Set Cadou Romanian Hystory Collection - hartie manuala

240 Lei
 • BONUS* 150 lei la fiecare achizitie de peste 300 lei
 • CASTIGI 12 de puncte de fidelitate. 1 punct = 1 Lei
 • LIVRARE GRATUITA, in 24 de ore, peste 200 lei
 • *Vezi detalii bonus
Momentan indisponibil Cod Produs: IUL580

Descriere Produs

Un set cadou deosebit ce reînvie spiritul valorilor tradiţionale autohtone, alcătuit dintr-o hartă turistică a României tipărită pe hârtie manuală, o carte de colectie despre domnitori romani şi un vin de elită: Domeniul Coroanei, Cabernet Sauvignon.


Setul cadou Domeniul Coroanei & Hartă România constituie deopotrivă un ambasador al valorilor autohtone, cât şi o reconfirmare adusă bunurilor celor mai de preţ ale acestei ţări: tradiţie, frumuseţe, autenticitate. Un cadou admirabil ce va impresiona cu adevărat orice domn rafinat, educat, distins şi, de ce nu, patriot.

Setul conține:

- o hartă turistică a României, format A3, imprimată pe hârtie lucrată manual

- o carte de colecție ideală pentru orice pasionat de istorie, Domnitorii Ţării Româneşti şi ai Moldovei şi Principii Transilvaniei (360 pg.)

- o sticla de vin Domeniul Coroanei, roșu, 0,7 l, 2013

Cartea Domnitorii Ţării Româneşti şi ai Moldovei şi Principii Transilvaniei (360 pg.), unică pe piaţă şi conţinând o cronologie adnotată ştiinţific şi integral ilustrată cu portretele domnilor din succesiune. Unicitatea acestei cărţii este dată de conceptul editorial inedit: fiecare domn, principe este un personaj ilustrat prin imagini consacrate sau inedite şi apoi prezentat genealogic, în faptele sale de domnie sau atitudine politică şi culturală. Pentru prima dată sunt alăturaţi domnilor munteni şi moldoveni, principii transilvăneni cu imagini şi date, după un tipic unitar. În semn de apreciere pentru valoarea de netăgăduit a acestei culegeri în ediţie limitată, paginile acestei cărţi au fost imprimate pe hârtie ivoir, o dovadă în plus a rafinamentului, eleganţei şi aprecierii prin care povestea trecutului şi-a reaflat lumina tiparului.

În anul 1884 lua fiinţă Domeniul Coroanei de la Segarcea, alături de alte 13 moşii aparţinând patrimoniului regal, rolul acestuia constând în susţinerea economică a curţii monarhice. Astăzi, Domeniul Regal Segarcea continuă tradiţia locului prin cultivarea viţei de vie, astfel încât identitatea de odinioară a acestor meleaguri să se reflecte în calitatea unui vin de regi. 

Cabernet Sauvignon face parte din linia Elite a Domeniului Coroanei Segarcea, remarcându-se prin complexitate, densitate şi notele dulci de caramel. Fiind un vin roşu sec, acompaniază admirabil bucatele din carne de vânat, porc sau brânzeturile consistente, echilibrând gusturile şi desăvârşind un ospăţ pe măsura grandorii sale. Un vin echilibrat, de viţă nobilă, un elixir autohton, de sorginte oltenească şi purtător al sigiliului regal al calităţii.

Un astfel de vin regesc, întovărăşit de o hartă turistică a României, imprimată pe o hârtie de rară valoare, şi anume cea manuală, alcătuiesc un cadou  pe sufletul celor îndrăgostiţi de valorile trecutului. Hârtia manuală presupune un efort susţinut pe parcursul câtorva săptămâni, şi asta doar pentru a oferi o hârtie desăvârşită, aureolată cu atributele de seamă ale trecutului, plăcută atingerii, moale, caldă şi personalizabilă.

Totodată, harta turistică a României, ilustrată în nuanţe vii şi calde, punctează, rând pe rând, cele mai de seamă vestigii istorice, culturale şi naturale ale ţării, hotarele sale delimitând un domeniu unic, încoronat cu virtuţi izvorâte din pasiune şi frumos.

Dimensiuni

Lungime: 45 cm;

Lățime: 32 cm.

Testimoniale (1)

am fost placut surprinsa de ambalarea deosebit de frumoasa

Cioban Emilia, Cluj-Napoca,

Buna ziua! Da, am fost placut surprinsa de ambalarea deosebit de frumoasa si mesajul printat pe felcitare. Va multumesc !

A fost util acest review?

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!