Large Classic Floor Globe Apollo - by Zoffoli, made in Italy

2.520 RON
Momentan indisponibil Cod Produs: ALI515
Wishlist Alerta stoc Informatii

Descriere Produs

Impunător, clasic și distins, globul pământesc făurit în Italia de maeştrii Zoffoli reprezintă o alegere de zile mari în materie de cadouri pentru bărbaţi cu gusturi alese!


Beneficii:

Orice domn pasionat de obiectele de artă şi de antichităţi ar fi mai mult decât încântat să primească în dar o asemenea piesă de decor, un statuar glob pământesc ilustrat cu harta lumii din secolul XVI. Înscriindu-se în linia decoraţiunilor pentru casă şi birou exclusiviste, globul Zoffoli constituie, de asemenea, şi un inspirat cadou business, ideal pentru a impresiona bărbatul puternic şi de succes, pentru care luxul este parte din ordinea de zi cu zi.

Avantaje:

Globul pământesc este susţinut de un cadru alcătuit din cinci picioare din lemn masic, ornamentate în stil clasic şi cu finisaje fără cusur. Globul propriu-zis se evidenţiază prin replica unei hărți din secolul XVI, admirabil redată de către maeștrii italieni Zoffoli, și va înnobila încăperea în care va fi așezat prin rafinamentul și impetuozitatea clasică a designului.

Caracteristici:

Material: Lemn, celuloză, aluminiu, material plastic;

Culoare: Maro;

Mărime: Diametru sferă - 60 cm; Înălțime - 100 cm; Lățime - 80 cm;

Șara de proveniență: Italia;

Brand: Zoffoli.

Povestea cadoului:

Globurile Zoffoli reprezintă veritabile opere de artă ce desăvârşesc prin utilitatea şi eleganţa lor clasică designul oricărui living sau birou. Acestea vor fascina orice împătimit al istoriei şi geografiei, precum şi pe toţi aventurierii şi cutezătorii ce vor avea privilegiul de a-l admira. Cu certitudine, globul pământesc Zoffoli va deveni unul dintre punctele principale de atracţie din casa sau biroul destinatarului acestui dar  - un domn cu înclinaţii spre clasic, artă şi valoare autentică.

Potrivit artei feng shui, globurile pământeşti atrag succesul profesional şi norocul posesorului, iar pentru cei care învaţă – sunt activatoare excelente pentru îmbogăţirea cunoştinţelor. În cazul profesioniştilor – fie aceştia doctori, profesori, avocaţi, scriitori ş.a.m.d., globul pământesc decorativ aduce un plus de recunoaştere socială, faimă şi amplifică volumul vânzărilor în cazul oamenilor de afaceri. Altfel spus, din perspectiva tradiţiilor asiatice, un glob pământesc oferit în dar devine echivalentul celei mai frumoase urări de prosperitate declarate destinatarului. Simbol al cunoaşterii, globul pământesc reprezintă o variantă încântătoare de cadou pentru orice persoană educată, pasionată de geografie, călătorii şi obiecte de decor elegante, atractive şi ilustrative stilului personal.

Povestea brandului:

De aproape şase decenii, compania Zoffoli Mappamondi S.R.L., cu sediul în Rimini, Italia, fabrică globuri pământeşti în stil vitage cât şi în stil modern, de ultimă generaţie. În anii 50, Italo Zoffoli s-a decis să-şi înceapă activitatea de a crea globuri pământeşti clasice, ca urmare a pasiunii sale pentru hărţile vechi şi a îndemânării în prelucrarea lemnului. În mâinile sale, lemnul era transformat într-un glob, era pictat manual, devenind o piesă unică şi irepetabilă. Foarte curând, globurile Zoffoli au devenit faimoase pentru frumuseţea şi originalitatea lor, astfel încât micul atelier manual a devenit, în scurt timp, un brand de succes. Generaţiile următoare au continuat dezvoltarea companiei până astăzi, când cunoaşterea şi îndemânarea se îmbină cu cele mai moderne tehnologii. Astăzi, Zoffoli se bucură de o clientelă internaţională vastă, care apreciază designul, calitatea şi originalitatea unor adevărate opere de artă, made in Italy.

Testimoniale

Scrie un review

Scrie un review


Ambalare de Lux

Avantajele Borealy

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați: • Livrare Gratuită in 24 de ore, pentru comenzile peste 200 lei* (vezi detalii)
 • Ambalare Cadou
 • Personalizarea Cadourilor cu mesajul dorit
 • Felicitare cu textul dorit (vezi modelele disponibile)
 • Garanție 1 An de zile la toate produsele
 • Posibilitatea de a returna produsele în 14 zile și de a primi banii înapoi fara nici o întrebare
 • Fiecare produs conține
  • - Certificat de calitate
  • - Certificat de Garanție
 • Platești Ușor, cum preferi
  • - Cash la Curier - Ramburs
  • - Online cu Cardul de Credit
  • - Transfer Bancar, prin OP
 • Va oferim Consultanța Personalizata în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Cadourile noastre nu sunt simple produse ci fiecare are "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, impresii de neuitat
close

Large Classic Floor Globe Apollo - by Zoffoli, made in Italy

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.