O bijuterie modernă, cu un design deosebit, având și un pandantiv reprezentând un lăcățel în formă de inimă, sugerând astfel iubiea necondiționată din inimile părinților, ce nu va pleca nicicând de acolo.
Beneficii:
Această bijuterie are un aer modern și elegant totodată, fiind ideală pentru o mică domnișoară cu personalitate și cochetă.
Avantaje:
Brățara este realizată din aur galben de 9 carate, iar în designul acesteia regăsim o plăcuță ce poate fi gravată cu mesajul dorit, sporindu-i astfel unicitatea și frumusețea. Modelul zalelor este format dintr-o înlănțuire de 3 zale mici urmate de una mai mare. Pandantivul în formă de inimă este redat sub forma unui lacăt, care pe lângă rolul decorativ, are și rol practic, fiind închizătoarea brățării.
Brățara poate fi livrată în termen de 5-7 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.
Caracteristici:
Material: aur galben 9 k
Mărime: 15 cm lungime, 4 mm lățime
Culoare: auriu
Povestea cadoului:
Încă din momentul nașterii, fiecare copil este înconjurat de iubirea familiei, binecuvântată de prezența unui suflet pur, curat, luminos, unicul moment când divinitatea este așa de prezentă și aproape de om, încât poate fi simțită în inima fiecăruia dintre noi. O astfel de minune nu poate fi întâmpinată decât cu sinceră bucurie și daruri menite a-l proteja și a-l ocroti de rele, oferindu-i iubirea și afecțiunea noastră nemărginită.
Și nu suntem singurii care își doresc să fie la fiecare pas alături de această ființă atât de nevinovată și neajutorată la începuturile existenței sale pe Pământ.
Fiecare copil este însoțit, din momentul venirii sale pe lume, de un înger păzitor, care promite să-i fie mereu alături și să-i călăuzească pașii în viață, ferindu-l de marile pericole ce-l pândesc, oferindu-i necondiționat dragoste eternă și divină. Acești protectori ai copiilor își aduc harul divin asupra acestora, oferindu-le daruri precum iubirea, protecția, liniștea sufletească și bucuria, intervenind neobosit pentru bunăstarea și creșterea pruncilor.
În mitologia românească, întâlnim totodată și ursitoarele, denumite și Moirae, în mitologia greacă, fiicele lui Zeus și ale zeiței Themis, care vin să ursească viitorul noului născut, oferindu-i daruri pline de însemnnătate, precum frumusețea, inteligența, bunătatea, hărnicia sau onestitatea. Se spune că ursitoarele dau fiecărui nou născut un fir trasat de Dumnezeu pe care acestea trebuie să îl așeze pe Pământ, așternând pe el toate întâmplările pe care pruncul le va trăi de-a lungul vieții sale.
Parte din aceste daruri transpuse în material se traduc prin nobilele bijuterii pe care părinții le oferă ca o dovadă a grijii față odorul lor, în semn de protecție, prețioasele lucrături având redate diverse simboluri ocrotitoare ori religioase.
Bijuteriile pentru copii nu sunt o noutate. Încă din antichitate acestea au reprezentat o zonă de interes, de multe ori fiind asociate statutului social, dar având și un rol decorativ. În India, de exemplu, atât fetițele, cât și băieții, poartă cercei, acest moment fiind realizat în cursul unei ceremonii religioase, iar la mână ori la gleznă poartă brățări subțiri din aur. O altă tradiție din America Latină spune că cei mici trebuie să poarte brătări din aur sau un pandantiv pentru a fi protejați împotriva farmecelor și deochiului. Superstiția deochiului există și în tradiția românească, de aceea părinții grijulii aleg să-l protejeze pe micuț cu un accesoriu de culoare roșie, de regulă o brățară, fără a fi excluse, însă, alte prețioase giuvaieruri, precum cerceii ori pandantivele.
Bijuteriile sunt daruri care rezistă timpului, care marchează un moment important, atât în viața părinților, cât și în viața celor mici. Magia începe atunci când fetițele ajung să poarte conștient primele lor bijuterii, explorând caseta mamei, conturându-li-se dorința de a avea parte de acel farmec inconfundabil ca atunci când sunt îmbrățișate de fascinantele cristale, luciul metalelor prețioase și elaboratele modele create de maeștrii bijutieri.