Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction

Cadouri de Lux

Cadouri de Lux

Vezi ghidul de selectie

Borealy – Cadouri de Lux vă pune la dispoziţie o paletă variată de cadouri de lux şi exclusiviste, alese cu atenţie pentru a satisface până şi cele mai exigente gusturi. Mărci de renume precum Aurora, Credan, Clive Christian, Glam Rock, Moet & Chandon, TF Est 1968, Zeades, Zoffoli, Marcolin - Colle Vilca, Chinelli, Friedrich, Parker sau S. T. Dupont semnează produse şi accesorii premium, precum bijuterii, ceasuri de lux, obiecte decorative, seturi pentru băuturi, umidificatoare pentru trabucuri, casete pentru ceasuri, watchwindere, băuturi fine sau şampanii cu foiţe de aur. Rare pe piaţa autohtonă şi perfecte pentru a fi dăruite celor mai pretenţioase şi rafinate persoane, cadourile de lux Borealy sunt la un click distanţă de fericirea destinatarilor!

LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid pentru alegerea cadourilor de lux

 

Sunt ocazii în viaţa noastră când vrem să răsplătim prezenţa, implicarea, serviciile şi onestitatea oamenilor remarcabili din anturajul nostru cu un cadou memorabil şi exclusivist. Pentru cei familiarizaţi cu luxul şi cărora le place să se înconjoare cu lucruri, accesorii fine şi valoroase, am pregătit o categorie specială de cadouri, menite să depăşească aşteptările oricui, daruri ce ar măguli până şi vedetele pe care admirăm pe micile şi marile ecrane, ori pe coperţile revistelor. De altfel, stilul high class dă tonul cadourilor Borealy de lux, nume de marcă precum Aurora, Credan, Clive Christian, Glam Rock, Moet & Chandon, TF Est 1968, Zeades, Zoffoli, Marcolin - Colle Vilca, Chinelli, Friedrich, Parker sau S. T. Dupont semnând o gamă variată de produse atent selectate pentru a aduce în viaţa destinatarilor lor luxul, în forma sa pură.  Parfumuri pentru doamne şi domni, cutii pentru bijuterii şi ceasuri, încălzitoare pentru cognac şi seturi pentru cafea placate cu aur, globuri pământeşti de lux, cu minibaruri încorporate, umidificatoare pentru trabucuri de cea mai înaltă calitate, instrumente de scris exclusiviste, butoni cu mecanism Tourbillon, şampanii cu foiţe de aur, ceasuri de colecţie, bijuterii preţioase şi multe alte accesorii vă stau la dispoziţie pe rafturile noastre virtuale, astfel încât dumneavoastră să aveţi multiple opţiuni de alegere a cadoului perfect. În acest sens, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un ghid sumar pentru alegerea cadourilor de lux, cu precizarea că pentru orice sfaturi, sugestii sau consultanţă, vă stăm la dipoziţie cu drag.

 

Aşadar, de ce  aspecte trebuie să ţinem cont pentru alegerea unui cadou de lux? Ei bine, stilul destinatarului, preferinţele lui în materie de accesorii moderne sau clasice sunt primele detalii pe care trebuie să le avem în vedere în alegerea cadoului potrivit acestuia.

 

Cadouri de lux pentru persoanele cu gusturi clasice


Domnii şi doamnele cu vădite orientări spre valorile tradiţionale, consacrate, vor saluta cu respect şi încântare un cadou distins, cu prestigiu şi valoros. În categoria cadourilor clasice se încadrează cu succes capodoperele Credan, Zoffoli sau Chinelli, incluzând seturi de lux pentru servirea băuturilor nobile, rafinate obiecte de decor, clepsidre, ceasuri monumentale. Un împătimit colecţionar de ceasuri de mână va fi impresionat de o elegantă casetă Friedrich pentru păstrarea bijuteriilor timpului, iar o doamnă sau domnişoară - de o elaborată casetă pentru accesorii preţioase, îmbrăcată în piele naturală de înaltă calitate. Setul Courvoisier XO Imperial va măguli bărbatul căruia îi plac băuturile nobile, iar femeia sofisticată va adora un set de accesorii din piele naturală roşie, alăturat unui elegant instrument de scris Parker. Acestea sunt doar câteva exemple de cadouri premium adresate celor orientaţi spre valorile autentice, urmând ca dumneavoastră, după ce veţi consulta oferta Borealy de cadouri de lux, să optaţi pentru darul preferat.

