Pen TF Est. 1968 Tourbillon Aur Roz - Made in Switzerland

4.000 Lei 4.690 Lei

Economisesti: 690 Lei sau 15%

 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 200 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: SEP125

Descriere Produs

Dispunând de un mecanism elveţian de înaltă precizie Tourbillon şi fiind placat cu aur roz, acest sofisticat instrument de scris realizat de experţii celebrei firme TF. Est 1968 se recomandă drept un prestigios cadou pentru bărbaţi, un dar de mare calibru şi cu o însemnătate aparte pentru cei care doresc să-şi însemneze succesul cu originalitate, stil şi înaltă clasă.


Beneficii:

Forma inovativă, accentuată spre capătul superior al pixului, contrastul dintre negrul carbonului şi strălucirea aurului roz, toate aceste aparente mici detalii compun imaginea desăvârşită a unui accesoriu emblematic pentru imaginea perfectă a omului de afaceri.

Avantaje:

Liniile masculine ale acestui instrument de scris, sinuoase de-a lungul lungimii sale, corpul din oţel placat cu aur roz, elementele din fibră de carbon şi, mai ales, mecanismul "Tourbillon" aşezat la un unghi de 45° în extremitatea superioară a instrumentului, întregesc un pix elitist, nonconformist şi exclusivist – tribut al rafinamentului şi bunului gust.

Caracteristici:

Materiale: Instrument de scris placat cu aur roz, cu elemente din cristal de safir, mecanism "tourbillon" cu rubine şi elemente placate cu aur galben;

Ţara de provenienţă: Elveţia;

Brand: TF Est. 1968.

Povestea cadoului:

Un instrument de scris luxuriant, pentru victoriile mari ale domnilor puternici! Dispunând de un mecanism elveţian de înaltă precizie "Tourbillon" şi fiind placat cu aur roz,acest sofisticat instrument de scris realizat de experţii celebrei firme TF. Est 1968 se recomandă drept un cadou prestigios, de mare calibru şi cu o însemnătate aparte pentru cei care doresc să-şi însemneze succesul cu originalitate, stil şi înaltă clasă. Celebra marcă elveţiană TF. Est 1968 a dedicat un instrument de scris bărbaţilor fascinaţi de orologerie, oferindu-le acestora privilegiu de a admira mecanismul fin al ceasurilor.Mecanismul "Tourbillon" se dezvăluie dincolo de cristalul sapphire transparent, iar componentele sale impresionează prin prezenţa rubinelor şi a aurului galben, pe fondul detaliilor din carbon negru.

Pe lângă fascinaţia purtată de toţi împătimiţii orologeriei, acest pix se adresează domnilor care vor de la viaţă mai mult şi care ştiu că imaginea este fundamentală în relaţiile cu partenerii de afaceri, impactul acesteia răsfrângându-se asupra propriului parcurs profesional. Fiind un apanaj al eleganţei şi rafinamentului, al puterii şi încrederii în sine, pixul TF Est. 1968 Tourbillon garantează că pe biroul posesorului său, sau în buzunarul de la pieptul acestuia, se află o operă de artă, râvnită de cei mai sofisticaţi colecţionari şi apreciată unanim. Un celebru proverb spune că stiloul este mai puternic decât sabia. Cu siguranţă instrumentul de scris TF Est. 1968 Tourbillon vă va confirma aceasta, indiferent dacă îl achiziţionaţi pentru propriul uz sau intenţionaţi să îl oferiţi cadou. Pixul TF Est. 1968 Tourbillon este expresia rafinamentului suprem, iar investiţia sa garantează o abordare promiţătoare a succesului. Victoria se cere a fi scrisă, îndrăzniţi a v-o asuma în deplinătatea sa!

Povestea brand-ului:

Fondatorul brand-ului este Tschumi Freddy D., de origine elveţiană şi născut 14 iunie 1968. În anul 2004, acesta a înfiinţat una dintre cele mai importante companii de consultanţă în domeniul ceasornicăriei - Global Brands WLL, pentru ca în anul 2010 să lanseze marca proprie TF Est. 1968 – al cărei logo cuprinde iniţialele numelui său (TF), alături de anul naşterii sale.

Marca elveţiană TF Est.1968 s-a remarcat pe piaţa internaţională printr-o abordare nonconvenţională, dedicată celor pasionaţi de instrumentele timpului, şi diferenţiată de concurenţă prin calitatea incontestabilă a produselor sale, spectacole în sine ale luxului şi rafinamentului. Oferind cadou accesorii marca TF Est.1968, oferi excelenţă, calitate premium şi unicitate, reconfirmând valoarea unui bărbat care se respectă şi este respectat.

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!