Borealy.ro Premiu GPEC 2011, 2014 si 2015
 
 
Cosul meu (gol)
 
Set Descending Direction
LIVRARE ASTAZI !
CAUTATI UN CADOU DE ULTIMUL MINUT?
Comandati pana in ora 15.00 pentru a beneficia, in Bucuresti, de
LIVRARE ASTAZI !
Set Descending Direction

Ghid de selecţie a Coşurilor de Paşte

 

Învierea Domnului, sau Paştele, reprezintă cel mai sfânt şi deosebit prilej de sărbătoare din calendarul creştin. Asociată cu primăvara, anotimpul renaşterii naturii, această sărbătoare celebrează bucuria, lumina şi frumuseţea vieţii, la care adăugăm nelipsitul iepuraş cu origini germanice, simbol al fertilităţii şi al primăverii, cel care an de an împarte daruri fiecăruia dintre noi.

 

Borealy – Cadouri de Lux vine în întâmpinarea dorinţei dumneavoastră de a oferi daruri inspirate şi îmbelşugate celor dragi în preajma sfintei sărbători a Învierii Domnului cu o paletă largă de cadouri, urmând să optaţi pentru acelea care se pretează cel mai bine stilului şi personalităţii destinatarului. Indiferent că aveţi în vedere un membru al familiei, un prieten, coleg sau partener de afaceri, un set cadou elegant plin de produse luxuriante, un coş rustic plin de bunătăţi alese, elaborat cu gust şi rafinament, vor constitui întotdeauna surprize plăcute şi apreciate de cei importanţi pentru dumneavoastră.

 

Coşurile noastre de cadouri însumează vinuri selecte, cozonaci, tradiţionala pască, cea mai fină ciocolată, cea mai aromată cafea, whiskyuri şi cognacuri de preţ, obiecte decorative de rară frumuseţe şi multe alte surprize, pentru a alcătui cadouri fără egal, elegante şi aducătoare de bucurii celor mai preţioase persoane.

 

Unui partener de afaceri cu statut înalt, gentlemanilor cu gusturi alese şi rafinate, domnilor remarcabili şi pretenţioşi, oferiţi-le un cadou de Paşte grandios, precum coşul Supreme Luxury, unde inegalabila şampanie Moet & Chandon se întovărăşeşte cu reputatul Whisky Johnnie Walker – Black Label, alături de savuroasa cafea Grande Cuvee Davidoff Supreme Reserve Ethiopian Highlands, cele mai fine bomboane de ciocolată Lindt – Lindor, Mozart şi Leonidas, de un panettone delicios, o frumoasă floare în ghiveci, lumânări decorative şi alte detalii, mici şi mari surprize, oferite în coşuri elegante din răchită, pentru un impact de amploare şi încântarea totală a viitorului fericit posesor.

 

Whisky-ul Chivas Regal atribuie personalitate cadourilor pentru bărbaţii de succes, cu siguranţă veţi face senzaţie oferind un coş cadou printre ale cărui luxuriante surprize se regăseşte cel mai puternic whisky al lumii! Domnilor conservatori oferiţi-le un coş care celebrează vinul francez de tradiţie, bătrânul Bordeaux, iar gurmanzilor rafinaţi coşuri ce conţin delicatese precum pate de somon, ficat de raţă, conserve de calamar afumat în ulei sau dulceţuri fine, franţuzeşti.  Persoanelor cărora le plac provocările şi gusturile noi dăruiţi-le un set cadou modern, precum Glamour Cocktail Gift Tray, însumând mai bun dry gin, alături de setul Cocktail Mixology –Tea Forte,  o carte cu poveştile şi reţetele celor mai apreciate cocktailuri ale lumii, oferite pe o elegantă tavă din piele neagră – toate ingredientele unui cadou exotic şi cu iz primăvăratic, de sărbătoare, potrivit atât femeilor cât şi bărbaţilor. Nu în ultimul rând, doamnele şi domnişoarele rafinate din viaţa dumneavoastră vor fi iremediabil cucerite de delicatesele coşurilor gândite să răsfeţe femeia şi în conţinutul cărora băuturile fine, precum lichiorul Chambord Black Raspberry, îşi împletesc farmecul şi savoarea cu cele mai luxuriante bomboane de ciocolată, în cadouri alese, oferite într-o prezentare fără cusur!

 

Bogăţia şi luxul coşurilor cadou inspirate de lumina şi bucuria celei mai frumoase sărbători creştine le fac demne de aprecierea celor mai pretenţioase persoane. Abundenţa produselor luxuriante, atent selecţionate de noi astfel încât fiecare dar în parte să se bucure de unicitate, recomandă elegantele coşuri cadou spre a fi oferite deopotrivă întregii familii, urmând ca fiecare membru al acesteia, de la mic la mare, să-şi afle propriile răsfăţuri însumate sub un singur gest: al dumneavoastră!

 

Emoţie, diversitate, eleganţă, stil şi lux: acestea sunt detaliile ce caracterizează fiecare coş pascal în parte. Vă invităm să alegeţi cadoul perfect pentru cei dragi din bogata ofertă ce v-o punem la dispoziţie şi vă asigurăm că preţiosul dumneavoastră gest va aprinde încă o lumină în ochii şi sufletul persoanei pe care o aveţi în vedere. Şi nu uitaţi... fiecare dar e învăluit în emoţie şi fiecare emoţie este, în sine, o minune.

 

Dăruiţi emoţii, dăruiţi minuni, iar sărbătorile vor fi negreşit fericite!

 

Hristos a înviat!

 

Borealy – Cadouri de Lux