 

Cadouri de lux moderne


Prezenţelor moderne din viaţa dumneavoastră şi care merită un cadou luxury neaşteptat de inspirat şi valoros, le puteţi dărui ceasuri Glam Rock, şampanii de lux, precum reputata Veuve Clicquot sau o Moet & Chandon personalizată cu numele destinatarului în cristale Swarovski veritabile. De asemenea, o doamnă stilată şi în pas cu moda va fi plăcut surprinsă să descopere în cadoul său o pereche de ochelari de soare S.T. Dupont sau un romantic set de bijuterii ce îmbină cromatic preţiozitatea aurului alb cu cel roz.

 

Cadouri pentru celebrări de cuplu sau pentru familie


Cadourile pe care le oferim cuplurilor sau familiilor cu prilejul sărbătorilor sau diverselor ocazii festive implică un caracter practic şi estetic de care destinatarii să se bucure laolaltă. În acest sens, alegeri de mare efect le constituie globurile pământeşti Zoffoli, care pe lângă darul de a înnobila orice interior prin frumuseţea şi eleganţa lor, au minibaruri încorporate, unde pot fi păstrate şi etalate cu stil cele mai fine băuturi din casa destinatarilor. Setul Chinelli alcătuit din decantor şi pahare pentru vin, bolul pentru caviar placat cu argint şi alăturat unei şampanii Moet, setul placat cu aur pentru cafea sau excepţionala colecţie de 18 sortimente de ceai Dammann Freres sunt cadouri de mare impact pentru cei dragi din viaţa noastră, fie aceştia prieteni, părinţi, rude sau naşi.

 

Cadouri corporate de lux


Alegerea unui astfel de dar nu este tocmai o sarcină uşoară, cadoul în sine denotând seriozitatea, profesionalismul şi stilul celui care dăruieşte. Dacă partenerul de afaceri, asociatul, colaboratorul sau şeful dumneavoastră se dovedeşte a fi un fumător stilat, un humidor de lux pentru păstrarea trabucurilor sau un set cadou de lux pentru cognac şi trabucuri l-ar măguli negreşit. Împătimiţii orologeriei de lux vor saluta cu entuziasm ceasurile fine, casetele dedicate păstrării acestora şi watch winderele de pe rafturile noastre virtuale. Totodată, un set de birou elegant, precum Business desk cu Clepsidră by Zoffoli, are darul de redefini luxul de pe masa de lucru a destinatarului său, fiind o alegere de cadou deosebit de inspirată şi practică în mediul business. Nu în ultimul rând, seturile exclusiviste Erbe, cuprinzând produse de lux pentru îngrijire personală pentru bărbaţi, constituie cadouri de răsfăţ pentru domnii care se respectă.

 

Bijuterii preţioase pentru clipe memorabile


Pentru doamnele extravagante şi stilate, colecţia de bijuterii de lux reprezintă o permanentă sursă de inspiraţie pentru desăvârşirea celor mai remarcabile outfit-uri de zi, de seară sau de ocazie. Cu prilejul aniversărilor, sărbătorilor, onomasticelor sau diverselor succese importante din viaţă, orice femeie ar fi încântată să primească în dar un set superb de bijuterii, precum Dantelle Safir Iris, alcătuit din colier, cercei, brăţară şi inel, cu structură din argint şi placat cu aur alb. De asemenea, orice domn distins ar fi încântat să-şi completeze ţinuta impecabilă cu o pereche de butoni de colecţie, precum Encelade 1789 Pink Gold Plated and Black PVD Dice Luxury, echipaţi cu cel mai fin mecanism elveţian din spectrul haute horologerie.

 

Cadourile de lux pe care vi le punem la dispoziţie pe rafturile noastre virtuale sunt alese cu atenţie astfel încât să impresioneze oameni cu statut ridicat şi pentru care banii nu reprezintă o problemă. Pentru mai multe sugestii, sfaturi şi consiliere vă suntem alături, astfel încât cadoul care vă reprezintă să se bucure de aprecierea şi succesul mizate de dumneavoastră.

 

Alături de voi construim amintiri de-o viaţă, împreună dăruim emoţii.

 

Borealy – Cadouri de Lux