Premier Laque Black Custom Tartan by Parker

-13%
1.690 Lei 1.950 Lei

Economisesti: 260 Lei sau 13%

 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 84 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: AL209
close cart

Premier Laque Black Custom Tartan by Parker

A fost adaugat in wishlist!

Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Cele mai preţioase şi nobile metale, cea mai înaltă tehnologie în materie de instrumente de scris, rafinament şi eleganţă: toate acestea se întrepătrund în liniile şi detaliile stiloului Premier Laque Black Custom Tartan by Parker – piesa lipsă din colecţiile exclusiviste ale oamenilor remarcabili şi merituoşi din viaţa dumneavoastră! O alegere elitistă în materie de cadouri bărbaţi!


Beneficii:

Un cadou business de înaltă clasă, un dar de colecţie pentru cei care ridică scrisul tradiţional la rang de artă, un gest plin de nobleţe şi rafinament dedicat acelor oameni pe care îi apreciem şi le purtăm un profund respect.

Avantaje:

Capacul, gripul şi corpul stiloului Premier Laque Black Custom Tartan by Parker sunt făurite din alamă, iar peniţa din aur masiv de 18 carate este placată integral cu rodiu. Capacul, gripul şi accesoriile stiloului sunt placate cu argint 925, corpul stiloului fiind îmbrăcat în straturi multiple de lac negru, îmbinând astfel eleganţa cu preţiozitatea metalelor de înaltă calitate şi de lux. Straturile de lac aplicate succesiv pe corpul stiloului conferă acestui instrument o strălucire bogată şi profundă, rar întâlnită în rândul celor mai exclusiviste accesorii, care au scris şi continuă să scrie istorie. Capacul prezintă un model tartan în relief, pe fondul preţios al argintului. Gripul este decorat cu câte trei fante orizontale, dispuse înspre extremităţi, iar peniţa - din aur placat cu rodiu, este gravată cu emblema producătorului. Rodiul, pe lângă virtuţile sale estetice şi strălucirea sa nobilă, are menirea de a conferi un plus de rezistenţă şi o durată mare de viaţă peniţei.

Caracteristici:

Materiale: Corp din alamă lăcuit cu multiple straturi de lac negru; Capac din alamă placat cu argint 925; Grip şi accesorii placate cu argint 925; Peniţă din aur masiv de 18K, placată integral cu rodiu;

Culoare: Negru, Argintiu;

Brand: Parker.

Povestea cadoului:

În materie de instrumente de scris numele Parker este echivalent al luxului, perfecţiunii  şi calităţii. În cadrul unei întâlniri oficiale, de mare importanţă, cu ocazia semnării unor contracte decisive, indiferent de prilej, instrumentele de scris Parker vor lăsa o impresie puternică. Se adresează persoanelor atente la propria imagine, liderilor, celor puternici şi remarcabili. Ştiaţi că Parker este furnizorul exclusiv de stilouri şi cerneală pentru familia regală britanică? Parker Pen Company a fost înfiinţată în anul 1888, produsele sale devenind, în timp, preferatele liderilor din întreaga lume.

Povestea brand-ului:

Parker Pen Company a fost înfiinţată în anul 1888, produsele sale devenind, în timp, preferatele liderilor din întreaga lume. Principiul după care fondatorul George Parker şi-a ghidat paşii profesionali spre succes a fost „Fă ceva mai bun şi oamenii îl vor cumpăra.” Compania a relovuţionat practic lumea instrumentelor de scris, brevetând pentru prima dată capacul exterior al stilourilor, precum şi primul stilou cu cartuşe.

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!