Ambalare Cadou Gratuita // Bijuterie cadou la comenzile peste 500 lei // TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 300 LEI

Luxury World Map Painting by Credan - Gold Plated - Made in Spain

2.300 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: ERA024 Ai nevoie de ajutor? 0784.204.166
La achizitionarea acestui produs primiti 115 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Ambalare de Lux
  • Avantajele Borealy
  • Review-uri (0)

Beneficii:

Aveţi acum ocazia să oferiţi un cadou legendar prezenţelor notabile din anturajul dumneavoastră – un cadou deosebit de valoros, select, exclusivist şi trainic. O decoraţiune pentru casă făurită în Spania de artiştii reputatului brand Credan, care pe lângă simbolistica bogată, măiestria execuţiei şi eleganţa sa incontestabilă, aşează pe peretele destinatarului său o compoziţie luxuoasă şi elitistă, ce poartă pecetea supremă a aurului. Un cadou de zile mari pentru oamenii speciali din viaţa dumneavoastră!

Avantaje:

Un astfel de cadou nu va putea fi uitat niciodată şi va dăinui generaţii în casa destinatarului său drept o operă de artă şi de mare valoare intrinsecă, cum rar se întâlneşte. Maiestuos înrămată într-un cadru de lemn, cu margini sculptate şi stilizate ce conferă o aură vintage tabloului, reprezentarea hărţii lumii, cu rutele de navigaţie ale exploratorului Cristofor Columb, va tăia răsuflarea oricărui pasionat de artă sau istorie prin migala detaliilor impecabil lucrate în simbolul absolut al luxului – aurul.

Personalizare:

Acest produs se poate personaliza prin aplicarea unei placute argintii sau aurii din plastic, gravata cu mesajul dorit de dumneavoastra. Un astfel de model este prezentat in pozele suplimentare.

Placuta se poate aplica direct pe produs.

Serviciu oferit GRATUIT. Termen de personalizare: 24 de ore in plus.

Caracteristici:

Materiale: Lemn de esenţă nobilă, ilustraţii placate cu aur de 24 carate;

Mărime: Lungime - 52 cm; Lăţime - 45 cm;

Ţara de provenienţă: Spania;

Brand: Credan.

Povestea cadoului:

De gustibus non dispundadum, spune celebrul proverb latin, atât de vehiculat în lumea artei. Tuturor ne plac tablourile, însă a oferi în dar unul, nu este o alegere tocmai la îndemâna oricui. Dacă destinatarului nu-i va plăcea ceea ce oferim drept cadou – tabloul ales, dacă interpretarea piesei de artă diferă faţă de modul în care noi o percepem? Ei bine, în privinţa tabloului de faţă, nu aveţi pentru ce să vă faceţi griji. Un astfel de tablou va încânta până şi pe cei mai fini consumatori de artă, valoarea sa este incontestabilă şi, foarte probabil, va întovărăşi nu doar existenţa destinatarului său, ci şi pe a copiilor, nepoţilor şi strănepoţilor săi. Un astfel de tablou se moşteneşte şi ori de câte ori persoana căreia îl veţi dărui va fi întrebată admirativ de ai săi oaspeţi: “de unde îl aveţi?”, aceasta va explica cum că i-a fost oferit de o persoană deosebită, anume – dumneavoastră.

Tabloul, placat în aur galben de 24 carate, reproduce în relief harta lumii, precum şi rutele de navigaţie ale lui Cristofor Columb. Numele său este “12 of October 1492", dată de referinţă în istoria omenirii, când exploratorul italian Columb a descoperit America. De jur împrejurul celor două hărţi sunt redate scene, detalii din legendara viaţă a exploratorului genovian. Minuţioasa lucrare placată cu aur galben este înrămată în lemn maro, cu bogate ornamente clasice ce desăvârşesc o capodoperă de rară valoare, realizată de artiştii reputatului brand hispanic CREDAN, apreciat în întreaga lume pentru fineţea, preţiozitatea şi măiestria produselor sale.

Povestea Brandului:

Oferind în dar un articol CREDAN, dăruiţi un cadou cu o înaltă valoare istorică şi culturală, la care se adăugă şi valoarea aurului. Persoana care va primi darul va simţi că primeşte o parte din istoria lumii, transpusă în obiecte decorative impresionante, ce invită la o călătorie în trecut. Cine este CREDAN şi care este specificul pieselor semnate de prestigioasa companie spaniolă, vă vom explica în cele ce urmează.

Povestea Credan este legată de meşteşugul transmis din generaţie în generaţie în familia Gomez din localitatea spaniolă Toledo şi care, în anul 1965, a dus la fondarea companiei “Creaciones D’Angel”, specializată în reproducerea de lucrări de artă. Un deceniu mai târziu, numele companiei devenea CREDAN – prin alăturarea lui CRE (de la creations) + DAN (de la numele fondatorului, Angel). Schimbarea denumirii brand-ului a fost însoţită de majore investiţii în tehnologie şi dezvoltarea pieţei de desfacere, respectiv în magazine de lux, în cadrul cărora sunt puse la dispoziţia clienţilor produse valoroase, unice, pline de nobleţe şi de valoare intrinsecă.

