţuică tradiţională de prune va suscita admiraţia şi mândria oricărui bărbat român, precum şi aprecierea celor străini! Alături de savoarea vinului roşu Sin of Dracula – produs de Casa Huşi, acest cadou aduce specificul românesc pe mesele de sărbătoare din viaţa destinatarului său!

Avantaje:

Vinul roşu demidulce Sin of Dracula Merlot & Cabernet Sauvignion va fi salutat cu încântare de orice amator al băuturilor fine şi va întovărăşi cu bun gust preparatele din carne de vânat, carne roşie şi brânzeturile fine, iar ţuica tradiţională de prune este aperitivul ideal al ospeţelor cu specific românesc. În plus, recipientul original al distilatului va personaliza barul personal al destinatarului, putând fi refolosit pentru păstrarea diverselor băuturil tari. Totodată, această sticlă va constitui un prilej inspirat de a adăuga un plus de autenticitate momentelor plăcute din viaţa fiecăruia, exprimând totodată bucuria fiecărui român de a îmbrăţişa rolul de gazdă primitoare şi caldă.

Caracteristici:

Setul cadou Romanian Treasure conţine:

- O sticlă stilizată de ţuică;

- Vinul Sin of Dracula Merlot & Cabernet Sauvignion, roşu demidulce, 0,75 l.

Ţara de provenienţă: România.

Povestea cadoului:

Sticla de ţuică şi vinul Sin of Dracula Merlot & Cabernet Sauvignion însumează un crâmpei de cultură autohtonă şi alcătuiesc un cadou - ambasador al valorilor tradiţionale româneşti. Un cadou care vorbeşte despre ospitalitate, identitate, înţelegere, cordialitate şi mândrie naţională.

Reproducerea din sticlă a numelui ţării noastre, în culorile tricolorului – roşu, galben şi albastru, totul pe fundalul unei sticle de ţuică, băutură omologată drept „tradiţională românească” şi parte din brandul naţional, reprezintă un cadou potrivit pentru orice bărbat, rudă, coleg sau partener de afaceri. Oficial, ţuica este descrisă astfel: “o băutură alcoolică tradițională românească obținută exclusiv prin fermentarea alcoolică și distilarea prunelor (diverse soiuri), întregi sau zdrobite, ori a sucului obținut din prune, în prezența sau în lipsa sâmburilor”. Neoficial, ţuica de prune este o carte de vizită a românilor şi un simbol al prieteniei, cordialităţii şi bunei înţelegeri. Tot despre ţuica de prune se mai spune că „dezleagă limbi şi încălzeşte suflete”.

Acest dar va impresiona fără rezerve chiar şi un străin, fie el prieten, rudă sau partener de afaceri, fiindcă mesajul acestui cadou transcede dincolo de tăria tradiţională şi numele ţării noastre, vorbind despre identitatea şi atributele celui care oferă un astfel de dar, a cărui intenţie se traduce prin respect şi sinceră consideraţie!

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!