Ambalare cadou si Felicitare GRATUITA. Bijuterie cadou in valoare de 95-150 lei, la comenzile peste 300 lei!

Trabucuri si Accesorii

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon

Trabucuri si Accesorii
Pentru domnii distinși, maeștri ai eleganței în toate aspectele vieții lor, chiar și ceea ce este considerat a fi un viciu devine un ritual elaborat și este însoțit de gesturi și accesorii rafinate. Oferiți-i unui astfel de domn un cadou de lux, pe măsura distincției și pasiunii lui!

Borealy v-a pregătit în această secțiune o selecție remarcabilă de accesorii pentru fumătorii de trabuc, care cuprinde, într-o formulă prețioasă și plină de stil, toate elementele necesare savurării depline și desăvârșirii ritualului implicat: de la cutter, holder, scrumieră și brichetă din materiale nobile și cu un design exclusivist până la umidificatoare de cea mai înaltă performanță, fiecare obiect din această secțiune poartă o semnătură prestigioasă, garant al calității absolute și al luxului total.
Astfel, un humidor Credan, prin valoarea, calitatea și luxul la superlativ, nu va face doar să satisfacă așteptările celor mai pretențioși fumători, dar, prin istoria culturală a brandului – reflectată în fiecare creație Credan – va deveni un obiect de colecție în universul personal al posesorului.
Iar o brichetă S. T. Dupont, pentru rafinații cunoscători nu va fi niciodată doar un accesoriu performant pentru aprins țigara ori trabucul, ci o adevărată bijuterie, rod al unei măiestrii artistice care creează lux veritabil de peste un secol.
Nu în ultimul rând, valoarea artistică a designului și prețiozitatea metalelor nobile folosite, va transforma orice produs care poartă amprenta prestigioasei mărci Chinelli într-o piesă de colecție, menită să înnobileze stilul de viață al posesorului.
În plus, pentru ocaziile când doriți să faceți daruri pline de stil și valoare, Borealy vă propune și o serie de asocieri cu alte accesorii din universul masculin în seturi-cadou pentru bărbați rafinați care vor aprecia cum se cuvine gestul dumneavoastră elevat.
 
Vă invităm să descoperiți exclusivismul cadourilor Borealy!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!