Calitatea materialelor folosite, inclusiv aurul de 24 carate, precum şi rafinamentul şi eleganţa fiecărei piese în parte, au atras de partea Credan faima şi aprecierea mondială – regi, prinţi, şeici, ambasadori şi alte personalităţi marcante ale lumii devenind clienţi fideli ai prestigioasei companii spaniole. Toate articolele de lux Credan sunt fabricate în Toledo, Spania, şi sunt realizate de o echipă de meşteşugari cu îndelungată experienţă în domeniu. În procesul de producţie sunt folosite numai materiale  de cea mai bună calitate, la baza produselor Credan aflându-se cuprul, aurul de 18 şi 24K, argintul şi esenţe nobile de lemn. În prezent, articolele Credan sunt prezente în 75 de ţări din întreaga lume, prin intermediul celor mai prestigioase şi rafinate puncte de distribuţie, printre care şi Borealy – Cadouri de Lux.

Nota distinctivă a brand-ului Credan, faimos în întreaga lume pentru splendidele obiecte decorative pe care le semnează, constă în elaboratul proces de damaschinizare, menit să confere fiecărei piese o valoare estetică, artistică şi istorică deosebită. Numele acestui proces se datorează originii sale, care este Damasc (Siria). Acesta este procesul de făurire a unor desene folosind fire de aur de 24 şi 18K pe o bază de cupru.Procesul  debutează cu tratamentul mecanic pentru asprirea materialului de bază (cupru), asigurând astfel perfecta aderenţă a aurului. Apoi, sunt aplicate foiţe şi fire de aur de 24 şi 18 carate pentru a crea modelul – desenat, în prealabil, de mână. Pentru a obţine aderenţa perfectă a foiţelor şi a firelor de aur, materialul este ciocănit cu un burin sau cu dorn. Următorul pas este oxidarea zonelor ne-damaschinizate, realizată prin printr-o baie chimică ce conferă întregii piese o atractivă nuanţă închisă ce contrastează cu strălucirea aurului. În continuare, suprafeţele aurite sunt bătute şi procesate pentru a grava detalii de mici dimensiuni pe fiecare dintre ele, contribuind la frumuseţea rezultatului final şi atribuind fiecărei piese în parte unicitate. La final, piesele sunt lăcuite, pentru a le păstra frumuseţea neschimbată de-a lungul timpului.

Iată, succint, paşii procesului de damaschinizare ce înnobilează piesele CREDAN:

- Prin procese mecanice şi chimice se curăţă materialul de bază, întotdeauna cupru pur, pentru a obţine o fixare optimă a aurului. Grosimea bazei de cupru depinde de articolul care va fi produs, fiind cuprinsă între 0,2 şi 1,4 mm.  

- Al doilea pas implică încrustrarea aurului de 18K. Acesta se obţine amestecând aur pur, de 24K, cu argint. Grosimea stratului este de aproximativ 3 microni, aurul acesta are o nuanţă discretă de verde deschis.

- După stratul de aur de 18K, se încrustează un strat de aur de 24K . Acest strat are şi el grosimea de 3 microni.

- Al patrulea proces presupune fixarea aurului pe cupru. Se ciocăneşte, dând o nouă dimensiune obiectului, prin embosare.

- În continuare, se oxidează suprafeţele care nu sunt tratate cu aur. Pentru aceasta se introduce obiectul într-o baie chimică, care dă o tentă neagră suprafeţei neacoperite cu aur.

- Ultimul pas constă în acoperirea obiectului cu lac, pentru a proteja piesa de oxidare şi a uşura curăţarea acesteia.

Fiecare piesă Credan reprezintă o capodoperă în sine, lucrată cu migală şi măiestrie de cei mai pricepuţi artizani după un meşteşug elaborat, transmis din generaţie în generaţie. Procesului de damaschinizare se alătură luxul celor mai preţioase materiale, ce înnobilează produsul finit  – o operă deosebit de valoroasă, o parte din istoria artei mondiale, dedicată încântării celor mai pretenţioase persoane – regi, prinţi, ambasadori, precum şi acelui om pe care dumneavoastră vreţi să-l răsplătiţi cu un cadou unic, impunător prin valoare şi prestigiu.

Dorim ca experiența dvs. cu noi sa fie cu mult peste ceea ce va așteptați, astfel ca scopul nostru este de a va oferi mai mult decât simple produse - dorim sa va oferim Emoții și Sentimente!


Daca luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, va oferim, pe lânga produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilitați:Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 AM - 17:00 PM

0784.204.166 office@borealy.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!